FasterOikos (Faster Andelskasse) Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter mange års målrettet opsparing er vores boligdrøm endelig blevet til virkelighed, for vi har fået lov at købe vores elskede hus. Hos FasterOikos blev vi mødt som mennesker, ikke bare som... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rådgivningen var målrettet privat hvilket jeg ikke tror ville ske i min gamle bank. I Faster bliver jeg kontaktet når der sker ændringer som jeg kan gøre brug af. Her er ikke lange vente tider Her... See more

Rated 5 out of 5 stars

5/5 ⭐️ For ærlighed, god kommunikation, konkret fremgangsmåde, ydmyg tilgang og ikke mindst gode mennesker der kun vil en det bedste! Altid en god tone og hurtig og konkret hjælp, så man som hv... See more

1. Bank

Written by the company

Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi kunne ikke være mere tilfredse!

Hos FasterOikos blev vi mødt som mennesker, ikke bare som tal i et system. Hvor andre banker gav afslag med henvisning til standardkrav og faste rammer, oplevede vi her en reel forståelse for vores situation og det arbejde, vi har lagt i vores økonomi.

Vi blev set, hørt og anerkendt og det har gjort hele forskellen. Vi kunne ikke bede om mere.

En stor tak til de imødekommende og engagerede rådgivere, som gjorde hele processen tryg og menneskelig hele vejen igennem 🙌🏼

April 14, 2026

Hej Majbrit

Tusind tak for den fine anmeldelse – og stort tillykke med jeres nye hjem.

Det betyder rigtig meget for os at læse, hvordan I har oplevet forløbet. For os handler rådgivning netop om at møde mennesker i øjenhøjde og tage udgangspunkt i jeres specifikke situation og ikke kun i standardkrav og systemer.

Vi er derfor glade for, at I har følt jer set, hørt og taget alvorligt hele vejen. Det er præcis dén forskel, vi gerne vil gøre.

Mange tak for de flotte ord – de giver både stolthed og motivation i hverdagen.

Helle Bøgedal, FasterOikos

Personlig rådgivning med hjerte

Banken hvor de kender dig ved navn. Min rådgiver hjalp mig gennem en svær økonomisk periode med omsorg og professionel indsigt. Følte mig virkelig set og hørt - anbefales på det varmeste!

August 1, 2025

Hej Arthur

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget at høre, at du har følt dig set og hørt, og at vi kunne være en støtte i en svær tid. Netop personlig rådgivning med omsorg og indsigt er noget af det, vi allerhelst vil kendes for.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og den tillid, du viser os.

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed og fællesskab i banken

At være kunde i en andelskasse føles helt anderledes. Her er man ikke bare et tal, men en vigtig del af fællesskabet. Jeg fik hjælp til et lån, selvom min økonomi ikke var perfekt - forståelse og fleksibilitet som ingen andre steder.

August 5, 2025

Hej Vilma

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at sætte ord på noget af det, vi brænder allermest for som andelskasse.

Hos os handler det netop ikke om at være et tal, men om at møde det enkelte menneske med nærvær og forståelse. Derfor glæder det os ekstra meget at høre, at du har oplevet både tryghed og fleksibilitet hos os.

Endnu engang tak for de dejlige 5 stjerner.

Min bedste bank

Jeg valgte OIKOS som bank i 2008 udfra bankens etiske profil. Det har været båret af tillid og har altid været behagelige møder over en kop kaffe. Efter sammenlægningen er der lidt længere til et fysisk møde, men servicen er stadig super god og personlig, jeg føler mig i gode hænder og bliver godt vejledt, når der er behov for det.

March 20, 2025

Hej Rune

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at have været en del af vores lille andelskasse i mange år.

Det betyder meget for os, at du valgte os på grund af vores værdier, og at du stadig oplever den gode og personlige service. Det er præcis dét, vi gerne vil stå for.

Bemærk: Du er mindst lige så velkommen til en kop kaffe efter sammenlægningen, som du var før, så endelig sig til, når/hvis du har lyst til at komme forbi eller måtte være i nærheden af vores kontor. Vi kan godt li’ at få besøg. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Altid kompetent og god rådgivning

I Faster bliver jeg kontaktet når der sker ændringer som jeg kan gøre brug af.
Her er ikke lange vente tider Her er personlig betjening Anmeldelsen er helt tilbage fra 2019 men gælder stadig Tak👍

June 27, 2024

Hej Karin

Tusind tak for dine flotte ord – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med FasterOikos.

Det betyder meget for os at høre, at vores personlige og målrettede rådgivning gør en forskel – og at du oplever, vi er til at få fat på uden lange ventetider. Det er netop sådan, vi ønsker at være: Tilgængelige, nærværende og på forkant med det, der kan gøre en positiv forskel for dig.

