WEBm2 A/S Reviews 15

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

1. Money & Insurance

Information provided by various external sources

WEBm2 A/S blev stiftet i 2006 med det formål at formidle handel med fast ejendom via internettet. Navnet WEBm2 er en sammensætning af World Wide Web (i daglig tale internettet) og m2 som betyder kvm. Det udtales web-kvm. Vi har siden ultimo 2009 haft fokus på formidling af fast ejendom i Danmark og vores målsætning er, at formidle mere end 1.000 handler fra 2020. WEBm2 A/S – er et fuldt ud uafhængigt ejendomsmæglerfirma med speciale i salg af fast ejendom via internettet i Danmark. Vi er ikke som så mange andre ejet af en kreditforening, en bank eller et forsikringsselskab – vi er et 100% danskejet aktieselskab uden nogen ejer med tilknytning hertil. WEBm2 A/S udmærker sig ved, ikke at have nogen dyre butikslokaler, dyre reklamefolk eller store udgifter til personale som skal passe nogen fysiske butikker. Vi har heller ikke store og dyrere lokalannoncer, som alene er en reklame for mægleren. Derfor kan vi tilbyde DIG det absolut billigste salær og samtidig fremvise din ejendom på alle de største og mest relevante hjemmesider og boligportaler - herunder mæglernes egne hjemmesider. Vores ydelser er baseret på internettet og vi kan tilbyde vores kunder ydelser indenfor ejendomshandel, til de absolut mest attraktive priser. Vi glæder os til at formidle din næste ejendomshandel!

2.3

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Vi er købere af bolig i 2019-2020.

Vi er købere af bolig, der har været til salg hos mægler
Meget DÅRLIG Kommunikation gennem hele vejen.
Ikke nok med at vi blev presset og truet efter vi havde afgivet vores bud, vi blev truet med anden køber, som vi efterfølgende har fundet ud af var ,fiktiv, men vores advokat blev også presset og truet, fordi hun var grundig i sit arbejde.
+ ,Glemmer, at lave fraflytning af sælger så køber ender med at få rod og ekstra regninger på svimlende beløb.
+ Tilstands rapport på huset var hullet som en SI.
Da køber nu er på 3 hus forsikrings skader - èn - Fugt-Skimmel-Svamp - i Begge Skotrender -> og ned i gennem loft på soveværelset,
og èn på fejl i konstruktion ødelagte kloak rør i brusekabine - ved afløbs risten var der 30cm. fri beton ned til vinkel ud til brønd + ude i de 2 brynde - både i indkørsel og omme ved det bagerstebadeværelse med den tiltalte brusekabine var der også ødelagte kloak rør og dertil de to væge der stødder op til kabinen H. 1m. Gange. 2m - Gangvæg og Soveværelses væg - Fugt,
og èn - i stuen ved skorstens væggen i top og i bund, H. 1m. * L. 2m. og èn - vor der er fejl i bygge konstruktion - som udgør af der er Fugt-Skimmel-Svamp i de 3 andre værelser, PGA. Manglende isolerings-pap i indervæggen 30cm op på indervæggens yderside.
+ 2 Ejerskifte sager -
Den ène er, PGA. fyr var gået i stykker
Den anden og forhåbentlig sidste Ejerskifte sag - Manglende isolerings-pap i indervæggen 30cm op på indervæggens yderside - Hele husets ydrevæge
Nu håber vi at der ikke kommer flere overraskelser.
vi har været nemme købere, førstegangskøbere, som har sparet op til huskøb længe. vi er klar over mægler er sælgers mand, men vi er overrasket over hvor meget rod der har været.
Vi håber det slutter Nu.
Så vi kan nyde vores drømme hus.

November 22, 2025

Jeg har gjort brug af WEBm2 ifm

Jeg har gjort brug af WEBm2 ifm. salg af fritidshus.
Fra den indledende kontakt og til huset blev solgt og handlen berigtiget, har jeg været ovenud tilfreds.
Under hele forløbet har der været korte svartider, et seriøst, venligt og professionelt personale, der har givet tryghed i alle handlens faser, både hos sælger og køber.
Har der været behov for ændringer er det sket smidigt og hurtigt.
Bedste anbefalinger herfra til andre hussælgere, der ønsker en fair pris og professionel håndtering.

