Ventet 1 mnd på en julegave til min sønn som aldri kom. Jeg etterspurte tilslutt og da fikk jeg til svar at hele bestillingen hadde blitt kansellert og sendt tilbake til Dope snow. Skuffende.
See what reviewers are saying
Selve skoene kom hurtigt efter bestilling, men da de er for små, finder jeg ud af, at dope kræver, at kunden betaler fragt tilbage. Det er sådan set ikke imod nogen lov, men irriterende når de fleste... See more
Jeg havde købet et bar dyre Birkenstock, som efter ½ sæson gik i stykker i korken. Jeg fik at vide at det var slitage og at det tilmed var mangel på vedligeholdelse..... Ekspedienterne var aldrig... See more
Købte et par støvler hos DOPE i FRB. Centret, som jeg desværre ikke var vilde med alligevel. Da jeg ønskede at returnere dem (hvilket var dagen efter), blev jeg betjent af en ekspedient, som havd... See more
No history of asking for reviews
Lave priser og hurtig levering
Der er lige nu en masse gode tilbud. Jeg bestilte mandag og har netop fået besked på, at min pakke er klar til afhentning. Go' service! :-)
FANTASTISK!
Hej ven.
Jeg var rigtig glad for mit køb. Både for selve købet "kæden" og for leveringstiden. Det hele gik super hurtigt, fra da jeg havde købt den, til jeg fik den. SÅ fortsæt med det gode arbejde! - for så kan folk da ikke undgå, at elske jeres online shop ;)
KNUS line
Hurtig levering. Måtte desværre returnere pga. fejl, - men meget fin kundeservice.!

Reply from DOPE
Virkelig godt - kan klart anbefales!
dope var en god oplevelse. De fører lidt anderledes slags sko, som man ikke kan få fat i alle steder. Leveringen var til tiden, ingen forkerte varer og de aldeles mest perfekte sko! Fik mail/sms når pakken var afsendt, kommet osv.
Virkelig professionelt!

Super fedt!
Jeg har haft en super god oplevelse med Dope.dk. Jeg anbefaler andre at bruge den hjemmeside. Det som kunne gøre Dope.dk bare lidt bedre, var hvis de begyndte at sælge lidt tøj. Det behøver slet ikke at være det største udvalg.
Tingene blev leveret super hurtigt, og det var rigtig nemt at bestille på hjemmesiden! Tommel up her fra!

Reply from DOPE
God service og hurtig levering
Jeg fik leveret pakken 2 dage efter jeg havde bestilt :)

Hurtig levering!
Bestilte str. 38 fik str. 39, men de passede perfekt, så det var vist held i uheld!

*Ingen slænger i valsen
Alle krafv opfyldt. Påtrods af god informativ mail blev jeg stadig i tvivl om leveringstidspunktet, og havde derfor personlig kontakt med en medarbejder - som vidste præcis hvad hun skulle hjælpe med og hvordan - og alt endte perfekt!

Reply from DOPE
Super fed handel med jer! Er så tilfreds.
Det var så tilfredsstillende at handle med jer!

god service
Jeg har flere gange købt sko og andre ting på dope.dk, og hver gang har jeg oplevet god service, og tingene kommer hurtigt. Det kan helt klart anbefales :-)

Reply from DOPE
Pakken var fremme 1-2dage efter bestillingen og varen var den bestilte og levede op hil forventningerne

Reply from DOPE
Fint, nemt og hurtigt at handle på dope.dk
Har købt 2 par sko på dope.dk. Det var nemt at shoppe der, og varerne kom ret hurtigt hjem til mig.

Perfekt og Hurtigt !
Jeg bestilte nogle sko fra dope.dk, havde aldrig hørt om hjemmesiden før men ville godt have de sko. Der gik kort tid og så var de ankommet, alt var som det skulle være.
Hjemmesiden vil jeg gerne købe flere ting os på et kommende tidspunkt, og kan virkelig godt anbefalede Dope !

Reply from DOPE
Hurtig levering af et par super fede sko!
Det fungerede bare - jeg fik mine sko efter 2-3 dage, og jeg elsker skoene!

Mangler video af sko
Hej:-)
Jeg er glad for servicen, og at man får leveret sit køb hurtigt! Jeg var dog lidt nervøs for om skoen så pæn ud på foden. Og kunne derfor godt have brugt en video af skoen, på en fod:-)

Reply from DOPE
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
DOPE er en rigtig god hjemmeside. Den er nem og overskuelig og leveringen er rigtig hurtig. Har kun været tilfreds med de produkter jeg har købt, så det er helt klart et sted jeg vil blive ved med at købe ved.

Reply from DOPE
Utrolige god service og mega hurtig levering!
Jeg vil gerne anbefale Dobe, da jeg føler mig godt behandlet.
Jeg havde købt en vare på deres website en aften og 36 timer efter kom posten med den! Skoene var desværre for små, men det var nemt og dejlig at kunne returnere i butikken i Kbh i stedet for at skulle bruge penge på porto!