MalerPind Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Virkelig god service

Vi har fået den bedste hjælp igennem vores husrenovering. Fordi vi gerne ville lave en del af det selv så har vi fået hjælp med nogle af de svære ting, som at spartle vægge og male lofter, hvilket vi var meget glade for. På de ting vi så har lavet selv har vi fået helt vildt god sparring og den bedste hjælp.
Alt i alt har vi været yderst tilfredse med den service som MalerPind ligger for dagen.

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Effektivt forløb med fokus på kvalitet og kommunikation

Vi har haft et særdeles positivt samarbejde med Malerpind. Alle aftaler og priser blev overholdt til fulde, og kommunikationen har været klar og professionel gennem hele processen. Malerpind har vist stor fleksibilitet i forhold til andre håndværkere og håndteret ændringer i tidsplanen på en løsningsorienteret måde. Derudover har han bidraget med værdifuld sparring og faglig rådgivning.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Malerpind for et pålideligt og professionelt stykke arbejde.

October 8, 2025

Klar anbefaling

Har fået malet køkkenlåger og spartlet vægge. Det er blevet så flot.
Dennis er super imødekommende og god til at give råd med på vejen.
En klar anbefaling herfra.

October 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

I dag blev MalerPind færdig hos os

I dag blev MalerPind færdig hos os, med meget stor tilfredshed fra vores side. Stor dygtighed indenfor faget samt super god til at komme med ideer , vi ikke selv var kommet i tanke om. Når vi skal have malet igen, bliver det så absolut MalerPind . Et firma jeg KUN kan give min bedste anbefaling.

October 1, 2025

Varm anbefaling til MalerPind

Kort tid fra henvendelse til opgaven blev effektueret.
Faglig kompetent rådgivning i fht muligheder for opgavens udførelse.
Meget tilfreds med resultatet.
God kommunikation undervejs.
Tillidsvækkende og venlig.
Anslået pris overholdt. Bestemt rimelig prisniveau.
Kan varmt anbefale Dennis ( MalerPind )

May 7, 2025

Flot resultat

Rigtig fint arbejde. Vores gamle låger passer perfekt sammen med de nye elementer i baggangen. Miljømæssigt en rigtig god idé at beholde de oprindelige elementer. Vi sparede mange penge ved at få malet lågerne i stedet for at købe nye.

April 10, 2025

Take a closer look