Vi er glade for, at du føler dig set som privatperson og får god rådgivning. Det er en stor del af det, vi mener med økonomi med omtanke.

Engang en gang tak for din flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og rådgivning

Super god service og rådgivning. Har gjort låneprocessen rigtig god og behagelig. Jeg kan helt klart anbefale FasterOikos.

April 9, 2025

Hej Ingeborg

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det betyder meget.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede forløbet som både godt og behageligt. Det er netop sådan, vi ønsker, det skal føles.

Som vi talte om, ligger det os meget på sinde at gøre en forskel, især for vores yngre kunder, og vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Engang en gang tak for din flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god andelskasse med gode værdier og god service

Vi har været rigtig glade for at komme ind i FasterOikos. Servicen er helt i top, og vores bankrådgiver har altid været utrolig imødekommende. Derudover har banken virkelig værdierne i orden. Det var ydermere den eneste bank, vi kunne finde, som ville yde os et mellemfinansieringslån på bagrund af en individuel vurdering i stedet for standardbetingelser om at man skal kunne betale dobbelthusleje i 12 måneder (selv når ens andelsbolig kan sælges på en uge). Super tilfreds og stor anbefaling herfra!

July 9, 2024

Hej Jonas

Oprigtig mange tak for at tage dig tiden til at skrive denne anmeldelse af os. Meget værdsat.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe jer, ikke mindst når det gælder yngre kunder, hvor boligmarkedet i København er en kæmpe udfordring for langt de fleste.

Ligesom I påskønner skiftet til os som pengeinstitut, så går det bestemt begge veje. Der har altid været en super hyggelig og behagelig kontakt med jer, så vi er oprigtig glade for at have fået jer som kunder.

Fortsat rigtig god sommer herfra.

Rated 1 out of 5 stars

Pludselig opsigelse

Jeg har haft banken i omkring 12 år og har aldrig haft problemer før jeg pludselig kom på overførselsindkomst efter at være kommet tilbage til Danmark. Om opsigelsen skyldes at jeg kom på overførselsindkomst kan jeg ikke sige, blot et mærkeligt sammentræf. Banken opsagde mig med 1 måneds varsel grundet at jeg overførte penge til en 'anden person' (Hvilket var min udlejer). Banken har på intet tidspunkt ønsket at se dokumentation for dette.
Eneste problem jeg ellers har haft med banken var indbetaling af kontanter (som jeg fremsendte dokumentation for var fra salg af lejlighed og pengene hævet fra bankens automater inden udlandsrejse).
Én stjerne får banken for de altid søde og imødekommende personer i telefonen. Men hvis du ønsker en bank, du kan være tryg ved også at have i morgen, så kan FasterOikos desværre ikke anbefales.

May 15, 2024

Hej Daniel

Tak fordi du har delt din oplevelse, og mange tak for de pæne ord om vores medarbejdere i telefonen.

En historie har jo ofte flere forklaringer, og vi kan, med baggrund i GDPR og ønsket om ikke at lave dialoger på offentlige medier, ikke kommentere på din anmeldelse.

Vi har dog en anden opfattelse end dig omkring det skrevne, men vælger i stedet at ønske dig held og lykke med din nye bank og alt godt i fremtiden.

Jan Kirkensgaard, FasterOikos

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fornøjelse at træde ind af døren…

Det var en fornøjelse at træde ind af døren. Blev mødt af smil og imødekommenhed. God stemning og rare omgivelser. Medarbejdere der har stor indsigt og kendskab. Helt klart et besøg værd.

April 25, 2024

Hej Vivi

Tusind TAK for de flotte ord og 5 stjerner.

Vi er meget glade for, når I som kunder og samarbejdspartnere lægger mærke til og kommenterer vores omgivelser så positivt.

Vi håber, at du får mange gode oplevelser med os fremover.

5/5 ⭐️ For ærlighed

Altid en god tone og hurtig og konkret hjælp, så man som hverken privat eller iværksætter “spilder” tid.
Derudover er de dog altid friske på hygge snakke, hvis man ønsker det!

Fornøjelse at være ved Faster Andelskasse ⭐️ - Mvh Joakim og Secondfootballshirts ApS

September 27, 2023

Hej Joakim

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Dem samler vi på. 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du værdsætter vores ærlighed og konkrete tilgang. Hos FasterOikos er vores mål altid at levere det bedste og hjælpe vores kunder på den mest effektive måde.

Vi er glade for at have dig og Secondfootballshirts ApS som kunde, og vi håber, at vi også fremover kan være garant for, at du får den hjælp, du har brug for - både som privatperson og iværksætter.

Held og lykke med dit spændende "fodbold-eventyr" uden for banen. ;)

De bedste hilsner og god aften
Helle Damgaard

Super god rådgivning hos Faster Andelskasse

Det har været en virkelig god oplevelse at blive hjulpet igennem et huskøb som kunde i Faster Andelskasse. Det har været et trygt forløb, hvor jeg både har fået den rette hjælp og er blevet klædt på til at kunne træffe de rette beslutninger.

