Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad... See more
Company replied
Dejlig tur hvor vejret var ligeså skønt som turen. Vores fantastiske guide Kirsten havde det store overblik,var god til at formidle historie og informationer. Vores venlige Chauff... See more
Company replied
Føler ikke Vitus rejser går op i Kvalitet. Hoteller med meget snavsede og plettede gulvtæpper. Elevatorer der ikke virker. Små værelser uden rengøring. Plettede underlagner. For meget buskørsel og... See more
Company replied
Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at opleve mere af verden samt gerne vil lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.
Written by the company

Sølvgade 15-17, 1307, København
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel
Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad buffe.
Og for ikke at glemme Dessert buffeten🥮🧁
Vores super guide Pernille var fantastisk og havde en eminent viden. Utrolig hjælpsom.
Denne rejse kan stærkt anbefales👍
Mvh
Hanne Hansen

Reply from Vitus Rejser
Dejlig tur hvor vejret var ligeså
skønt som turen.
Vores venlige Chauffør kørte som en drøm,yderst behageligt.
Kirsten var hele tiden et skridt foran,
også i forhold til at informere kokkene om min søns mælkeallergi.
Maden var god,med stor morgenbuffet.
Hotellet fremstod hyggeligt,rent og pænt,med venligt personale.
Det eneste minus var at mit værelse
føles noget køligt,grundet en konstant ventilation,som ikke var justerbar.
Dette gjorder jeg personalet opmærksom på,og der blev lagt ekstra dyne ind til mig.
Kirsten fik også talt med personalet.
Dagen efter stod der pludselig en lille elradiator på både mit værelse, og min søns værelse som også havde det køligt.
Til aftensmaden virkede det bagerste lokale også meget køligt.
Kirsten var meget opmærksom og løsningsorienteret,og tilbød alle gæster at rykke ind et andet lokale.

Reply from Vitus Rejser
veltilrettelagt rejse med en virkelig dygtig rejseleder, som fik tingene til at fungere på en meget behagelig måde. Gode udflugter af passende varighed.

Reply from Vitus Rejser
For meget buskørsel og for lidt tid i de byer vi boede i.
Men vores guide Michael reddede turen.

Reply from Vitus Rejser
Vi har netop været på en lille uges tur på Rhone floden. Arrangeret af Vitus Rejser og med rederiet CroisiEurope. En fantastisk tur. Vor rejseleder Jytte Ekdahl var utrolig positiv, meget kompetent og virkelig dygtig til at få vor lille gruppe på 17 personer til at fungere sammen. Vi kan simpelthen ikke komme med noget som ikke var godt - alt på båden, maden og vinen mm, samt en utrolig fin besætning som servicerede os, var til top karakter. Masser at se og gøre og herlige udflugter i land. Turen kan varmt anbefales og selv skal vi helt sikkert prøve en ny flodtur med Vitus Rejser enten i Tyskland eller Portugal

Reply from Vitus Rejser
Vi havde en fantastisk solformørkelsestur til Mallorca, hvor vi så solformørkelsen på en katrmaran på Middelhavet. Hele 5 dages rejsen var flot tilrettelagt. Super guider både Pernille og Charlotte og en af lokalguiderne Kristina. Både Pernille og Kristina er danskere, men er bosat på Mallorca og boet der i 30-35 år.

Reply from Vitus Rejser
Super service på kontoret og på rejsen
Tak til rejseleder Helle Ehlers der kan og
“vil” sine gæster
Med Vitus i “ryggen” er man sikker på alt fungerer

Reply from Vitus Rejser
Flott tur til Island,3-7 august•Super guide Lucas.Flott hotell,fine turer.

Reply from Vitus Rejser
Vi var på krydstogt Island rundt. En fantastisk oplevelse med en barsk natur. Rejseleder Anne gjorde turen til en speciel rejse med mange højdepunkter. Alt fungerede til perfektion.

Reply from Vitus Rejser
At vi giver 0 stjerner til en ellers dejlig tur til Krakow d.18 maj 2026 med Vitus rejser ,med hyggelige medrejsende ,skyldes helt alene vore meget uheldige oplevelser med rejselederen .Overfor os var han militaristisk (tidligere krigsveteran) på ingen måde samarbejdsvillig .Desuden var han inkompetent som guide i et land/by , hvor han havde meget ringe kendskab til befolkningen og ofte talte ned om dem. han forstod ikke sproget og udtalte alle navne ukorrekt ,samt gav gruppen fejl oplysninger om spisesteder og menuer
- at vores efterfølgende evaluering om rejsen til Vitus fik samme nedladende svar fra den adm.direktør , som nærmest påstod det var vores egen skyld , så hun derfor var ligeglad med det ,gør det absolut til den dårligste rejseoplevelse vi nogen sinde har mødt fra et rejsebureau
Inge LIse Søndergård og Merry Buch

Reply from Vitus Rejser
Endnu en fantastisk tur med Vitus. Denne gang gik turen til Island, hvor vi kørte øen rundt på 8 dage, med overnatning på 6 forskellige hoteller. Man er fuldstændigt mættet af indtryk efter sådan en tur. Virkeligt godt arrangeret (som altid) og en fantastisk, meget vidende guide, som tilmed er uddannet geolog. Hvor heldig kan man være.

