Vi er købere af bolig i 2019-2020.
Vi er købere af bolig, der har været til salg hos mægler
Meget DÅRLIG Kommunikation gennem hele vejen.
Ikke nok med at vi blev presset og truet efter vi havde afgivet vores bud, vi blev truet med anden køber, som vi efterfølgende har fundet ud af var ,fiktiv, men vores advokat blev også presset og truet, fordi hun var grundig i sit arbejde.
+ ,Glemmer, at lave fraflytning af sælger så køber ender med at få rod og ekstra regninger på svimlende beløb.
+ Tilstands rapport på huset var hullet som en SI.
Da køber nu er på 3 hus forsikrings skader - èn - Fugt-Skimmel-Svamp - i Begge Skotrender -> og ned i gennem loft på soveværelset,
og èn på fejl i konstruktion ødelagte kloak rør i brusekabine - ved afløbs risten var der 30cm. fri beton ned til vinkel ud til brønd + ude i de 2 brynde - både i indkørsel og omme ved det bagerstebadeværelse med den tiltalte brusekabine var der også ødelagte kloak rør og dertil de to væge der stødder op til kabinen H. 1m. Gange. 2m - Gangvæg og Soveværelses væg - Fugt,
og èn - i stuen ved skorstens væggen i top og i bund, H. 1m. * L. 2m. og èn - vor der er fejl i bygge konstruktion - som udgør af der er Fugt-Skimmel-Svamp i de 3 andre værelser, PGA. Manglende isolerings-pap i indervæggen 30cm op på indervæggens yderside.
+ 2 Ejerskifte sager -
Den ène er, PGA. fyr var gået i stykker
Den anden og forhåbentlig sidste Ejerskifte sag - Manglende isolerings-pap i indervæggen 30cm op på indervæggens yderside - Hele husets ydrevæge
Nu håber vi at der ikke kommer flere overraskelser.
vi har været nemme købere, førstegangskøbere, som har sparet op til huskøb længe. vi er klar over mægler er sælgers mand, men vi er overrasket over hvor meget rod der har været.
Vi håber det slutter Nu.
Så vi kan nyde vores drømme hus.