Pani Bożena Malec to absolutny wzór obsługi klienta. Od pierwszej chwili rozmowy pełen profesjonalizm połączony z niezwykłą kulturą osobistą i życzliwością. Wszystkie kwestie zostały szczegółowo i cie... See more
See what reviewers are saying
Oszuści i naciągacze, stanowczo odradzam z korzystania usług jak i ich biznesowych partnerów. Niby masz polisę OC ale w systemie UFG jej brak, na zgłoszenie rejestracyjne odpowiadają lakonicznie. Kon... See more
Company replied
w dniu 14.05.2026r dzięki fantastycznej konsultantce Pani Katarzynie Bendarz po prawie 20 latach odważyłam się zmienić ubezpieczyciela, profesjonalnie z pełną kultura i życzliwością przeprowadziła mn... See more
Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z Panem Maciejem Benesiewiczem. Rozmowa od samego początku była w pełni profesjonalna, mimo że początkowo numer wyświetlił się jako spam i podeszłam do telefonu z... See more
No history of asking for reviews
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Serdecznie polecam
Mimo niełatwych okoliczności i niecodziennej sytuacji Pani Zuzanna Krawczyk stanęła na wysokości zadania! :)
Zaangażowanie w pomoc rozwiązania problemu na poziom wykraczający poza skalę. Pełen profesjonalizm i pomoc na najwyższym poziomie.
Polecam :)
Polecam Panią Julię Paszek jako jako…
Polecam Panią Julię Paszek jako jako miłą i rzeczową doradczynię przy wyborze ubezpieczenia samochodu. Jej pomoc pozwoliła mi zaoszczędzić kilka „stówek”
Bardzo polecam Panią Katarzynę…
Bardzo polecam Panią Katarzynę Zielińską. Bardzo dobry kontakt, nastawienie na klienta i profesjonalizm. Polecam serdecznie , Pani Kararzyna fachowo doradziła najlepszą opcje ubezpieczenia, odpowiadając na moje potrzeby. Dziekuej jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie
Wspaniała pomoc ze strony Marii Majkut w wyborze polisy
Chciałem podziękować Pani Marii Majkut za kompleksową obsługę i wsparcie w wyborze odpowiedniej polisy ubezpieczeniowej dla pojazdu. Pani Maria dopytała o wszelki niezbędny aspekt ubezpieczenia, podpowiedziała co najbardziej się sprawdzi oraz pomogła podjąć odpowiednie decyzje. Wspomogła także wzorem wypowiedzenia kontynuacji poprzedniej polisy więc w pełni kompleksowa obsługa. Bardzo dziękuję i liczę na udaną współpracę w przyszłości!
Hubert Otworowski
Hubert Otworowski najlepszy agent. Pan Hubert cierpliwie odpowiadał na każde moje pytanie i wyjaśnił wszystko precyzyjnie. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z obsługi…
Jestem bardzo zadowolona z obsługi przez Panią Alinę Sowa. Miła i bardzo pomocna agentka, która pomogła w wyborze najkorzystniejszej oferty. Wybierając w przyszłości oferte ubezpieczeniową napewno zwrócę się do Pani Aliny.
Oskar Piwowarczyk najlepszy agent
Szukając dobrej polisy postanowiłam skorzystać z rankomat.pl i poprosiłam o pomoc agenta. Miałam tą przyjemność, że zgłosił się Pan Oskar Piwowarczyk. Polecam serdecznie wybór tego specjalisty w dziedzinie ubezpieczeń. Charakteryzuje go naprawdę pełen profesjonalizm, uczciwość oraz uprzejmość. Pan Piwowarczyk zaproponował mi najkorzystniejszą polisę ubezpieczenia auta, którą dostosował do moich indywidualnych potrzeb, wyjaśniając niezbędne informacje. Ponadto jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Polecam serdecznie.
Słabiutko
Słabiutko, na infolinie jak chce ubezpieczyć auto na spółkę w ogóle nie da się dodzwonić.

