Kanon service!
God service.
Hurtig levering.
Flot gravering udført på kuglepen.
editor, siden 1949 specialforretning for stempler, fyldepenne, kuglepenne og pencils.
Strandparken 31, 8000, Aarhus C, Denmark
No history of asking for reviews
God service.
Hurtig levering.
Flot gravering udført på kuglepen.
Køb og levering af blækpatroner til fyldepen.
Købet og pakningen var fin nok - men det går da helt galt med leveringen gennem PostNord - en kuvert i A5 størrelse med 5 gange patroner der nemt kan gå i postkassen og med købers adresse på forsiden - skal afhentes ikke mindre en 8,5 km fra leveringsadressen på trods af at der ligger et PostNord udleveringssted kun 1,5 km herfra. Er det slet ingen der i denne sammenhæng tænker CO2 udledning - efter min mening hul i hovedet - og for at det ikke skal være løgn kørte jeg så forbi PostNord pakkelevering 300 meter fra min adresse. Det må kunne gøres bedre.
Dygtig planlægning - og så med en CO2 kompenseret pakke som de skriver på forsiden af pakken.

Reply from Editor
Købte nogle blækpatroner der kom i en lille pakke for en måned siden. Jeg erindrer det som at det varede et lidt længere stykke tid end jeg havde regnet med, men det kom og i fin stand. Billedet på hjemmeside kunne kunne måske have været bedre: Jeg kunne ikke helt se om patronen passede, men den passede fint.
Har nu nogle gange handlet hos Editor. Personlig service af højeste klasse. Mange fine produkter. Og reservepatroner til næsten alle slags penne. En patron, der ikke passer ombyttes prompte. Ialt er der tale om særdeles positive oplevelser.
Jeg tog fejl og retter nu min oplevelse. Jeg har nu brugt etuiet i flere år, og kvaliteten er sublim. Så jeg så helt forkert og trækker min dårlige anmeldelse tilbage. Undskyld til Editor.dk.
Oprindelig anmeldelse:
Købte et etui til en CROSS-pen som havde varebeskrivelsen "Læder etui" til 265 kr. Etuiet var af meget ringe kvalitet, og lavet af tyndt og billigt udseende kunstlæder.
Jeg kontaktede butikken, som ikke tog ansvar og blot henviste til producentens varbeskrivelse. Kombinationen af en dyr vare og meget lav kvalitet, og en mangel på at tage ansvar, gav mig en dårlig kundeoplevelse hos Editor.dk.

Reply from Editor
Jeg havde brug for nogle gode etuier, idet at jeg havde modtaget nogle flotte penne.
Editor.dk gav nogle gode råd og kunne endda fortælle ydeligere om pennene.
Jeg endte med at købe 2 af deres forslåede læderetuier, som er meget flotte og til fulde lever op til beskrivelsen.
De kostede mange penge, men jeg syntes absolut IKKE at de var dyre.
Jeg vil helt klar handle her igen.
De har et fantastisk udvalg af penne og jeg har ikke set billigere priser andre steder i Danmark. Tilmed gratis indgravering på penne. Hjemmesiden trænger virkelig til et ansigtsløft men alt andet er i top. Jeg skrev to gange en email til dem med spørgsmål og hver gang kom der svar inden for 10 minutter. Alt i alt en super kundeoplevelse.
Jeg var noget skeptisk over opsætningen af hjemmesiden, og manglende indikationer på at det var et reelt foretagende.
Nu sidder jeg så med min kuglepen, som kom i løbet af få dage.
Så ingen problemer her.
intet at klage over og gravering på pen i top kvalitet. Kan kun anbefale Editor. Pris også ok ift markedet.
Jeg kontaktede Editor.dk, fordi jeg havde et spørgsmål om et produkt.
Selvom det er var lørdag aften, så fik jeg svar 1 time efter jeg havde afsendt. Jeg har aldrig oplevet så god en service. Jeg vil meget kraftigt anbefale at handle ved Editor.dk. Lave priser og åbenbart også fantastisk service.
