Super service
I sidste uge besluttede jeg mig for at købe et nyt par vandresko. Da jeg havde fundet ud af hvilke det skulle være, søgte jeg derefter nette for den billigste pris. Det var tilfældigvis norseman.dk som var billigst.
Efter at have læst anmeldelser herinde, var jeg dog noget skeptisk, om det nu er et fupfirma. Men da Jeg gerne vil spare 300 kr.-, vil jeg da give virksomheden en chance.
Først tog jeg telefonisk kontakt til ejeren, som virkede som en oprigtig person. Derefter snakkede jeg med Den danske importør, som sagde god for ham.
Dan jeg så ringede tilbage til norseman, fik jeg at vide at det ikke længere er muligt at betale med dankort, og betalingen derfor skulle foregå ved bankoverførsel. Dette var jeg dog ikke helt tryg ved, men gav det alligevel en chance.
Idag tirsdag, hvor jeg skulle have modtaget skoen, ringede jeg så igen til norseman. Han beklagede at han ikke kunne få skoen hjem alligevel, og tilbød mig derfor en anden sko til en favorabel pris. Jeg valgte dog at få pengene tilbageført så jeg kan købe den originale sko et andet sted.
Konklusionen er: Når jeg næste gang skal skifte vandresko/støvler, er det helt klart norseman jeg vil tage kontakt til først. Flink fyr og service.
En anbefaling værdig, selvom jeg alligevel ikke købte hos ham.
Jeg kan dog ikke forstå de negative anmeldelser af hjemmesiden. Når jeg har ringet er telefonen blevet besvaret med det samme, og han er yderst behjælpelig med valg af sko.
June 19, 2012
Unprompted review