See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

De producten die ik besteld had waren snel binnen en van erg fijne kwaliteit Instructies over hoe je ze het beste kunt gebruiken/langer mee laat gaan zijn ook erg behulpzaam en duidelijk!

Company details

1. Cosmetics Store
  2. Nail Salon

Written by the company

Nail Tabs geloofd dat iedereen moet kunnen genieten van luxe press on nagels met salon kwaliteit maar dan bij jou thuis. Press on nagels zijn de perfecte alternatief voor gel en acryl nagels, voor fractie van tijd en kosten. Super easy om aan te brengen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lovely and high quality

Vanaf het eerste WhatsApp-contact tot de laatste touch: topservice! Super vriendelijk en professioneel team. Mijn dochter en ik voelden ons echt in de watten gelegd. Prachtige mani & pedi — heel blij met het resultaat! 💅✨

July 12, 2025

Erg tevreden!

De producten die ik besteld had waren snel binnen en van erg fijne kwaliteit

August 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik koop hier graag weer!

Goede communicatie, denkt graag met je mee. Heeft kennis over de producten die worden verkocht. Mooie producten, voor elke vorm nagel zit er wel een passend formaat bij die mooi aansluit! De nagels blijven goed zitten, en het id heerlijk dat je zo gemakkelijk kunt wisselen. Zeker een aanrader!

December 5, 2023

Nailtabs

Snelle service, vriendelijk te woord gestaan, reageert goed op vragen. En een super mooi product mogen ontvangen!

January 29, 2024

Super!!

Super leuke en mooie producten, heel mooi verpakt en hele goede service! Super handig en makkelijk in gebruik 🫶🏼

January 19, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Mooi verzorgde handen in no time

vanwege mijn werk in zorg heb nooit lange nagels. Deze nailtabs zijn ideaal. Ik heb de set gebruikt voor een feestje en met wat geduld(en warm water met wat olie€ week je de nagels weer los en kun je deze set later nog eens gebruiken. Ook de ruime keuze in de sets vindt ik erg leuk. Voor
Mijn vakantie ga ik zeker nog ern zomerse set uitzoeken.

June 15, 2023

Mooie nagels

Snelle service! Hele mooie nagels zowel lang als kort. Ik had besteld en volgende dag al in huis! Ik ga vaker bestellen.

January 9, 2023

Heel goed!

Prachtige nagels, hele goede kwaliteit! Snel geleverd in een mooie verpakking waar alles inzit wat je nodig hebt, echt super!

May 27, 2022

Mooi bedrijfje!

Hele mooie nagels! Het is fijn dat er verschillende maten in het doosje zitten, zo passen de nagels altijd perfect. De nagels blijven tijdens het dragen ook lang mooi. Ik raad Nailtabs zeker aan!

March 27, 2022

Heel erg leuk

Heel erg leuk! De nagels zijn prachtig en het bijgevoegd briefje was super lief!
Ik ga zeker weer bestellen, keep up the good work girl!

December 29, 2021

Super!

Er is een ruim assortiment aan nagels, dus er zit altijd wel iets naar jouw smaak tussen. Daarnaast een goede en snelle levering! Een echt kadootje om uit te pakken.

November 30, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look