Reply from Vitus Rejser
Ja så kommer en anmeldelse endelig.
Vi mand 72 kvinde 60. Ti dage fra Bukarest til Wien på flodkrydstogt på Donau med m/s Leonora fra d. 15/ 6
Til d. 25/6. Gennem 6 lande og 4 hovedsteder.
Vitus rejser stod for arrangementet.
Det gjorde de godt.
Flot skib, behagelig og høfligt personale; både ved daglig rengøring af værelserne og tjenerne i restauranten.
Vidende og engagerede tourguides.
En god måde at komme rundt på. Masser af plads på skibet hvor sjæl og krop kommer frem samtidig.
Maden var et kapitel for sig selv.
Lækker morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære.
Både frokost og aftensmad bestod hver dag af
Forret, Suppe, 3-4 valgfri hovedretter ( incl. vegetar/ vegansk) + dessert.
Drikkepakke betalt hjemmefra.
Så restaurant 5 stjerner herfra.
Et lille pip fra mig.
Wifi-dækningen: dårlig dækning bagerst i skibet var meget svingende i bedste fald.
Og kan se at vi nåede at få rejsen gennemført inden Donau løb tør for vand.
Venligst
Poul Erland Nielsen

Reply from Vitus Rejser
10 dage i Normandiet med super angagerede rejseleder og buschauffør med et veltilrettelagt program.
Rejste som enlig og har betalt ca 25 % mere end et par,undrer mig over prisforskellen- især når jeg har fået et værelse, her i St. malo- som var microkopisk lille med udsigt til en lukket gård- Da jeg rejse med min hustru, oplevede jeg ikke den kvalitetsforringelse i værelsesplaceringerne, derfor kun 3 stjerner

Reply from Vitus Rejser
Man bliver taget godt hånd om. Har kun haft gode oplevelser med chauffør og rejseleder. Turen gik til Normandiet og Bretagne

Reply from Vitus Rejser
Virkelig god tur, som levede fuldstændig op til beskrivelsen . Godt hotel og dygtig ,vidende og behagelig guide.

Reply from Vitus Rejser
Super dejlig ferie i Kraków. Tak til kontorpersonale som altid er så venlige og hjælpsomme. Tak til Lisbeth Aalund som var vores guide, meget vidende hjælpsom og altid smilende. Rigtig god rejseprogram og spændende udflugter. Hotel var så god og central med en lækker morgenmad.

Barlinek, Polen !
Du må ikke spare 400 kr på ikke at få balkon med udsigt over søen.!
I dag var vi på udflugt med 33 g varme, da vi kom hjem blev det lyn, torden, vindstød og regn , spektakulært at se ud over søen 👍👍👍

Reply from Vitus Rejser
Det var en rigtig dejlig rejse, hvor vi fik set det dejlige og skønne Nordengland, fik set og gået en masse på 1 uge.
Dejlige medrejsende.
Ikke sidste gang vi skal med Vitus Rejser

Reply from Vitus Rejser
Det er dejligt at Vitus rejser tilbyder single rejser, hvor man ikke skal betale ekstra for at rejse alene.
Rejsen til Santa Susanna bød dog på flere skuffelser. Området består udelukkende af hoteller, drinksbarer og souvenirbutikker. Ønsker man at se noget andet end det og stranden skal man påregne over en times transport tid hver vej.
Hvorfor Vitus rejser har valgt en rejseleder, der ikke kan spansk forstår jeg ikke. En rejseleder skal være "vores" kontaktled til det omgivende samfund, når "vores" sproglige færdigheder ikke slår til. At rejselederen heller ikke mente han skulle være behjælpelig når "vi" havde problemer, var under lavmålet. Ærgerligt at Vitus ikke sætter baren højere, når det gælder rejseledere.

Reply from Vitus Rejser
Jeg bliver altid så overrasket over hvor gennemtænkt Vitus Rejser er. Jeg bliver også overrasket over de gode rejseledere de har i sin stab. Der er tænkt hele vejen rundt så man føler sig både hørt og set.
Vi kom hjem fra Costa del la Luz i går, den kan anbefales på det varmeste!