April 5, 2023

Reply from WEBm2 A/S

Tusind tak for din anmeldelse

Perfekt ejendomshandel.

Vi har netop afsluttet en perfekt handel gennem WEBm2.
Der er altid hurtig respons ved spørgsmål o.lign.
Vil absolut ikke være bange for at benytte dem ved vores næste ejendomshandel.

August 22, 2022

Reply from WEBm2 A/S

Hej Christian og Jytte, Tusind tak for Jeres anmeldelse og endnu engang stort tillykke med handlen. I er mere end velkommen tilbage såfremt I skulle få brug for vores ydelser.
Hilsen
WEBm2

Godt Guidet

Michael Rasmussen fra WEBm2 er en yderst behjælpelig og kompetent person. Han er altid klar ved telefonen i tilfælde af spørgsmål, og er meget god til at forklare regler og muligheder i forhold til salg. Han ved hvad der er muligt, og hvad der giver mening. Jeg er overbevist om, at han er foran de "almindelige" ejendomsmæglere, på en helt række punkter i forhold til brug og muligheder af nettet, og han er samtidig en god del billigere.
Jeg vil klart anbefale WEBm2 som stedet at sælge sin bolig, da du både bliver synligt på nettet, og godt guidet gennem salget.

June 2, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Man får KNAP og NAP hvad man betaler for!

Det er en af Danmarks nok billigste ejendomsmæglere, så derfor er forventningerne jo heller ikke høje.
Men det skal alligevel bemærkes at hver gang man havde brug for råd og vejledning, måtte man selv opsøge det. Det kunne være sendt i automatiske emails, eller korte beskeder, det ville nok virke bedre. Så du må læse dig til det hele selvom du køber en pakke der lover en masse, det er til selvhjælp.
Mægler glemte at svare modparts advokat - så de måtte kontakte os direkte. Til sidst opgav hun helt at kommunikere med mægler, ligeså os eftersom han ikke svarede telefonen eller beskeder.
Men måske skyldtes det at lønnen til mægler blev trukket fra som noget af det første da handelsaftalen var underskrevet og udbetaling lagt.

July 17, 2018

Reply from WEBm2 A/S

Vi overtog salget af Jeres ejendom i august 2017.
Her valgte I en selvsalgsløsning til kr. kr. 15.593 inkl moms. Denne pakke blev senere opgraderet til en mediumpakke og et samlet salær på kr. 22.468. Det står vi gerne indefor også modsvarer hvad du har betalt for. Det tror vi ganske enkelt ikke du har kunnet finde billigere andet steds?
Vi skulle samtidig forsøge at sælge huset kr. 300.000 mere end hvad I selv havde haft huset annonceret til salg for de sidste godt 2 år. Således var ejendommen annonceret for kr. 2.940.000 gennem 869 dage på boliga og vi solgte ejendommen den 4. februar 2018 for kr. 3.110.000 hvilket er kr. 170.000 mere end hvad I selv har forsøgt at sælge ejendommen til. Dette vil sikkert for de fleste betyde de ville anerkende det arbejde som vi har gjort på de forskellige portaler og herunder specielt det faktum det normalt er særdeles vanskeligt at hæve en udbudspris som har ligget så længe og så rent faktsik opnå et salg.
Det er ikke korrekt vi har glemt at svarer nogen advokat, men hvis vi bliver anmodet om at sende diverse dokumenter mv som i forvejen ligger til upload på vores hjemmeside tillader vi os at henvise hertil og hvis ikke dette er nok skal vedkeommende betale for det arbejde vi har ifm sådanne rekvisioner idet vi jo netop forsøger at holde en så skarp pris for vores ydelser som overhovedet muligt.
Selvsalg er nok ikke for alle sælgere idet der vil være fremvisninger, forhandlinger mv som en sælger således selv skal forestår og vores ydelser er ligeledes afstemt efter standard løsninger som ikke giver plads til vi har 2-3 mæglere sidende på et kontor til besvarelse af telefoner mv. De bliver således altid besvaret og hvis vi er optaget har kunden altid mulighed for enten at lægge os en besked eller sende os en mail og så lover vi svar indenfor 24 timer. Jeg forstår derfor ikke din kritik?
Kan også læse du skriver vores løn bliver trukket som noget af det først ifm handlen...men det gør den jo også i alle andre handler da der altid skal erlægges en udbetaling så det forstår jeg heller ikke lige hvad du vil med? Jeres handel blev indgået i februar med overtagelse 1/6 og i den periode er hele købesummen deponeret og står således aldrig til sælgers disposition og dermed har det i praksis ingen betydning?
Jeg har talt med din mand og kan forstå på Klaus han ikke er utilfreds og han i øvrigt gerne vil benytte sig af vores selvsalgsløsning, hvilket jeg bestemt også håber du vil såfremt det overhovedet skulle blive aktuelt.
Vi vil uagtet ovennævnte gerne undskylde for de gener du har følt og hvis du ikke synes vores ydelser har været tilfredsstillende. Vi forsøger altid at have de ydelser som vores sælgere ønsker vi skal tilbyde og derfor tilretter vi også ydelserne løbende udfra hvordan efterspørgslen er i markedet.