November 30, 2022

Hej Marie

Tusind TAK for de 5 stjerner.

Vi er meget glade for at høre, at du har fået den rette hjælp og rådgivning fra Faster/Oikos.

Vi hjælper dig meget gerne en anden gang.

De bedste hilsner og god aften
Helle Damgaard

Rated 5 out of 5 stars

Humanistisk bank med styr på økonomien

Hos Faster/Oikos, har vi fået en utrolig varm, professionel, omsorgfuld, fair og ikke mindst etisk behandling. I denne højhastige moderne verden, er det uden tvivl et kæmpe plus og en tryghed at have en bank, som FA. De i den grad i øjenhøjde med deres kunder. Min kone og jeg har ved hvert møde med banken kunne stole 100% på at vi fik den hjælp vi skulle bruge. Ydermere har vi aldrig været i tvivl om hverken deres handlinger eller intentioner. FA er en bank der sætter mennesket i første række, og mestrer på samme tid både at skabe tillid og have styr på økonomien. Ærgerligt man kun kan give fem stjerner.

October 26, 2022

Hej familien Hjertholm

Mange tak for den fine anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på.

I beskriver lige præcis de ting, vi gerne vil stå for i forhold til vores kunder.

Tak for at vise os tillid som jeres fremtidige andelskasse/pengeinstitut og endnu engang
stort velkommen som kunder i Faster/Oikos.

Helle D.

Rated 5 out of 5 stars

God bank som møder en i øjenhøjde.

September 24, 2022

Hej Mona,

Tusind tak for de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.

Vi arbejder altid på at gøre vores bedste, og så er det jo ekstra dejligt at få positiv respons.

Rigtig god weekend. :)

Helle Damgaard Larsen

Rated 4 out of 5 stars

Jeg var meget bekymrede da min bank blev opkøbt og fusioneret med Faster bank, da jeg er vant til personlig service og lave priser, og havde aldrig hørt mo Faster før. Jeg kan kun sige jeg har været overrasket hvor gode Faster's personale har været til at svare prompt, løse mine problemer, til at yde gode service, og til at gå den ekstra mil for at hjælpe. Det har været en meget positiv oplevelse. Lige nu mangler der lige svar på hvornår min erhvervskonto bliver lavet om, men lidt sommerferie skal man have lov at have.

July 22, 2020

Hej Paul,
Vi er alle blevet rigtig glade for at læse din anmeldelse, det luner nu når sommeren er lidt kølig ;-)
Jeg kan høre i krogene at der bliver arbejdet med din erhvervskonto, så jeg kan garantere der snart sker lidt!
Tak for de pæne ord, god sommerferie.
Faster og Oikos

Trygt og lokalt

Trygt og lokalt!!

September 24, 2019

Hej Lene,

Tak for din fine feedback :-)

Altid en god oplevelse

Man føler sig altid velkommen og i gode hænder hos Faster. Jeg vil til en hver tid anbefale dem som bank.

Hej Signe

Sikke en herlig anmeldelse, tusinde tak for det!

Vi ønsker altid at levere god service og hjælpe vores kunder, dejligt det er blevet bekræftet hos dig :-)

Altid god service 😊

Altid god service 😊 Imødekommende og kompetent personale. De varmeste anbefalinger fra en Aalborgensisk kunde 👍🏼

Hej Louise,

Tak for de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på :-)

Det er altid dejligt at høre du har haft en god modtagelse i banken :-)

De bedste vestjyske hilsner,
Faster Andelskasse

Fremragende bank…

Fremragende bank med et altid imødekommende og kompetent personale

Hej Kasper

Tusind tak for din fremragende anmeldelse.

Vi arbejder benhårdt hver eneste dag på, at gøre det til en god oplevelse :-)

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste bank uden tvivl

Jeg har haft flere forskellige banker, både store og små igennem tiden, og Faster har både den bedste service, ingen ventetid i telefonen og man føler virkelig at de kender én som var man en del af familien.
De har hjulpet mig igennem mit livs værste krise og virkelig fået mig til at tro på at det hele nok skal gå. Jeg kan kun anbefale Faster Andelskasse - det er altid en god oplevelse at ringe og komme ind i banken.

Jeg skal aldrig have en anden bank :-)

January 13, 2019

Hej Stine,

Hvor er det bare dejligt at læse, at du har fået en god velkomst her i Faster! :-)

Det gør mig både glad og stolt, at mine kollegaer har leveret så god en oplevelse, at du vil fortælle om den her på Trustpilot. Jeg sørger for at sende din ros videre.

Jeg håber, at du får mange gode oplevelser med os fremover.

Faster

Take a closer look