Vimela
See what reviewers are saying
Zelfs die ene ster is nog teveel voor dit oplichtersbedrijf. B.h.'s gekocht en ondanks de maattabel zijn ze te klein. Er wordt op geen enkele mail gereageerd en een telefoonnummer is niet te vinden.... See more
Gelukkig met PayPal betaald en zo mijn geld terug gekregen. BHs waren veel te klein. Heb wel de maattabel gebruikt, maar was tenminste 2 maten te klein. Mocht ze eerst niet terugsturen... See more
People also looked at
Stelletje oplichters
Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet eerst hier de reviews heb gelezen. Ik ben mijn geld kwijt maar wil anderen waarschuwen nooit iets bij dit bedrijf te kopen!!!
VIMELA.NL heet nu SHOPIFY. OPLICHTERS
Wat een waardeloos bedrijf. Ze heten nu "Shopify"
Koop er NIETS. je krijgt geen contact met ze !! 2 joggingpakken gekocht wat echt leuk leek. Stof is doorzichtig en mag je niet zelf wassen. Zie je voor je? Witte pakken. Je kan ze laten stomen. Wat een troep. Net als de BH te klein en veel te slap! TROEP dus. Wil mijn geld terug. Jammer dat ik niets hoor, wacht nog week dan ga ik een claim indienen via mijn rechtbijstand1 Dus LET OP niet kopen bij SHOPIFY!
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Niets kopen daar. Je wordt gewoon bedonderd. Ik ben zelf de dupe van een bedrijf die nergens rekening mee houdt. Geen retourbiljet dus terugsturen kost je geld. En dan nog maar de vraag is je je geld terugkrijgt. Heb spijt dat ik niet eerder de berichten heb gelezen dan had ik daar niets gekocht.
Bestel NIETS bij Vimela ...
Bestel NIETS bij Vimela .... Ik ben al maanden bezig een gedeelte van het bedrag terug te krijgen, nadat gebleken was dat een retour met restitutie van het bedrag onmogelijk was omdat ik de voorwaarden niet goed gelezen had.
Zodra iets aangeboden wordt met korting vervalt de mogelijkheid om te retourneren. Blijf weg bij deze website.
Op 8 april besteld
Op 8 april besteld, op 28 april nog steeds niks ontvangen. AFZETTERS!
Op 30 maart 2023 besteld maar nog…
Op 30 maart 2023 besteld maar nog steeds niets ontvangen
Reageren niet op berichten of emails terwijl ze reclame maken 24/7 NOU mooi NIET
Wat een WAARDELOOS BEDRIJF
Zelfs één ster is nog teveel
ARNAQUE
Je n'ai jamais reçu ma commande (blouson 59,95€) et ils indiquent que c'est livré ! ARNAQUE! Ils ne répondent à aucun mail depuis le 9 mars...
Oplichter. Foutieve maattabel! Past überhaupt niet!
Gelukkig met PayPal betaald en zo mijn geld terug gekregen.
Mocht ze eerst niet terugsturen ("hygiëne"), zoude dan nieuwe krijgen en mocht de te kleine bhs behouden als ik de claim sluit. En indien deze ook niet passen zoude ik mijn geld terug krijgen. Heb ik natuurlijk niet gedaan.
Zoude ze dan ineens alsnog terug sturen. Heb ik geweigerd omdat ze al lang hadden aangegeven dat ik ze mag houden.
Verzonden waren ze trouwens uit Duitsland, niet uit China.
Dan heb ik meerdere keren een deel-terugbetaling aangeboden gekregen.
Uiteindelijk door PayPal alles terug gekregen.
Dus, voor mij goed afgelopen, maar geen aanrader
Waardeloos bedrijf..heb verkeerde maat…
Waardeloos bedrijf..heb verkeerde maat bh’s gekregen, kan ze niet terugsturen wan t heb geen adres en ze reageren op geen enkele mail! En naar m’n geld kan ik ook fluiten denk ik
Waardeloos bedrijf!!
Waardeloos bedrijf!!! Ondanks dat ik me volledig aan de maattabel gehouden heb, was de bestelde BH veel te klein. Je moet ze mailen voor het retouradres, maar ze reageren nergens op. Vraag me ook af of retourneren zin heeft, want het hoofdkantoor blijkt in Honkong te zitten en terugsturen is voor eigen rekening. Dat is dus waarschijnlijk meer dan de 20 euro die de BH gekost heeft. Waardeloos dus!
Waardeloos bedrijf. Retour sturen niet mogelijk
Enige tijd geleden twee beha's besteld. Versturing duurde veel langer dan beloofd. Uiteindelijk toch ontvangen. Maatvoering is waardeloos. Klopt helemaal niets van. Als je ze terug wilt sturen is er gewoon niets bereikbaar. geen telefoonnummer, geen reactie op een mail WAARDELOOS!!!
Volgens tracking is bh geleverd
Volgens tracking is bh geleverd. Mooi niet! Geen reactie ontvangen op mijn klaagmail
Heel slecht ,reageren niet op berichten…
Heel slecht ,reageren niet op berichten ,na weken nog niks ontvangen ,denk dit een oplichtingsbedrijf is ,denk een mooi onderwerp voor het tv programma Kassa ,als we al de klachten bundelen
Ik krijg geen contact met vimela
Wat ging er mis nou ik heb bh 's gekregen die niet passen. Heb al twee maal een mail gestuurd dat ik ze terug wil sturen maar er wordt niet op gereageerd. Dus tot nu toe WAARDELOOS bedrijf
Teleurstellend!
Heb in december 2 bh’s besteld. Kreeg direct een mail dat ze uitverkocht waren maar zo snel mogelijk geleverd zouden worden. Eind januari nog niets ontvangen en een mail gestuurd dat ik wenste te annuleren en mijn geld terug wilde hebben. 2 dagen later werden tot mijn verbazing de bh’s toch geleverd. De maat klopt niet, dus ik wil ze terug sturen. Ik heb inmiddels 6 mails verzonden met het verzoek een retourbon te sturen, maar je raad het al………. NIETS laten ze van zich horen. Bellen kan niet want er is geen nummer bekend. Wat een waardeloos bedrijf’!!!
Heel slecht!! Oplichting!!
Heel slecht!!! Geen contact via telefoon en mails worden niet beantwoord. Je kunt niet terugsturen! Riekt naar oplichting!!!
Nooit bij bestellen dus.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, sturen een onjuiste maat, wil je het retourneren, reageren ze gewoon niet, zodat je geen retour adres krijgt.
Je geld ben je kwijt.
Mensen trap er niet in.
in januari een beha besteld na weken…
in januari een beha besteld na weken kreeg ik hem eindelijk thuis maar de maat klopte absoluut niet het was maar een vodje ,teruggestuurd maar nooit mijn geld teruggekregen ,pure oplichterij
Artikel wel geleverd maar als je mail…
Artikel wel geleverd maar als je mail stuurt om te retourneren krijg je geen antwoord inmiddels 3 x gemaild !
Weggegooid geld dus
oplichters
oplichters, andere kwaliteir en geen contact te krijgen om retour te sturen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.