Held og lykke med Jeres nye bolig og endnu engan tillykke med salget.

WEBm2

Rated 4 out of 5 stars

Selv salg af sommerhus uden mægler

Meget fin dialog og process, dog skal man forvente at der er rigtig meget arbejde for en selv at benytte sig af en selv salgs løsning uden ejendomsmægler. Hvis man er forberedt på det og læser materialet grundigt, så er Webm2 A/S en god og konkurrencemæssig god løsning

November 4, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Stor besparelse og samme service...

Vi har haft et super godt og konstruktivt samarbejde med Michael Rasmussen fra Webm2.
Der har været en god dialog omkring de tvivlsspørgsmål vi har haft. Endvidere har vi nydt godt af Michael mangeårige erfaringer som ejendomsmægler mm.
Salget af vores hus er nu slut og alt er forløbet optimalt. Endvidere har vi sparet 70.000kr. i forhold til en lokal mægler, og alt vi har gjort "ekstra" er, at skrive teksten til boligannoncen og vise huset frem for købere.
Vi vil til enhver tid igen bruge Webm2 og anbefale dem til alle...

June 8, 2017

Tilfreds kunde

Jeg var meget tilfreds med samarbejdet med Webm2 ang. salget af min lejlighed i Aalborg. Michael var god til at holde mig informeret og sætte mig grundigt ind i sagerne. Jeg følte ikke på noget tidspunkt, at jeg manglede noget jeg ville have fået ved en af de store ejendomskæder, tværtimod og så sparede jeg ovenikøbet en del penge. Jeg vil klart anbefale Webm2.

March 21, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super seriøs, professionel og helt igennem en mægler der brænder for at sælge dit hus. Du får hos Webm2 alt som de gængse mæglere tilbyder, blot til en meget billigere pris. Der er virkelig penge at spare uden du behøver gå på kompromis.

Vil aldrig tøve med at anvende Webm2.

March 18, 2017

Super professionel service.

Alt var gennemført iorden. Havde lange samtaler med Michael, som grundigt forklarede alt vedr. konceptet. Må sige det holder 100% .Har nok sparet 70.000 kr på den samme ydelse, som ejendomsmæglerne vil kræve. Mit hus blev solgt på 30 dage. Viste selv huset frem, og skulle selv lave lidt ekstra papirarbejde. Men det var en god timeløn😄 Jeg kan kun give konceptet, og Michael de vildeste anbefalinger. Og i må gerne kontakte mig, 29874001. God fornøjelse ned jeres salg.

