Høj faglighed og grundighed. Vi har brugt Anker Byg til tilstandsrapport, energirapport og elrapport. Anker Byg kunne hurtigt give os en tid til gennemgang af huset. De kom til tiden og lave... See more
See what reviewers are saying
Jeg kan klart anbefale Søren, fra Anker byg. Han har en meget bred erhvervserfaring, og det kommer til udtryk i hans grundighed. Vi vil til hver en tid bruge Anker byg igen. Så kæmpe anbefaling herf... See more
Venlig og rar mand. Brugte gerne ekstra tid på at sikre sig at der var efter isoleret. Og brugte også ekstra tid på beregning af energimærke, da vi havde nogle tilføjelser. Hurtig levering af rapporte... See more
Kan kun give Søren fra Anker Byg min allerbedste anbefaling. Jeg skrev en mail onsdag aften kl 2200 vedr en aftale, 2210 var den besvaret og en aftale om både tilstandsrapport og elcheck var på p... See more
Professionel rådgivning !
I forbindelse med kommende hussalg, har vi fået udarbejdet tilstands- og energirapport mm.
En på alle måder seriøs op professionel oplevelse og objektiv vurdering af huset samt tilhørende bygninger. Alt blev minutiøst gennemgået og vi oplevede god rådgivning om huset og mulige forbedringer undervejs i forløbet.
Erik G. Westergaard
Ikke forberet, dybdegående & dårlig opfølgelse.
Min kæreste og jeg brugte Anker Byg i forbindelse med et huskøb, hvor vi havde hyret Anker byg ind til en gennemgang af huset tilstand, for at være sikker på der ikke var skjulte fejl og mangler, bla. i forhold til tilstandsrapporten.
Til at starte med, kom han en halv time for sent frem til huset, hvor vi stod og ventede med mægler. Ud over det, kom han så uforberedt som man næsten kan, da han ingen værktøj, stige, lygte eller noget som helst have med, som jo må siges at skulle bruges i forbindelse med gennemgang af det mørke loft, taget, tagrenderne, krybekælder uden lys osv., for at det kan gøres ordentlig, hvilket var formålet med at hyrer ham ind og betale ham for det.
Da vi endelig var klar til at gennemse huset, lod vi ham gå forrest, og til vores store skræk gik han gang på gang forbi store sokkelrevner, pusrevner, sætningsskader osv. udvendigt, som vi selv havde fundet ved vores første private beseelse af huset. Hvilket blev ved med at gentage sig, selvom vi hver gang kaldte ham tilbage og spurgte ind til skaderne og gjorde ham opmærksom på han havde overset dem og han nu var vores rådgiver, så det var vigtig han gennemgik huset ordentligt. Det begyndte til sidst at føles meget uprofessionelt, usikkert og lidt til grin samt spild af tid og penge, at vi som ingen håndværker erfaring har, kunne finde den ene efter den anden fejl, som han der er proffesionel overså gang på gang.
Til sidst sluttede det med en gennemgang af krybekælderen, hvor vi måtte spørge og opfordre - næsten tigge ham 3 gang om han ikke nok ville gå den helt igennem/kravle helt ned i den ene ende, da vi selv havde set noget der lignede en fugtskade i den ende af huset, inden han tog sig sammen til at kravle derned. Hvilket vi i dag er meget glad for vi blev ved med at insistere på han skulle, for havde vi ikke gjordt det, havde han heller ikke opdaget den vandskade der var i gulvet på huset, som have lavet store fugtskader i undergulvet og isoleringen, samt gjorde at over en 1.meter af husets fundament ikke var understøttet, pga. vandet havde skyllet/dryppet jorden væk derunder.
Sidst men ikke mindst, skrev vi efterfølgende en stille og rolig, meget fair mail til Anker Byg, med vores oplevelse af det hele, hvilket der gik over 1. måned inden der kom retur svar på. Retur svaret kom via en regning med en lille rabat på, og ellers ingen kommentare/uddybende opfølning på vores mail og feedback, ret upproffesionelt og useriøst må man sige.
Altså alt i alt en dårlig oplevelse, og slet ikke den støtte/hjælp der skulle give os den tryghed/viden omkring huset vi havde håbet på at få, ved at hyrer Anker Byg ind til og hjælpe os, og dermed ikke et firma vi kan anbefale andre at bruge.