ParkMan

Rated 5 out of 5 stars

På vores nye bil blev nummerpladerne på…

På vores nye bil blev nummerpladerne på da vi købte den, og pludselig fik vi mail fra et incassofirma over et år efter på kr 800,00 og de var hverken til at hugge eller stikke i, men heldigvis havde vi Isabella fra Parkman som var guld værd til at hjælpe os og vi fik løst knuden op da det ikke var vores bøder, så tak til Isabella Gylstorff og Parkman.

January 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste parkerings app der findes

Dårligste parkerings app der findes. Brugte app’en til at parkere et sted hvor der er 2 timers gratis parkering, og alligevel er jeg blevet opkrævet 40 kr. i “gebyr” som Parkman ikke vil fjerne.

Da jeg opdagede dette, slettede jeg app’en med det samme.

September 4, 2024

Brug aldrig Parkman

Brug aldrig Parkman. Har lige fået en bøde for en parkering på et område hvor jeg kunne slå parkering app’en til. Alt virkede helt som normalt, men da jeg kom tilbage og stoppede min parkering som normalt, var der en parkeringsafgift fra Køge kommune. Parkman er ikke til at komme i kontakt med. Og Køge kommune siger det ikke er deres ansvar.

August 19, 2024

TYVERI er det

Det er min ubegribeligt at UNOPARK kan godkende PARKMAN til at administrer Parkering i Helsingør midtby da den ikke virker som den skal den tager penge selv om der er fri timer til rådighed. og de vil ikke tilbage betale hvad det de har trukket på ens konto. og der kun en ting at gøre POLITIANMELDELSE og sende det videre til Inkasso.

April 3, 2024

Pris for parkering 80 kr på en måned

Pris for parkering 80 kr på en måned. gebyrer 56.76 kr samlet pris 136,76 kr ... altså udgør gebyrerne ca 70 % af regningen..
det er svindel og humbug.
De skulle slet ikke have lov til at operere i Danmark.... hvad er det for noget svineri at tage 70 % mere end den reelle pris for parkeringen ??.

September 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg anbefaler fra i dag aldrig denne…

Jeg anbefaler fra i dag aldrig denne app
Jeg registrerede parkering
Men da jeg kom ud til bilen havde jeg fået en parkeringsbøde på 510kr
Ringede til kunde service men blev mødt med en svare der informerer mig om at de ikke har tid at modtage opkald.

0 stjerner herfra

September 9, 2022

Jeg fik en parkeringsafgift

Jeg fik en parkeringsafgift, selvom jeg havde betalt for parkering via Parkman. Jeg parkerede på en p-plads, hvor der stod 1 times gratis parkering med p-skive og ellers betaling med f.eks. Parkman. Da jeg skulle holde der mere end 1 time satte jeg både p-skiven og Parkman for at være på den sikre side. Da jeg ville sætte Parkmann, "anbefalede" den en placering og viste to andre valgmuligheder ved siden af men da jeg ikke kendte området, zoomede jeg helt ind i appen for at sikre mig, at appen havde fundet min korrekte placering og da appen viste, at jeg holdt på den omhandlende p-plads mellem de to rigtige bygninger stolede jeg på, at appen havde valgt den korrekt placering. Men det viste sig desværre, at den havde valgt kommunen istedet for p-pladsen, jeg holdt på, selvom det nærmeste kommunal vej/område lå ca. 100 meter væk. Der står ikke noget på Parkmanskiltet omkring, hvilket "område" man er i, i modsætning til f.eks. andre parkeringsapps, hvor der f.eks. står et områdenr. Parkman frasiger sig ethvert ansvar, så nu er jeg blevet kr. 795 fattigere, trods det, at jeg var i god tro og forsøgte at gøre alt ting rigtigt.

February 3, 2022

Advarsel!

Jeg har to gange oplevet, at ParkMan app'en ændrer min lokation efter at trykke "Park Here".

Første gang opdagede jeg fejlen med det samme, fordi min lokation blev ændret til et andet sted i byen, hvilket tydeligt sprang mig i øjnene som værende nonsense. Jeg rettede derfor min parkering og kontaktede ParkMan om problemet.

Anden gang blev min lokation ændret til den anden side af samme vej, dette opdagede jeg ikke og jeg fik derfor en afgift.
*Den ene side af vejen var Frederiksberg kommune og den anden side af vejen var Q-park (Hvilket jeg var fuldt bevidst om og derfor også helt bevidst havde trykket på Q-parks parkeringsområde inden jeg trykkede "Park Here").

Begge gange har ParkMan undskyldt sig med, at problemet må ligge i mine telefoners GPS' nøjagtighed.
BEMÆRK her, problemet er ikke at app'en ikke gætter min lokation i første omgang. Problemet er, at app'en kan vælge en ny lokation, som er forskellig fra hvad jeg har valgt, efter jeg har trykket "Park Here" og pengene er trukket!! Dette er enormt problematisk.

Jeg har opfordret ParkMan til at rette fejlen. De har ikke svaret på dette.

November 2, 2019

Ufattelig dårlig kundeservice.

Ufattelig dårlig kundeservice.
Ingen tager telefonen, ingen hjælp når man, grundet deres app, ikke kunne opdatere kort oplysninger og derfor ikke kunne betale de 28. Så de sender den selvfølgelig til inkasso der vil have 600+. Latterligt.

September 20, 2018

Take a closer look