Campergast Reviews 40

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij motorstoring in Belgie, kwam het bedrijf de camper omwisselen op de camping. Geweldige service. De camper die wij kregen Sunlight T68C was een geweldige camper. Mijn man is 2mtr lang en kon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week een nieuw garage opberg systeem in laten bouwen in mijn Adria camper. Van tevoren een afspraak gemaakt, en binnen een dag ingebouwd terwijl wij op de fiets in Breda een filmpje zijn gaan k... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben voor de eerste keer een camper gehuurd, was een bucket list dingetje. Uitgekomen bij Campergast en we kunnen niet anders zeggen dan zeer tevreden. Een kleinigheidje voor aanvang van de huurt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Camper gehuurd last minute. Goede uitleg en snelle reactie bij een vraag op lokatie. Camper was zuiver en netjes. Kon zelfs wat eerder weg dan afgesproken.

Company details

1. Recreational Vehicle Rental Agency

Written by the company

CamperGast is een camperverhuurbedrijf dat zorgeloos camperplezier mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door jonge, compleet ingerichte campers aan te bieden voor de verhuur.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooi rek op maat gemaakt

Mooi rek op maat gemaakt. Gerald meet goed in, houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit, Verder nog een aardige kerel ook om enthusiast over campers te praten.

October 14, 2022

Heel blij met CamperGast

Gerald Mulder van CamperGast heeft n uittrekbaar bagagerek geplaatst in onze camper. Ik ben heel blij met het resultaat en ook met hoe het verliep.
Een bagagerek maken en inbouwen is echt maatwerk; Gerald hield heel goed rekening met mijn wensen en dacht goed mee met alle (on)mogelijkheden. Nam er ook alle tijd voor. Van gedetailleerde offerte tot en met inbouw, alles verliep zeer vakkundig, volgens afspraak en in een prettige sfeer. CamperGast is een echte aanrader!

September 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vanaf reserveren tot inleveren van de…

Vanaf reserveren tot inleveren van de camper was er fijn contact met duidelijke instructies bij het ophalen van de camper.
Deze was uitstekend ingericht en schoon met prima rijeigenschappen.
Ook alle bijbehorende materialen waren aanwezig en keurig opgeborgen.
Kortom, een geweldige verhuurder.

September 3, 2022

Top geregeld!

Top geregeld, goed, snel en prettig contact.
Hierdoor super vakantie gehad in Noorwegen. Volgende keer zeker weer via Campergast!

August 20, 2022

Zeer tevreden klant

We hebben in juni/juli een camper gehuurd bij Campergast. Het was fantastisch. Heel goede uitleg en nam ruim de tijd hiervoor.
Alles was verder top geregeld. Het was de eerste keer dat we hier een camper huurde, maar zeker niet de laatste keer. We gaan niet verder zoeken maar huren de volgende keer zeker bij Campergast. Koos en Anne-Marie

August 7, 2022

TOP!

Voor 2 weken een camper gehuurd bij Campergast.
We hadden het niet beter kunnen treffen.
Alles TOP geregeld, duidelijke uitleg, mooie bijna nieuwe camper.
Wij hadden de V66, ideaal voor 2 personen.
Zoek niet verder, huur bij Campergast!

August 5, 2022

Prima Camper

Wij hebben een lang weekend een camper gehuurd bij CamperGast.
Goede tekst en uitleg gehad bij het ophalen van de camper. De camper reed prima en was netjes schoon en beviel prima.
Wat ons betreft kan je hier gerust een camper huren.

groet Marcel

July 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Een waanzinnig mooie camper ervaring -!-

Een waanzinnig mooie ervaring met memorabele camper momenten/ avonturen.

Camper werd met uitgebreid uitleg, super schoon en netjes aan ons mee gegeven. Mochten in contact blijven tijdens onze reis voor vragen.
Zeer vriendelijk ontvangst en klantgericht met camper deskundigheid informatie gekregen.
Dit lonkt naar meer camper avonturen bij campinggast.nl

Of….. zelf even hard doorsparen 🙃😁🤣

May 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wat een praktische kast is het…

Wat een praktische kast is het geworden. Voor onze Weinsberg camper hebben wij een garagesysteem op maat aangeschaft bij Gerald Mulder van CamperGast. Er hangt een prijskaartje aan maar het is het zeker waard.

Jack, Zeewolde

May 21, 2022

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Zeer vriendelijk. Alle tijd voor duidelijke uitleg voor vertrek. En onze hondjes mochten mee en dat is best uniek in ‘camperland’. Wij vonden dat heel fijn en hebben genoten van onze eerste camper ervaring. Voor herhaling vatbaar!

October 23, 2021

Top vakantie

We hebben een topvakantie gehad met de camper van campergast. De camper gaf voldoende comfort voor ons drieën ( baby van 1 jaar).
Service van campinggast was erg goed, vriendelijk, goede uitleg ( eerste keer met camper op pad) en reageert snel bij vragen. Wij zijn om, gaan zeker nog een keer met een camper weg.

August 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look