Jeg fik ved en fejl købt 2 ens bøger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besværligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle... See more
Company replied
Company replied
Flotte bøger og ofte med rigtig gode tilbud. Hurtig levering og ingen problemer. Kan klart anbefale at købe her, der er helt sikkert flere bøger og måske booknooks som jeg skal købe i fremtiden.
Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.
Juliesmindevej 29, 4180, Sorø, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Tellerup. Bestilte to bøger søndag og fik dem tirsdag. Hjemmesiden er inspirerende og nem at finde rundt på. Fandt en masse bøger jeg ikke har set før. Så jeg vender helt sikkert tilbage.
Jeg købte lidt ældre bøger fra lageret, og de kom allerede dagen efte, og var i fin stand.
Ganske enkelt - hurtig bestilling og pakken kom1 døgn efter. Dejligt tak
Nemt at købe, downloade og/eller hurtig levering. Spændende bøger, især fantasy.
Købte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen så ingen skade på så mange bøger! Kunne også godt lide jeres hjemmeside. Den er hyggelig og knap så mainstream.
Hej
Rigtig hurtig behandling
Et sted man er tryk ved at handle der en anden gang.
Godt sted
Senest 14dage efter modtagelse.
Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle oplysninger findes ved mit navn.
Så derfor overvejer jeg at købe bøger andre steder
Mvh Per Just
Efter svar er min holdning ændret men læste udfra deres retutrings oplysninger derfor lidt irriteret

Reply from Tellerup A/S
Fantastisk at handle på Tellerup. Hurtig levering og vildt gode priser. Handler der gerne igen.
Hurtig levering og der var passet godt på bøgerne i pakken. Jeg har nu bestilt to gange fra Tellerup, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Bestilte i weekenden 4 af sønnens yndlingsbøger (fanget i et spil) og de blev leveret tirsdag morgen ved hoveddøren.
Nemt og hurtigt 😊
Tellerup er et af de steder der virkelig mener det, når de har udsalg. Virkelig gode tilbud! Som i viiirkelig! Dertil er det mega hurtig levering - og det er hver gang! ELSKER bøger fra Tellerup!
Havde bestilt hele throne of glass serien i hardback til 1400kr mega billigt. (50%rabat) Bøgerne var pakket ind i plast så de er helt sprit nye. Det tog 2 dage også var pakken her. Altså det bliver jo ikke bedre!
Let at købe og hurtig levering, godt udvalg
Tellerup har altid været vores go to bog-pusher. De har et stort udvalg, nogle virkelig fair priser og så er kundeservicen helt i top.
Jeg kan på det kraftigste anbefale alle bogelskere at handle med dem!
Fremragende kundeservice. Hurtigt svar tilbage på mail samt hurtigt løsning på en fejl på en bog.
Kan varmt anbefale at handle hos Tellerup.