Økoshoppen

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fede lækre produkter og den bedste service!

Jeg bestilte et lækkert Cozy tæppe i mørkegråt lige før jul, og da det var op over at det kunne nåes til den 24, ringede Økoshoppen og fandt en løsning med mig. De havde ikke flere på lager til at kunne levere den valgte farve før jul, så jeg fik tilsendt en i en lysere farve, så tæppet kunne ses og røres ved :)

Efter julen var overstået, fik jeg byttet tæppet til den rigtige farve, og her var høj service! Kan kun anbefale at købe øko grej hos Økoshoppen

January 13, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Lækre økologiske produkter

Økoshoppen har mange lækre varer, og jeg oplevede dem som lidt billigere end andre tilsvarende internetforretninger. Jeg bestilte et babyhåndklæde og 4 mindre håndklæder i en super lækker kvalitet. Desværre havde de kun 2 håndklæder hjemme og babyhåndklædet blev leveret i en forkert farve, så jeg endte med at måtte bestille det et andet sted.
Der har undervejs været en fin kontakt med Økoshoppen, så jeg kommer måske igen. Der er plads til forbedringer, for det virker ikke som om, at hjemmesiden viser de rigtige lagerbeholdninger.

August 15, 2014

Super service

Har handlet flere gange hos økoshoppen.dk og de har altid behandlet mine ordre hurtigt og med super god service.
Elsker økologiske varer og har altid fundet et dejligt stort sortiment hos økoshoppen.dk
Jeg havde faktisk købt en forkert vare engang, og måtte derfor sende retur. Der gik kun 2 dage, så havde jeg min "rigtige" vare.
God hjemmeside og lækre vare

March 11, 2011
Rated 5 out of 5 stars

God betjening og hurtig levering

Levering dagen efter jeg bestilte og varen lever fuldt ud til det som er beskrevet på shoppen. Fragten var gratis og jeg fik gratis te + og en gratis vareprøve bodylotion med i prisen.

Mailede i øvrigt med dem og fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål.

February 28, 2011

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look