Reply from Rankomat.pl
Firma rankomat nie ma najtańszych…
Firma rankomat nie ma najtańszych ofert.niestety.nnw w większości przypadków bardzo niskie.ale chciałbym za to pochwalić pracę agenta .Pan Piotr Kopiec. Dawno nie spotkatem się z tak rzeczowym człowiekiem. Prawdziwe zaangażowanie w swoją pracę. Uczciwość i sumienność w wykonywaniu swojego zadania. Ten człowiek przyciaga moim zdaniem ludzi tej firmie. Pierwszy raz od wielu lat mogę z czystym sumieniem dać 5gwiazdek. Oby wszyscy agenci brali przykład z P.Piotra. Bo tych cech nie tylko brakuje agentom ale co raz częściej ludziom.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w…
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w Rankomat! Pani Klaudia Góra, która obsługiwała mnie dzisiaj, zaproponowała mi świetną i naprawdę atrakcyjną ofertę ubezpieczenia, w innych firmach miałabym zapłacić znacznie więcej. Dodatkowo Pani Klaudia ma wyjątkowo sympatyczny głos i bardzo miłe podejście do klienta, co rzadko się zdarza przy rozmowach telefonicznych. Serdecznie polecam!!! zarówno ofertę, jak i profesjonalną obsługę!
Dziękuję Pani Katarzynie Wasilewskiej…
Dziękuję Pani Katarzynie Wasilewskiej za sprawną, merytoryczną rozmowę i bezproblemowe przygotowanie polisy. Bardzo kulturalna, przemiła i rzeczowa agentka.
Konsultant bardzo kompetentny
Konsultant kompetentny, uprzejmy...
Polecam Rankomat.
Polisa oc
Jestem zadowolona z miłej obsługi, konsultant pan Wojciech przedstawił ofertę odpowiadającą moim potrzebom i ją kupiłam. Polecam
Pani Martyno Wyrwa dziękuję za…
Pani Martyno Wyrwa dziękuję za poświęcony czas, rzetelne przedstawienie ofert i rozwianie moich wątpliwości. Mam nadzieję, że w przyszłości również na Panią trafię😀 Pozdrawiam
Pan Krystian Kubinek znalazł mi dużo…
Pan Krystian Kubinek znalazł mi dużo tańsze ubezpieczenia . Polecam z czystym sumieniem
Obsługa na najwyższym poziomie !
Ekspresowo załatwione ubezpieczenie samochodu przez rozmowę telefoniczną, wszystko zrozumiałe wytłumaczone z należytą starannością, obsługa przez konsultantkę Panią Darie Głaz na najwyższym poziomie, polisę otrzymałem w przeciągu kilku minut, jestem bardzo zadowolony będę ponownie korzystać z usług Rankomat.pl
Bardzo polecam Pana Macieja…
Bardzo polecam Pana Macieja Benesiewicza za profesjonalną obsługę, cierpliwość i doskonałe doradztwo w wyborze odpowiedniego do moich potrzeb OC.
Julia Paszek - najlepsza pomoc jaką można trafić!
Miałem wcześniej problem z ubezpieczeniem auta, zadzwoniłem pierwszy raz na rankomat.pl i otrzymałem pomoc od Pani Julii Paszek i muszę przyznać że lepiej nie mogłem trafić, Pani była empatyczna, przesympatyczna i bardzo profesjonalna i dokładna. Dzięki niej udało się wszystko załatwić. Taki pracownik to skarb!
Oszustwo przy promocjach
Jeżeli liczycie na zwrot to dostaniecie SMS: Przykro nam, ale Twoje zgłoszenie w akcji 50zł na Dzień Dobry nie spełnia warunków promocji. Niestety nie możemy przyznać Ci cashbacku. NIGDY WIĘCEJ RANKOMAT!!!

Reply from Rankomat.pl
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.