Bedste sted at handle fodboldtrøjer! Super klassikere med alle de gamle idoler plus et kæmpe udvalg af nærmest alt. 🤩 Hurtig betjening og alt spillere bare max ✌️ Kæmpe Kæmpe anbefaling herfr... See more
See what reviewers are saying
Det hele gik fint og varen kom som bestilt hurtigt og nemt. Desværre var plakaten pakket i en for blød papæske (ikke et hårdt rør) - så varen har desværre fået transport skader/folder:mærker 😒
Company replied
Kan kun tale godt om shirtshoppen. Jeg har indtil videre købt 3 trøjer derfra, en United jubilæums trøje, en Liverpool udebane trøje, med 'Torres' og en tysk landsholdstrøje fra 96/98. De har et god... See more
Jeg havde været på jagt efter en tøje som jeg havde set mig meget varm på, men jeg var ikke helt sikker ved at handle over den hjemmeside hvor jeg havde fundet tøjen, jeg tog derfor kontakt til sh... See more
Company details
Written by the company
Vi sælger Secondhand fodboldtrøjer. Nogen er helt nye, og andre er mere eller mindre brugte. Vi notere altid stand, samt producent kode, så du kan være sikker på autenciteteten på trøjen. Vi har et bredt udvalg fra hele verden og vi levere altid indenfor 2-3 arbejdsdage. Udover trøjer har vi os et stort udvalg af fodbold plakater og meget mere. Vores store passion er generelt bare fodbold, og derfor vil vi altid opdatere vores shop med nye og spændende produkter, selvfølgelig mest fodboldtrøjer, men du vil også kunne finde andre sjove ting, der er relateret til fodbold, dette kunne blandt andet være gamle fodbold billetter, vimpler og meget mere. Vi vil have den bedste kundeservice, og derfor skal du altid hvis du er i den mindste tvivl kontakte os, så besvare vi din henvendelse indenfor 24 timer. Vi opkøber også gerne gamle fodboldtrøjer, dette kan du læse meget mere om på vores hjemmeside. www.shirtshoppen.dk - Danmarks fedeste webshop for nye, brugte og vintage fodboldtrøjer!
Fjordsgade 6, 5000, Odense C, Denmark
- Kontakt@shirtshoppen.dk
- shirtshoppen.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Super fed hjemmeside med et kæmpe…
Super fed hjemmeside med et kæmpe udvalg og lynhurtig levering
Hurtigt og nemt!!
Fremragende købsoplevelse
Jeg købte en Chelseatrøje, og fik den meget hurtigt. Nemt, bekvemt og super hurtigt levering. Kvaliteten og standen matchede 100% hvad der var oplyst på siden.

Super service!
Dejlig nem hjemmeside og finde rundt på. Super nemt! Og god service. :-)

Reply from Shirtshoppen
lækre trøjer der bliver leveret…
lækre trøjer der bliver leveret hurtigt. Man kan næsten ikke bede om mere :)

Reply from Shirtshoppen
Købte en top fed Dortmund trøje!
Købte en top fed Dortmund trøje!
Lækker hjemmeside, kæmpe thumbs up herfra👏👏👏👏

Reply from Shirtshoppen
Ovenud glad og kæmpe anbefaling herfra.
Jeg er ovenud glad for min handel. Som lovet modtog jeg en trøje i den fineste stand, taget i betragtning af den ikke er ny.
Giv dine gamle idoler nyt liv og støt op om køb og smid væk samfundet ikke får fat.
Jeg håber bestemt ikke det var sidste gang jeg blev fristet. Kan bestemt anbefales til andre.
P.S der lille Mor fik sin trøje, fik hun tårer i øjnene af ren glæde.. og tak for det.