Tusind tak for handlen Editor.dk
Jeg bestilte en spacepen hos dem, og dagen efter var den klar (med den gratis indgravering). Jeg bor lige ved siden af, så jeg kunne da sagtens bare komme og hente den hos ham, og spare portoen.
meget flinke og imødekommende!
Nu har jeg over 3-4 omgange handlet med Editor og har haft behov for vejledning. Hver gang er jeg blevet mødt af venlig og kyndig vejledning. Endvidere har jeg ved hver handel modtaget mine varer dagen efter jeg har bestilt dem. Jeg har kun ros tilovers for editor og vil helt sikkert handle der igen fremadrettet. Mvh Mikkel Gaba
Jeg bestilte et translatørstempel og blev opmærksom på, at jeg ikke var blevet registreret med mit nye efternavn. På trods af at jeg pointerede dette meget hurtigt, kunne det ikke ændres. Ingen problemer med handlen i øvrigt.
Et firma af værste karaktere
Det er ikke når vinden blæser den rigtige vej, at man tager temperaturen på et firmas karaktere, hvis man vil have en reel bedømmelse. I det tilfælde ser man kun rene tandbørstesmil.
Nej, det noget helt andet når modvinden opstår, som fx her i form af en fyldepen som ikke lever op til sin egen standard og kvalitet. Så er det man ser et firma som Editor.dk vise et aldeles gult og forlorent tandsæt i stedet.
Jeg mener bare hvis man vælger at bruge 355 kr på en Parker fyldepen må den også tangere hen imod et niveau, hvor udbyderen kan stå inde for dens kvalitet. I stedet for at binde en historie sammen om at kundens hænder skulle indeholde en kemisk substans, som i det her tilfælde skulle nedbryde fyldepennen.
Herefter vælger jeg at købe endnu en fyldepen af mærket Lamy til 300 kr. For jeg regner jo ikke med at det skulle blive et problem, at få sine penge retur for den anden fyldepen, eftersom pennen jo gerne skulle kunne holde til at blive brugt.
Editor forslår så at han lader være med at trække beløbet for denne fyldepen, og at der jo så er en lille mellem regning på 50 kr, som han jo så endnu ikke har betalt plus en retur fragt på 100 kr som han nægter pure at betale.
Efter at have sendt fyldepennen tilbage i sin komplette helhed med post Danmarks forsendelse med forsikring på forsendelsen, vælger Editor.dk at meddele mig at han absolut ikke vil tilbagebetale forsendelsen. For som han siger kunne jeg jo bare have sendt den tilbage som et brev til 8 kr. Men risikoen på en evt tabt eller beskadet forsendelse skulle jeg så selv stå med, eftersom han ikke ville holde mig skadeløst på hans 8 kr forsendelse.
Nu står jeg så med den ”nye” fyldepen, som så lækker blæk på steder, som den ikke skal og jeg har jo pligttro henvendt mig igen til Editor. Som erkender at den ikke fungerer optimalt, når den sender blækket ud på forsiden af stiften.
Og derefter ophører vores mail korrespondance.
Editor.dk har valgt gentagne gange ikke at besvare mine mails. Det er som om editor tror ”problemet” bare forsvinder ud i den blå luft – når bare de ikke svarer
Jeg må på det kraftigste fraråde at man handler hos editor.dk eftersom det tyder stærkt på, at deres produkter har bedst af ikke at blive brug efter indkøb.
Ville købe en dyr pen, men var lidt i tvivl om et par ting. Fik en utrolig god rådgivning og behandling i telefonen. Kan varmt anbefale Editor - og vil helt sikkert handle der igen.
Selvom jeg bestilte kort før jul, kom kom fyldepen med indgravering prompte 2 dage efter.
Hurtig ordrebehandling i forbindelse med stempelbestilling.
Fin kundeservice. Effektiv og imødekommende fejlretning, også selvom det er kunden, der er kommet til at lave fejlen, som tilfældet var i mit. :)
Handler meget gerne med igen.
TLH