Catalunya Farmacia Reviews 16

4.0

Company details

1. Hobby Store

Written by the company

Catalunya Farmacia és el teu lloc de confiança en línia per a suplements de potència de gran qualitat, dissenyats per donar suport a la salut sexual masculina, el rendiment i la vitalitat. Sabem que la confiança a l’habitació és una part essencial del benestar general, i per això oferim una selecció acurada de suplements formulats per augmentar l’energia, millorar el flux sanguini i afavorir una vida íntima més saludable i satisfactòria. Els nostres productes estan elaborats amb ingredients naturals potents com L-arginina, ginseng, maca andina i altres compostos avalats per estudis clínics que donen suport a la virilitat masculina. Tant si busques un suplement a llarg termini per millorar la resistència i els nivells d’energia, com si necessites una solució d’acció ràpida per a moments puntuals, t’oferim opcions segures, discretes i efectives. A Catalunya Farmacia, la qualitat i la transparència són les nostres màximes prioritats. Tots els nostres productes es fabriquen en instal·lacions certificades per GMP i són sotmesos a proves de terceres parts per garantir-ne la puresa i la potència. A més, oferim enviament ràpid i discret, així com garantia de satisfacció, perquè puguis comprar amb total confiança i privacitat. Uneix-te a milers de clients satisfets que ja han fet de Catalunya Farmacia una part del seu camí cap al benestar. Recupera la teva energia, reviu la teva confiança i fes el primer pas cap al màxim rendiment — tot des de la comoditat de casa teva.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

FRAUDE DE LA PAGINA WEB:ALERTA…

FRAUDE DE LA PAGINA WEB:ALERTA IMPORTANTE
AVISO IMPORTANTE: FRAUDE DETECTADO

Informar que ha detectado una estafa ya que este portal web : catalunyafarm es un portal web que utiliza de forma ilícita nombres y direcciones de profesionales en Andorra para realizar actividades fraudulentas.

Queremos aclarar que dicho sitio web no tiene vinculación alguna con los nombres y direcciones que utiliza ni con el personal mencionado en el mismo. Los datos han sido utilizados sin consentimiento para confundir al público.

El caso ya ha sido puesto en conocimiento de las autoridades pertinentes y se ha cursado la denuncia correspondiente ante la policía. Recomendamos
encarecidamente no facilitar datos personales ni realizar compras en esta plataforma

la dirección que proporcionan es falsa ,el número de teléfono de Andorra es falso ,la dirección corresponde a otra farmacia que ya ha formulado la correspondiente denuncia ante las autoridades policiales.El farmacéutico responsable es una usurpación de la identidad y también se ha procedido a la denuncia ante las autoridades policiales de Andorra .

March 24, 2026
Rated 4 out of 5 stars

La meva primera comanda de vardenafil…

La meva primera comanda de vardenafil no va arribar a causa d'un problema duaner al meu país. Després de contactar la botiga, em van oferir un reenviament i el segon paquet va arribar sense cap problema. Agraeixo com ho van gestionar.

January 28, 2026

Reply from Catalunya Farmacia

Ens sap greu el problema inicial amb l'enviament, però ens alegrem d'haver-vos pogut ajudar i d'haver organitzat un reemplaçament que ha arribat sense problemes. La vostra paciència i comprensió signifiquen molt per a nosaltres.

Sincerament

Sincerament, estava preocupat per la duana, però la meva comanda va passar. sense problemes i va arribar en perfecte estat.

January 8, 2026

Reply from Catalunya Farmacia

Ens alegrem de saber que tot va bé per a tu.

Rated 5 out of 5 stars

Mi primer pedido llego rapido

Mi primer pedido llego rapido. El segundo se retraso.

October 23, 2025

Reply from Catalunya Farmacia

Ens sap greu fer-vos esperar. Podeu contactar amb el nostre servei d'atenció al client si necessiteu assistència.

Bona comunicacio

Hi va haver un petit retard amb I'enviament, pero I'equip em va explicar de seguida el motiu i em va tranquil-litzar dient me que el meu paquet ja era en cami.

September 2, 2025

Reply from Catalunya Farmacia

Hola, disculpa el retard.

Bona comunicacio

September 2, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look