DOPE Reviews 79

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ventet 1 mnd på en julegave til min sønn som aldri kom. Jeg etterspurte tilslutt og da fikk jeg til svar at hele bestillingen hadde blitt kansellert og sendt tilbake til Dope snow. Skuffende.

Rated 2 out of 5 stars

Selve skoene kom hurtigt efter bestilling, men da de er for små, finder jeg ud af, at dope kræver, at kunden betaler fragt tilbage. Det er sådan set ikke imod nogen lov, men irriterende når de fleste... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde købet et bar dyre Birkenstock, som efter ½ sæson gik i stykker i korken. Jeg fik at vide at det var slitage og at det tilmed var mangel på vedligeholdelse..... Ekspedienterne var aldrig... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte et par støvler hos DOPE i FRB. Centret, som jeg desværre ikke var vilde med alligevel. Da jeg ønskede at returnere dem (hvilket var dagen efter), blev jeg betjent af en ekspedient, som havd... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 4 out of 5 stars

hurtig leveriing

God hurtig levering. Desværre kunne jeg ikke passe de pågældende støvler, så nu håber jeg varerne bliver modtaget retur uden problemer.

Reply from DOPE

Hvor ærgerligt, at størrelsen ikke passede Anette. Vi behandler vores returvarer hurtigst muligt og inden 7 hverdage.

Ikke gody

Jeg købte noget returnerede en taske og fik aldrig pemgene retur! Skal ikke handle der igen trods at jeg har 4 teeenagerbørn.m

Reply from DOPE

Idet du ikke oplyser dit navn, kan jeg desværre ikke finde dig i vores system. Jeg vil derfor meget gerne have dig til at sende en mail til kundeservice@dope.dk med dit ordrenummer, så vi finder en løsning.

Fantastisk

Jeg er utrolig positiv i forhold til mit forrige køb. Størrelsen på skoene passede og var ligeså flot som forventet + hurtig levering :-) Alt i alt, godt tilfreds!

Reply from DOPE

Vi er glade, når I er glade :).

Tak for positiv feedback vi glæder os til at se dig en anden god gang.

Nemt, hurtigt og enkelt

Det var en nem handel, og jeg fik skoene meget hurtigt efter betaling (maks 2 dage). Dog røg mailen fra dope.dk i min spamboks, så jeg ikke kunne finde den, men det var nok lige så meget min egen skyld :-)
Alt i alt en super handel og kan bestemt anbefales!

Hej Clara.

Det sker desværre nogle gange, at mails ryger i spam. Du undgår det ved at godkende os som en sikker afsender :).
Vi glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig levering og godt køb

Dope.dk er klart et sted, som jeg vil anbefale at handle hos. Har handlet ved dem to gange, hvor jeg begge gange har købt sko, som jeg er blevet rigtig glade for. Opstår der problemer eller man har brug for at spørge om noget, får man hurtigt et brugbart svar tilbage.

Reply from DOPE

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både service, levering og produkt.
Vi glæder os til at se dig igen.

Lang tid

Det tok over 1måned før min pakke kom i posten. Ikke bra....

Hej Mette.

Idet du skulle have pakken sendt til udlandet er leveringstiden længere end normalt. Desværre kludrede fragten i leveringen, men heldigvis fandt vi en god løsning til sidst :).

Jeg håber, du er glad for skoene.

God dag!

Rated 5 out of 5 stars

Super godt men jeg meldte mig i klubben og savner den overraskelse i skrev om. Hvor bliver den af?

Hurtig leveret. Godt pakket ind alt i orden - du får 5 af mig :-)

Reply from DOPE

Hvor dejligt at høre, Marianne. Har du tjekket i spam, om mailen med rabatkoden var røget deri?
Send gerne en mail til kundeservice@dope.dk med henvisning til denne anmeldelse, så laver jeg fluks en ny kode til dig.

God dag fra Kathrine.

God og effektiv service

Hvem kan ikke lide rabatter? Der var lige et enkelt par tilbage i min str og 3 dage efter havde jeg dem på - fedt:)

Reply from DOPE

VI ELSKER RABATTER! Fedt, at du var heldig med det sidste par.

Perfekt!

Dope er virkelig en dejlig online butik at handle i! Det er meget let at bestille og jeg havde mine sko efter 4 dage og de var i helt perfekt stand :) Kan kun anbefale Dope til alle..

Reply from DOPE

Tak Malene. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Rated 3 out of 5 stars

Fine sko og hurtig levering

Bestilte via nettet tre par sko og to par øreringe på tilbud. Hurtig levering!!
Eneste ting var, at der manglede en ørering (godt nok kun til 25 kr.), sikkert en forglemmelse. Jeg fulgte dog aldrig op på det.

Hej Natasja.

Hvor er jeg ked af, at vi har lavet en pakkefejl :(. Vil du ikke sende mig en mail på kundeservice@dope.dk og henvise til denne mail samt medsende dit ordrenummer? Så finder vi en løsning.

God dag fra Kathrine.

Rated 3 out of 5 stars

Bedømmelse af jeres online shopping

Det hele fungerer godt indtil man skal acceptere ordren og der plotter noget ukendt frem.
Det er uacceptabelt at der efterfølgende ikke bliver sendt en ordrebekræftelse til køberens email. Det virker lidt som fusk indtil pakken ankommer.

Hej Karoline.

Der bliver altid afsendt en bekræftelse ved købets afslutning. Har du tjekket i spam? Ellers må du meget gerne sende en mail til kundeservice@dope.dk med dit fulde navn og adresse, så sender vi dig en kopi af din ordrebekræftelse.

Det ukendte der plottede frem har jeg ikke hørt om tidligere. Det viderebringer jeg straks, da hjemmesiden absolut skal virke troværdig!

God dag.

Super :-)

Nemt & hurtigt. God oplevelse!!!!

Reply from DOPE

Det er dejligt at høre, Malene.

Rigtig god dag!

Rated 5 out of 5 stars

Det er helt klart et sted hvor jeg vil shoppe igen, hurtig levering og varen er bare perfekt :)

Reply from DOPE

Din anmeldelse gjorde os glade! Tak Maria :)

Dårlig kvalitet

Leverancen gik stærkt.
Skoen var virkelig dårlig kvalitet.

Hej Helle.

Hvis du har oplevet problemer med en vare købt hos os, hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til kundeservice@dope.dk med dit ordrenummer, så svarer vi hurtigst muligt.

Kathrine.

Rated 3 out of 5 stars

Nemt at komme til men...

Det var nemt at finde rundt på siden og få valgt hvad jeg ville have. Men det var ikke til at komme til at rette i mine oplysninger omkring adresse osv. Det blev bestilt uden at jeg var helt klar over det.

Hej Rikke.

Øv, hvor er jeg ked af, at du havde problemer med gennemførelsen af ordren. Din kritik er viderebragt til udviklerne!

Jeg håber at se dig en anden god gang.

Kathrine.

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert, nemt og god service :)

Dope er et fantastisk sted at handle. Jeg bliver altid positivt overrasket når jeg handler i butikkerne. Første gang nu jeg handler på nette, men indtil videre super fod service!

Reply from DOPE

Dejligt med en trofast kunde i de fysiske butikker, såvel som på webshoppen. Vi er glade for, at vi lever op til den fantastiske service i vores butikker. TAK :)

Take a closer look