Rated 5 out of 5 stars

God og billig måde for ejendomssalg

Hvis du selv kan tage digitalbilleder og formulere dig effektivt så er Webm2 en billig måde at sælge ejendom på. Webm2 tilbød også god service men du er selv den drivende kraft i salget, du skal selv fremvise din ejendom så kan du spare penge. Købers advokat var ikke bekendt med webm2 så han spændte ben for salget, webm2 var uden skyld.

Godt arbejde

Hurtig og professionel kontakt med mægleren, og så 1/3 af prisen iforhold til de andre mæglere vi fik tilbud fra.

Kan helt klart anbefales herfra

Rated 1 out of 5 stars

USANDE sælgermetoder..

SOLGT ELLER GRATIS... står så fint fremhævet, på WebM2 hjemmeside, og sælger snakker jer ørene fulde, for at få jeres hus til salg... Men hop ikke på det!!! vi har prøvet.. og det har kostet os 18.000kr. eks. tilstandsrapport, E-mærke og billeder.. i alt over 20.000kr uden at huset er solgt.

På hjemmeside står flot fremhævet....

Webm2 tilbyder alle vores sælgere Solgt eller Gratis.

Solgt eller Gratis betyder vi arbejder gratis for dig, hvis vi ikke får solgt din bolig – altså 100% salærfrit.

Sælger vi din bolig indenfor den aftalte periode, betaler du den aftalte pris...

Huset er ikke solgt efter næsten 1 år.
Vi fik en regning på 18.000kr. dette kalder WebM2 gratis!!!

PAS PÅ... useriøse mægler, som har det hele i munden...

March 16, 2015

Reply from WEBm2 A/S

Sælger henvendte sig til 3 mæglere som alle afgav tilbud.
Sælger oplyste Danbolig havde vurderet hendes bolig til kr. 1.150.000 og det var den pris hun ønskede ejendommen skulle udbydes til selvom vores vurdering var på 1.000.000.
Sælger valgte os fordi vores salær var på 11.990. Salæret var omfattet af Solgt eller Gratis.
Sælger valgte dog at bestille en markedsføringspakke til kr. 15.295 - markedsføringen eller de salgsfremmende foranstaltninger som blev aftalt ved mødet var IKKE omfattet af Solgt eller Gratis men derimod efter regning idet WEBm2 naturligvis ikke kan betale udlæg som annoncer mv for kr. 15.295 når alene vores honorar eller vederlag udgør kr. 11.990?! Udgiften til Fotograf på kr. 1.795 var også efter regning.
Sælger valgte også at forlænge aftalen efter de 6 måneder, men blev altså stadig ikke solgt da prisen stadig var for høj. Ejendommen står stadig til salg hos lokalmægler nu efter 1021 dage og idag er prisen kr. 995.000 MEN altså stadig ikke solgt. Det er selvfølgelig ærgelig men vi kan desværre ikke give nogen garantier for vi kan sælge ejendommene og når sælger vælger en højere udbudspris (hvilket er naturligt nok) kan det i sidste ende betyde at sælger bliver nødsagt til at accepeterer en lavere pris og muligvis også som her løbende at nedsætte udbudsprisen.

Herunder anføres den tekst som var indført i Formidlingsaftalen og som var aftalt mellem sælger og vores firma:

Efter Regning og Solgt eller Gratis
Der er mellem sælger og WebM2 aftalt afregning efter regning for så vidt angår annoncering og salgsfremmende foranstalt­ninger.
Vederlag til Webm2 (pkt. 4.1 og pkt 4.2 i salgsbudgettet) er omfattet af "Solgt eller Gratis".
Dette betyder sælger uanset salg af ejendommen skal betale WebM2 for de udlæg som WebM2 har afholdt i salgsperi­oden jf. salgsbudgettet pkt. 5.1.1, pkt. 5.1.2 og pkt. 5.2.2.
Ovennævnte beløb er exct. evt. udgifter til attester (tilstandsrapport, energimærke og EL-eftersyn) som ved lov ikke kan omfat­tes af ejendomsmæglerens ydelser.

Take a closer look