Idat

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet så ringe service og kan bestemt ikke anbefale nogen at købe varer hos ideT. Bestilte en del børnetøj på tilbud via deres hjemmeside. Har imidlertid endnu ikke (ca 1,5 md... See more

Rated 2 out of 5 stars

December udsalg - Jeg må desværre tilslutte mig "tudekoret" på bl.a. Facebook. Synes det er dårlig service at det ikke blliver svaret på mails.... Jeg overlever bestemt hvis jeg ikke modtager mine... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering og rigtig fint børnetøj. Desværre gør helhedsoplevelsen, at jeg er i tvivl om, om jeg ville handle der igen. Lagerstatus på hjemmesiden er utrolig dårlig, og de fleste af de nedsatte... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Værste sted at handle

Værste sted jeg har handlet og de burde komme med i kontant! Ingen svar på mail. Tlf slukket konstant! Ingen varer ingen penge retur heller. 800kr ud af vinduet. Lad vær med at købe herfra så heller donere penge til noget andet. Fortjener ikke en stjerne men kunne ik undlade desværre! Luk siden!

May 11, 2016

Afventer stadig ordre - meget ringe service / ingen kontakt

Bestilte en del børnetøj på tilbud via deres hjemmeside. Har imidlertid endnu ikke (ca 1,5 md) senere modtaget noget!!!
Ca 4 uger efter bestilling på hjemmesiden modtog jeg en mail om afhentning af varer ude i Brøndby, men det var et meget mærkeligt sted hvor der var lukket og ikke adgang for private kunder.
Vi måtte derfor køre hjem igen og forsøgte efterfølgende at opklare mysteriet hvor var hvor bestilling..
Har forsøgt at kontakte idaT både via Tlf og mail, men hører intet.
Det er meget uacceptabelt, og dårlig service.
Deres hjemmesiden burde lukkes, så der ikke er flere der ender i samme situation, som der tilsyneladende er rigtig mange der er endt i.

April 23, 2016

Uacceptabel service

Efter at have bestilt forskelligt børnetøj og pusletaske på udsalg hos IdaT erfarer jeg at der er op til 14 dages levering. Dog skal det tilføjes at virksomheden gør opmærksom på dette, hvilket jeg ikke havde læst før bestillingen er fortaget. Da leveringsfristen kommer mig for øre forsøger jeg at kontakte IdaT pr. Tlf, dette forsøger jeg flere gange desværre uden held. Tlf melder fejl og virker som om, at den er ude af drift. Først efter et par mails, hvor jeg tilsidst gør virksomheden opmærksom på, at såfremt jeg ikke modtager varen tiltiden laves en indsigelse via bank reagere de med lovning af opfølgning på bestilt vare. Efterfølgende sender jeg et par mails, som aldrig bliver besvaret. Jeg modtager varerne ca. 1 mdr. Efter bestilling, desværre er pusletasken istykker. Jeg har igen fremsendt en mail til virksomheden. Med mit korte bekendtskab med virksomheden føler jeg mig ikke sikker på at sende pusletasken retur, da jeg er bange for at jeg aldrig får noget retur.

February 23, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Venter stadig på at få penge retur..

Købte en masse børnetøj og en voksen regnjakke i September '15. Havde skrevet med Ida T om jakkens str inden jeg bestilte, og hun forsikrede mig om at jeg sagtens kunne returnere den, hvis den ikke passede, og at de nok skulle betale returportoen.
Jeg returnerede straks regnjakken og mailede beslutningen OG kvitteringen på portoen til Ida T.
Nu er det midt i februar...
Jeg har skrevet flere mails. De fleste er ikke blevet besvaret, men for nylig svarede Morten Trads. Han spurgte hvad jeg havde givet i Porto. Jeg svarede igen straks, men der er stadig ikke sket noget..
En rigtig øv oplevelse, og jeg er bange for at det var 300 kr lige ud af vinduet. 😞

February 14, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er i tvivl om virksomheden er under afvikling

Har tidligere handlet på Idat.dk mange gange og altid været tilfreds. Man plejer at kunne få rigtig god kvalitet for pengene.
I september bestilte jeg igen noget børnetøj. Pengene blev hævet, men jeg modtog intet. Forsøgte at kontakte dem via kontaktformular, telefon (mange gange) og mail. Fik intet svar på nogle af delene.
Oprettede til sidst en indsigelsessag via min bank, og har nu fået pengene retur ad den vej.

November 3, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Pengene er trukket og intet er efterfølgende hørt!

Jeg bestilte vare på IdaT 6.10.15, skrev første gang d. 8.10.15, for at høre hvornår de ville sende varene. Den 9.10.15 sender jeg en mail om, at jeg ikke ønsker varene, da de skulle være blevet brugt til gave. jeg har i mellemtiden også forsøgt at ringe uden held.
D. 15.10.15 skriver jeg IGEN og har stadig dd. ikke fået svar. Tilgengæld har de d. 23.10 hævet det fulde beløb og jeg har ikke set skyggen!
OG de tager stadig ikke telefonen og har forsat ikke besvaret mine mails.
Lad være med at bestille noget der.

October 30, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk - dårlig service

Ville ønske jeg havde læst trustpilot inden jeg bestilte mine varer.

Jeg ville bestille nogle lækre varer til min datter fra Idat, da jeg synes det er nogle lækre produkter.

Der var "udsalg" og flere varer var nedsat. Der står så at der er længere leveringstid det er helt fair. Jeg modtog mine varer som skrevet. Der var dog desværre kommet en kjole med i for lille størrelse. Jeg prøver at kontakte firmaet telefonisk. Dog uden svar.

