Ventet 1 mnd på en julegave til min sønn som aldri kom. Jeg etterspurte tilslutt og da fikk jeg til svar at hele bestillingen hadde blitt kansellert og sendt tilbake til Dope snow. Skuffende.
See what reviewers are saying
Selve skoene kom hurtigt efter bestilling, men da de er for små, finder jeg ud af, at dope kræver, at kunden betaler fragt tilbage. Det er sådan set ikke imod nogen lov, men irriterende når de fleste... See more
Jeg havde købet et bar dyre Birkenstock, som efter ½ sæson gik i stykker i korken. Jeg fik at vide at det var slitage og at det tilmed var mangel på vedligeholdelse..... Ekspedienterne var aldrig... See more
Købte et par støvler hos DOPE i FRB. Centret, som jeg desværre ikke var vilde med alligevel. Da jeg ønskede at returnere dem (hvilket var dagen efter), blev jeg betjent af en ekspedient, som havd... See more
No history of asking for reviews
hurtig leveriing
God hurtig levering. Desværre kunne jeg ikke passe de pågældende støvler, så nu håber jeg varerne bliver modtaget retur uden problemer.

Ikke gody
Jeg købte noget returnerede en taske og fik aldrig pemgene retur! Skal ikke handle der igen trods at jeg har 4 teeenagerbørn.m

Fantastisk
Jeg er utrolig positiv i forhold til mit forrige køb. Størrelsen på skoene passede og var ligeså flot som forventet + hurtig levering :-) Alt i alt, godt tilfreds!

Nemt, hurtigt og enkelt
Det var en nem handel, og jeg fik skoene meget hurtigt efter betaling (maks 2 dage). Dog røg mailen fra dope.dk i min spamboks, så jeg ikke kunne finde den, men det var nok lige så meget min egen skyld :-)
Alt i alt en super handel og kan bestemt anbefales!

Reply from DOPE
God service, hurtig levering og godt køb
Dope.dk er klart et sted, som jeg vil anbefale at handle hos. Har handlet ved dem to gange, hvor jeg begge gange har købt sko, som jeg er blevet rigtig glade for. Opstår der problemer eller man har brug for at spørge om noget, får man hurtigt et brugbart svar tilbage.

Hurtig vej til glæde
Bestilling uden pålagt fragt og varen ankom to dage efter - Skønt!

Reply from DOPE
Super godt men jeg meldte mig i klubben og savner den overraskelse i skrev om. Hvor bliver den af?
Hurtig leveret. Godt pakket ind alt i orden - du får 5 af mig :-)

God og effektiv service
Hvem kan ikke lide rabatter? Der var lige et enkelt par tilbage i min str og 3 dage efter havde jeg dem på - fedt:)

Perfekt!
Dope er virkelig en dejlig online butik at handle i! Det er meget let at bestille og jeg havde mine sko efter 4 dage og de var i helt perfekt stand :) Kan kun anbefale Dope til alle..

Reply from DOPE
Fine sko og hurtig levering
Bestilte via nettet tre par sko og to par øreringe på tilbud. Hurtig levering!!
Eneste ting var, at der manglede en ørering (godt nok kun til 25 kr.), sikkert en forglemmelse. Jeg fulgte dog aldrig op på det.

Reply from DOPE
Hurtigt levering og god service
Jeg er glad for at de kom så hurtigt og det var så nemt at bestille dem!

Reply from DOPE
Bedømmelse af jeres online shopping
Det hele fungerer godt indtil man skal acceptere ordren og der plotter noget ukendt frem.
Det er uacceptabelt at der efterfølgende ikke bliver sendt en ordrebekræftelse til køberens email. Det virker lidt som fusk indtil pakken ankommer.

Reply from DOPE
rigtig god og uproblematisk handel
Billigt tilbud, og samtidig fremsendt rettidigt og uden porto

Reply from DOPE
Det er helt klart et sted hvor jeg vil shoppe igen, hurtig levering og varen er bare perfekt :)

Dårlig kvalitet
Leverancen gik stærkt.
Skoen var virkelig dårlig kvalitet.

Reply from DOPE
Nemt at komme til men...
Det var nemt at finde rundt på siden og få valgt hvad jeg ville have. Men det var ikke til at komme til at rette i mine oplysninger omkring adresse osv. Det blev bestilt uden at jeg var helt klar over det.

Reply from DOPE
Lækkert, nemt og god service :)
Dope er et fantastisk sted at handle. Jeg bliver altid positivt overrasket når jeg handler i butikkerne. Første gang nu jeg handler på nette, men indtil videre super fod service!

Reply from DOPE
Hurtig og problemfri levering ;-)
God rådgivning, problemfri levering....