Leid - Vogts vei, Sarpsborg Reviews 17

TrustScore 4 out of 5

4.1

Vogts vei 38, 1710 Sarpsborg, Østfold fylke, NO

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Leide skaphenger. Henger i bra kvalitet, bra stand og meget gunstig priset. Opplevelsen av nettsiden var dessverre rake motsetningen, den «hang seg» og gjorde utlevering og innlevering til en unødv... See more

Rated 4 out of 5 stars

Konseptet fungerer og selv ved 15 min overtid ble det ingen ekstra regning:) Grunnen til at det ikke ble 5 Stjerner er at hengeren trenger lit service/olje så håndbrekk og bevegelige deler går smid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er jo helt fantastisk. Istedenfor å eie en tilhenger som koster 40 000 - 80 000. Så kan bare bruke en tilhenger som en tjeneste. Altså etter behov. Takker dere veldig mye for deres tjenester.

Company details

1. Trailer Rental Service
  2. Do-it-Yourself Shop
  3. Tool Rental Service

Written by the company

🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Her kan du leie det du trenger til en…

Her kan du leie det du trenger til en helt overkommelig pris, på en enkel måte!

September 20, 2025

Hei Einar,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!
Gøy å høre at du setter pris på vårt enkle utleiesystem og våre overkommelige priser.
Det betyr mye for oss.

Leid

Rated 3 out of 5 stars

Noe forvirrende og komplisert løsning

Noe forvirrende og komplisert løsning. Særlig ved tilbakelevering av utstyret hvor man krevde flere bilder for å få godkjent tilbakelevering. Ellers fornøyd.

October 21, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplevde tilbakeleveringsprosessen som forvirrende og komplisert. Årsaken til at det kreves flere bilder, er for å sikre at utstyret er rengjort og i god stand. Vi vil se på hvordan vi kan forenkle dette. Vi setter pris på at du ellers var fornøyd og håper du vil bruke oss igjen.

Rated 5 out of 5 stars

Dette er en genial løsning

Dette er en genial løsning. Enkel registrering og utføring av henting & levering. God sikkerhet med bilde-bekreftelse.

October 18, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for at du setter pris på vår enkle registrering og effektive henting og levering. Det er også fint å høre at du verdsetter sikkerheten vår med bilde-bekreftelse.

God tilgjengelighet

God tilgjengelighet, men vanskelig pålogging og bestillingsrutine…

October 14, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter pris på at du nevner vår gode tilgjengelighet. Vi beklager at du opplevde problemer med pålogging og bestilling. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre systemer og setter pris på denne viktige tilbakemeldingen.

Skaphenger

Leide skaphenger. Henger i bra kvalitet, bra stand og meget gunstig priset.

Opplevelsen av nettsiden var dessverre rake motsetningen, den «hang seg» og gjorde utlevering og innlevering til en unødvendig tidskrevende prosess. Her bør det effektiviseres.

October 4, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for at du likte skaphengeren og prisene våre. Vi beklager at du opplevde problemer med nettsiden vår. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre den for å gi en bedre brukeropplevelse. Din tilbakemelding er verdifull for oss i dette arbeidet.

Enkelt å hente/levere

Enkelt å hente/levere, billig og alt utstyr i orden

September 26, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde prosessen som enkel og rimelig, og at alt utstyret var i god stand. Din tilfredshet er viktig for oss.

Supert

Supert. Alt fungerte som det skulle

September 25, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for å høre at alt fungerte som det skulle. Vi setter stor pris på din støtte og håper å se deg igjen snart.

Rated 3 out of 5 stars

Borrhammaren såg helt förskräcklig ut

Borrhammaren såg helt förskräcklig ut. Helt täckt av lera. Efter chatt-kontakt hyrde jag en annan hammare som var billigare. Borde fått pengar tillbaka istället för att ha tillgodo hos leid.

September 20, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Vi beklager så mye for opplevelsen du hadde. Dette tar vi på største alvor, og vi jobber med å finne ut hva som har skjedd i dette tilfellet. Vi vil gjerne se nærmere på muligheten for kompensasjon. Vennligst ta kontakt med oss på support@leid.no, så hjelper vi deg videre.

Rated 5 out of 5 stars

Veldig hyggelige og hjelpsomme…

Veldig hyggelige og hjelpsomme supportmedarbeidere!!

September 19, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde våre supportmedarbeidere som hyggelige og hjelpsomme. Det betyr mye for oss å høre at vi kunne gi deg god service.

Rated 5 out of 5 stars

Det er jo helt fantastisk

Takker dere veldig mye for deres tjenester.

September 7, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din strålende tilbakemelding! Vi er glade for at du ser verdien i vår tjeneste. Vi setter stor pris på din støtte og ser fram til å fortsette å betjene deg.

Enkelt og lettvint

August 17, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du fant tjenesten vår enkel og lettvint å bruke. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Enkelt å få tatt i bruk henger

Enkelt å få tatt i bruk henger. Lett å bruke nettside.
Sendte melding å fikk raskt svar.

August 16, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du syntes det var enkelt å leie henger hos oss og at nettsiden vår var lett å bruke. Det er også fint å høre at du fikk raskt svar på meldingen din. Vi setter stor pris på din positive opplevelse.

Rated 4 out of 5 stars

Konseptet fungerer og selv ved 15 min…

Konseptet fungerer og selv ved 15 min overtid ble det ingen ekstra regning:)

Grunnen til at det ikke ble 5 Stjerner er at hengeren trenger lit service/olje så håndbrekk og bevegelige deler går smidigere.

August 17, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår. Vi setter pris på din kommentar om hengeren og vil følge opp dette. Din tilfredshet er viktig for oss.

Kundeservice

Kan si bare alt var som det skulle være

August 16, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er veldig glade for at alt var som det skulle være. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Rated 5 out of 5 stars

God service og hjelp da jeg trengte…

God service og hjelp da jeg trengte flere vasketabletter. De ble dessverre ikke hengt ut den dagen det ble lovet , men de ordnet det så fort de kunne. God dialog 😊

August 7, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter pris på at du er fornøyd med vår service og hjelp. Beklager forsinkelsen med vasketablettene, men vi er glade for at vi kunne løse det raskt. Din forståelse betyr mye for oss.

Praktisk løsning

Praktisk løsning, med døgnåpen henting og levering. Hengeren var romslig, ren og i god stand.

July 17, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du satte pris på vår døgnåpne tjeneste og fant hengeren praktisk og i god stand. Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Hengeren fungerte bra

Hengeren fungerte bra. Ny løsning med bilder av hengeren o.s.v., var litt uvant og krevde noe mer, men gikk greit. Sikkert mye en vanesak. Jeg setter pris på at dere gjør tiltak som opprettholder den rimelige leieprisen! Jeg fikk en mail etter levering (tilbud om forlengelse mm) som fikk meg til å tvile på om leveringen var fullført. En mail som stadfester at leveringen er registrert og i orden, ville vært betryggende.

July 12, 2025

Reply from Leid - Vogts vei, Sarpsborg

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at hengeren fungerte bra og at du satte pris på våre tiltak. Vi noterer oss dine innspill om bekreftelsesmail og vil vurdere dette for å forbedre opplevelsen. Din tilbakemelding hjelper oss å bli bedre.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look