Har nu skrevet to beskeder, en over hjemmesiden, en anden over mail.

Skrev d. 24 september, fik svar den 28. September. De har haft en afløser og de undskylder og takker for tålmodigheden. Skriver at de vil eftersende varen. Det var jo dejligt tænker jeg, jeg skriver tilbage om jeg skal sende den anden vare retur og hvordan vi gør da, da det jo er deres fejl de har sendt en vare der er for lille i størrelsen, tænker jeg jo det fair de betaler for returfragt. Har idag endnu Ingen respons fået på min mail, og ingen vare modtaget.

Så for lille str. Modtaget på kjole, dårlig service efterfølgende. Nu er der jo næsten gået en måned og det er alt alt for længe.

Nu da jeg læser flere dårlige anmeldelser om manglede penge for returvarer tør jeg da slet ikke engang sende den retur.

Vil fremover læse anmeldelser oftere på trustpilot, da jeg ikke ønsker havne her igen.

October 13, 2015

Jeg er helt målløs

Jeg bestilte nogle varer i starten af september 2015, og de skulle leveres med GLS til min arbejdsplads. De bliver så leveret til en GLS butik langt herfra. Jeg kontakter Ida T og får efterfølgende en mail, om at de vil kontakte GLS og få sendt pakken til mig. Dette er ikke sket endnu.
Der bliver ikke reageret på hverken mails, telefon eller telefonsvarerbeskeder.
Hvad pokker gør man? Jeg har betalt for mine varer.

October 7, 2015

Respons tak!!!!

Da jeg modtog mine varer, manglede der en dragt. Ringede straks til kundeservice...intet svar.Skrev så en mail...intet svar.Kontaktede så deres lager i Brøndby, som kunne fortælle at Idat var blevet informeret via mail ang den manglende dragt en uge tidligere, men sjovt nok ...intet svar. Dagen efter vælger Idat så at trække det fulde beløb for varer som ikke er leveret og nu stadig intet svar.Øv Øv Øv.

September 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Lækre varer og god kundeservice

Fik mail om at den ene varer ikke kunne leveres og om jeg var interesseret i en anden størrelse. Svarede tilbage at jeg så hellere ville have en anden varer i rigtig størrelse og det fik jeg :-)
Da vi modtager de lækre sager, er der en taburat der er en revne i og hurtigt sender de en ny. God service

September 25, 2015

Utilfreds og manglende betaling

Jeg bestilte tøj i maj måned, jeg sendte meget af det retur da det var stort i størrelsen og havde en sjov pasform. Jeg har skrevet mails, har intet svar fået og da jeg ringede tog de tlf første gang. De skulle nok sørge for at sætte penge ind på min konto, de penge er aldrig kommet og hver gang jeg ringer tager ingen tlf.

Det er nu august måned, jeg har ikke fået penge eller hørt mere fra dem . Det er et beløb på over 400kr så det er lidt ærgerligt.

August 5, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Fine varer - dårlig service!

Hurtig levering og rigtig fint børnetøj.
Desværre gør helhedsoplevelsen, at jeg er i tvivl om, om jeg ville handle der igen. Lagerstatus på hjemmesiden er utrolig dårlig, og de fleste af de nedsatte varer der reklameres med, er udsolgte. Desuden skete der tre gange fejl ifbm. betalingen, som resulterede i at jeg indtastede kortoplysninger tre gange. Jeg skrev med det samme en mail til IdaT hvor jeg bedte om bekræftelse på, at ordren kun blev gennemført én gang. Denne mail blev aldrig besvaret, og selvom jeg har modtaget varene, synes jeg det er skidt kundeservice at undlade at besvare mails!

July 9, 2015

Fleksibel og professionel

Ringede for at høre om de kunne levere dagen efter hvis jeg bestilte med det samme. Og Wupti en leverance lige inden påsken som lovet... God stil.
Derudover er det lækkert tøj som holder farven fin i forhold til prisen!

April 1, 2015

God kvalitet og service

Har altid fået god service og hurtig levering. Aldrig problemer med returvarer. Og så er tøjet i dejlig blød og god kvalitet.
Har handlet hos IdaT flere gange og gør det helt sikkert igen.

March 24, 2015

Må på det kraftigste fraråde Ida T

Fraråder Ida T! Jeg har oplevet at få tilsendt tøj i ringe kvalitet(!) for derefter at opleve at Ida T slet ikke svarer på reklamationer sendt pr mail. Når jeg så skriver på deres Facebookside (2 gange!) får jeg en en sang fra de varme lande om at de har haft problemer med deres mailsystem, men NU vil de tage sagen op, men jeg har aldrig hørt fra dem efterfølgende ang. min reklamation. Tredje gang jeg skriver til dem på deres Facebookside svarer de slet ikke. Lyder jeg bitter? Det er jeg, for jeg føler mig i den grad snydt. Så tjah, tøjet er normalt lækkert, men hvis man får noget der er smuttet igennem kvalitetskontrollen, så er det åbentbart bare ærgerligt. Deres (manglende) kundeservice og (manglende) kommunikation er under al kritik, og jeg kan ikke forstå, at de kan drive et seriøst firma på den måde.

March 1, 2015

Dejlig børnetøj

Har handlet på IdaT.dk flere gange og har kun haft gode oplevelser. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, tøjet er af god kvalitet og det er skønt at man selv kan hente tøjet i Skovlunde,

June 17, 2013

God oplevelse

Jeg købte en del tøj hos IdaT under deres udsalg, og de blev leveret inden for en rimelig tid. Kvaliteten fejler ikke noget, og tøjet er lækkert og passer godt.

Det er ikke sidste gang, jeg har handlet her.

May 7, 2013

Take a closer look