Her er vi rigtig kommet i menneske hænder, af nogle som kun ønsker at svine butikker til som ikke lige opfylder deres ønsker. De har lagt stribevis af dårlige anmeldelser op på deres Trustpilot og Google konto til alle mulige forretninger, - alle negative. Selv pizza bude får en sværte, stakkels de butikker som får deres besøg.
Arrogant er vel det første ord der popper op når man skal forsøge at sige noget negativt om andre, det er bare for nemt og så er det omkostnings frit. Siden loven om vanvidskørsel så dagens lys, hvor vi har en reel risiko for at miste vores biler ved prøvekørsel (der er også andre grunde, - forhør dig gerne om disse), - er vi nødsaget til at begrænse disse prøvekørsler til når der er en seriøs baggrund, for netop en prøvekørsel. I dette tilfælde ville kunden prøvekøre en Mercedes EQV, men endte op med at købe en Kia, så vore antagelser var altså rigtige – ikke at sende bilen ud på en unødig prøvekørsel. Ny vogns forhandlerne har demobiler indregistreret til formålet, det en forpligtigelse som følger med når man sælger nye biler, - det gør vi jo ikke. Vi passer godt på vores biler, - da de jo kun er til ”låns” indtil de får ny ejer.
Løvborg Biler har eksisteret i 15 år, og de få dårlige anmeldelser vi har fået i hele perioden, er alle bemærkelsesværdig nok fra folk vi ikke har handlet med. Det ville selvfølgelig være rart om vi kunne gøre alle tilfredse alligevel. Vi har et godt ry i branchen, hvor vi er kendt for at leverer kvalitet fra øverste hylde og har til dagligt et tæt og godt samarbejde bla. med Mercedes Hessel da vi især sælger mange Mercedes biler, - som vi også køber i Mercedes butikker i udlandet, netop for at alt skal være tip top. Det er helt ekstremt hvor langt nogle er parat til at gå i deres udtalelser, - for at svine andre til, - det er direkte usandt som det her beskrives. Blandt andet at man skal underskrive en købsaftale før man kan prøvekøre en bil, - men det er klart som beskrevet ovenfor,- der skal være et seriøst formål med en prøvekørsel.
Ved spørgsmål i denne sag, står vi gerne til dispossition.