HyperHost.dk

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

HyperHost leverer kvalitets game- og voiceservere som Counter-Strike, CS:Source, Teamspeak 3 og Ventrilo - hosted i Danmarks bedste netværk.

Rated 1 out of 5 stars

et firma ja det kalder de sig

det er ikke andet end ren svindel da han ændelig fik min server op at køre var det det værdste lag jeg nogensinde har set det ændte med jeg ringet til hans mor 5 gange før jeg kunne få mine penge. hahahah (HAN,S MOR) skulle have fat i ham før jeg kunne få mine penge han sad nemmelig hjemme på sit værelse med de værst server i verden

June 28, 2014

Svindler firma

Har lejet en Ts server!

Stor advarsel deres support er ikke eksisterende og deres server bliver ved med, at går ned.
Gør ikke som mig og spild dine penge.

January 16, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Falsk reklame, dårlig support og ingen information

Jeg købte en teamspeak server hos hyperhost.dk, som lovede 99% oppe tid.

Dette er dog ikke tilfældet, og min server virker praktisk talt ikke. De lukker mine support tickets når jeg vil have noget at vide om hvad der sker med min server.

Jeg føler mig utrolig dårlig behandlet, og kan kun opfordre til at man holder sig LANGT væk fra hyperhost.dk. Det er ikke andet end penge ud af vinduet.

October 15, 2013

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt produkt, dårlig service og yderst ringe kommunikation

Nogle drenge og jeg stod og manglede en CSS-server. Serveren skulle i grunden være ret basal, og blot fungere nogenlunde.
Efter kun at have haft serveren i 2-3 dage, ser vi ofte lags så alvorlige at de ødelægger de givne matches. Foruden dette, er serveren til tider nede, som den også er lige i givne stund.

Hyperhost.dk proklamerer en 99% uptime, hvilket virker yderst urealistisk, da vi formodentlig afskriver os fra dem, grundet denne ringe service.
Står man og skal købe en server, så undgå Hyperhost, da det blot munder ud i langsomme svar fra ledelsen og samlet set en dårlig oplevelse.

September 17, 2013

Rated 1 out of 5 stars

Sevice? Retskrivnings- og betydningsordbog, hvor er du?

Min oplevelse hos Hyperhost.dk, har her de indledende dage af mit køb egenligt været helt elendigt. Jeg køber en GMOD server hos dem, den er fra start outdated, så jeg kører deres "steam update tool", da det ikke hjælper reinstallere jeg, og kører dette tool endnu engang - det virker forsat ikke. Jeg skriver til supporten, de beder mig gøre præcis det samme igen - det gør jeg så. Det hjælper ikke, jeg bliver sendt videre til "Aske", som nu spørger mig hvilken version jeg gerne vil have opdateret til - jeg svarer at jeg selvfølgeligt bare vil have opdateret til den version GMOD har kørt siden maj 2013 (GMOD 13-07-05) - hvilket jeg ikke har fået svar på endnu, pga. en meget sløv supporttid - i omegnen af de 24 timer eller derover.

Står du og skal købe GMOD server vil jeg råde dig til at søge alternativer, da der simpelthen er bedre løsninger til de samme penge ude på markedet :)

September 11, 2013

sweet serverhosting

Sygge servere. de er vilde. har købt en CSS server med 32 slots og den kører sweet. nu har jeg aftalt med dem at jeg kan få hosted en 64 slots server også. sweeet

thanks hyperhost

August 12, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Så skuffet !

for godt en månede siden købt jeg en css server og bad om support , har stadig ikke hørt fra dem , trods alt fik jeg info til server og kunne komme igang .
så igår den 4/5-13købte jeg en cs condition zero server for det har jeg mere forstand på , men jeg får aldrig info til server , og man kan jo ikke få support når man kontakter pr ticket, vælger jeg at gå på deres teamspeek og få support , og der har jeg næsten ventet 8 timer , men der kommer ingen ...!

Opdateret : 10 min efter min lidt negative andmeldelse fik jeg svar og alt er som det skal være ..... men stadig utrolig dårlig service .

Til Hyperhost ansatte , vær lidt mere obs på de ting der sker i jeres firma , så ikke ender med så dårlige anmelders igen ...

gir en ekstra stjerne efter som det var så hurtigt i rykker ud efter en dårlig anmeldelse

June 5, 2013

Dårlig support!

Well. Jeg havde engang en Css server fra hyperhost. For det første var der lag, jeg skrev til dem og de fortalte mig at de var ved at flytte servere.. Det tog dem 2-3 uger hvor jeg ikke kunne bruge den. Får så 2 uger efter, yey... Men at flytte servere hjalp ikke. Der var stadig lag. Jeg skrev meget til dem... og der var ALTID 1-3 dages vente tid... Så ja, jeg kan ikke lide Hyperhost...

May 16, 2013

Fantastisk Support - Stabil Server

Jeg har haft 2 server hos Hyperhost. De begge har kørt som SMURT. Deres Support er fantastisk, den længeste tid jeg har ventet er en dag.

Deres Website ser profosjonel og flot ud.
Kontrol Panelet er også virkeligt lækkert
Alt i alt , kan jeg kun Anbefalde HyperHost, hvis du leder efter en ordenlig host. :)

April 15, 2013

What!

hej alle syntes hyperhost gør det vildt godt og de er hurtige til at fikse tingene vis noget ikke virker og jeg for står slet ikke alle de dårlige andmeldeleser har kun hostet ved hyper host og har ikke haft store problemer er vildt glad for jeg valgte dem jeg er så glad at jeg overvejer at købe flere servere hos dem. :D hilsen en super glad kunne :D

April 12, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Forbedret sig meget.

Jeg havde for noget tid siden lavet en negativ anmeldelse af Hyperhost fra før de skiftede central og må sige, at de har forbedret sig gevaldigt. Der er små lagspikes af og til på vores Teamspeak 3 server, dem kan man nu ikke rigtigt undgå uanset firma man vælger, men de er oftest hurtigt overstået, i forhold til før er det nu blevet luksus.

En ting jeg savner, er lidt mere åbenhed overfor kunderne, eksempelvis ville en lille note på facebook siden være guld værd, hvor man gør kunder opmærksomme på planlagte nede tider, updates, crash, lag, udskiftninger eller hvad det måtte være.

Jeg har valgt at trække min negative anmeldelse tilbage, da jeg mener, at det ikke er andet end rimeligt, når de nu har forbedret sig.

Lidt mere åbenhed overfor kunderne så ville det være super.

April 10, 2013

Take a closer look