Douchekampioen Reviews 46

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb bij Douchekampioen een inbouw gun metal kraan, een regendouche en een toilet besteld voor mijn badkamer en ik ben meer dan tevreden. De gun metal afwerking is echt prachtig en geeft een... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

NIET KOPEN

Product is degelijk wel geleverd en is ook zoals de omschrijving, maar de kwaliteit van de regendoucheset is NIET volgens omschrijving. Ookr reageren ze niet als je iets heb geretourneerd noch betalen ze je terug. NIET kopen bij dit bedrijf!! Ook niet via Amazon en Bol.com.

May 4, 2026

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Inmiddels hebben wij hier vaker besteld voor onze klanten. Snelle levering en goede service. Kwaliteit is zeer goed en dat voor een scherpe prijs!

March 9, 2026

Aan te bevelen!

Betrouwbaar! Telefonisch te bereiken. Magazijn in Hoogvliet waar je op afspraak naar toe kunt. Snelle levering na bestelling. Goede kwaliteit. Ik ben zeeeer tevreden!!!

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige kwaliteit en topservice!

De gun metal afwerking is echt prachtig en geeft een luxe uitstraling. De regendouche werkt perfect en voelt degelijk en stevig aan. Ook het toilet is van hoge kwaliteit en strak afgewerkt. Alles ziet eruit zoals op de website – geen verrassingen, maar gewoon topkwaliteit.

Daarnaast was de levering snel en goed verpakt. Je merkt dat Douchekampioen weet waar ze mee bezig zijn als het gaat om sanitair.

Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Zeker een aanrader als je je badkamer een luxe uitstraling wilt geven!

January 15, 2026

Vorsicht!!

Vorsicht!!! Bestellte Artikel werden Tage später ohne Grund storniert. Keinerlei Reaktion auf Nachrichten. Absolut nicht zu empfehlen!

February 5, 2026

Uiterst correcte service.

Wij hebben in september 2023 een wastafel compleet met kraan gekocht. Wij ontdekten in mei/juni, dit jaar, lekkage, konden echter niet ontdekken waar het precies zat. Door vakantie en omstandigheden hebben wij pas begin november ontdekt dat de kraan zelf lekte. Er zat 2 jaar garantie op de kraan. Na melding te hebben gemaakt bij douchekampioen hebben zij toch hun verantwoording genomen en wilden, kosteloos, een nieuwe kraan leveren. Helaas was tussen het mailverkeer door in het weekend- de lekkage zodanig verergert - dat wij snel een nieuwe kraan moesten kopen en installeren. Douchekampioen heeft toen alsnog de helft van de nieuwe kraan vergoed. Mooie service.

November 25, 2025

Zeer tevreden !

Wij zijn zeer tevreden over de jongens van de douche kampioen : doucheset en meubel gekocht , meubel was beschadigd : gelijk contact gezocht en het meubel werd direct omgeruild !
Alles was keurig verpakt en voor ons voor herhaling vatbaar !

October 23, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Defecte spullen

Vorig jaar oktober een grote bestelling gedaan bij douchekampioen. Doordat onze aannemer failliet ging hebben wij onze verbouwing een jaar moeten opschuiven. Vorige week eindelijk àlles geïnstalleerd, we hebben de Fenomé ronde spiefel met led verlichting incl spiegelverwarming en de webo inbouw wastafelkraan en nog meer producten.

De spiegelverwarming was defect en de webo wastafelkraan inbouw lekte.

Ik heb ze gemaild vorige week, en na een wat vertraagde reactie is het wel keurig opgelost.

Ondertussen ook met de douche set problemen.. reactie ontvangen maar nog niks opgestuurd gekregen en al 4 weken verder.

November 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vorige jaar een Webo doucheset gekocht…

Vorige jaar een Webo doucheset gekocht wat ons heel erg beviel! Vorige week ook de bijbehorende wastafelkranen en afvoer gekocht. Werd super snel geleverd en ook dit keer is de kwaliteit weer goed. We werden telefonisch goed geholpen door de zeer vriendelijke personeel!

October 1, 2025

Aanrader

Meerdere kranen en spiegels besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit.
Ontbrak een klein onderdeel,mss niet meegeleverd of mss had ik zelf niet goed opgelet en nog in de doos en weggegooid.
Geen discussie, ze sturen evengoed het onderdeel kosteloos op.
Aanrader!

October 4, 2025

Geen reactie/slechte product

⭐☆☆☆☆

Slechte kwaliteit én geen service

Ordernr 3231

Ik heb ern koper doucheset gekocht en al na een paar dagen gebruik zag hij er verschrikkelijk uit: zwarte vlekken , roest op de kranen en een lekkende regendouchekop. Voor een product voor 200 eur is het totaal onacceptabel. Zou minstens 2 a 3 jaar mee moeten gaan.

Daarnaast heb ik de verkoper zes dagen geleden gemaild met foto’s en een duidelijke klacht, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Dat betekent niet alleen een slechte kwaliteit van het product, maar ook nul service of verantwoordelijkheid vanuit de leverancier.

Omdat ik nu een andere doucheset moet aanschaffen, blijf ik bovendien met twee zichtbare gaten in mijn nieuwe badkamer achter. Kortom: miskoop, schade en frustratie.

September 8, 2025

Super badkamer zaak!!!

Super goede badkamerzaak!!!

Wij hebben een complete badkamer besteld bij Douche Kampioen en zijn super tevreden! Wij hebben de volgende spullen besteld:
- Fenome Sensa badkamerspiegels (2 stuks)
- Webo vrijstaande badkraan
- Webo badmeubelset Sydney
- Webo kranen
- Webo inbouwdouche
- Webo goten
- Webo vrijstaande bad

Alle producten zijn de volgende dag geleverd! Wij wilden 1 spiegel omruilen voor een grotere maat en hier werd totaal niet moeilijk omgedaan. De medewerkers zijn ook na de aankoop super vriendelijk en behulpzaam (dank je wel Alex!).

Wij raden dit bedrijf zeker aan! Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit (bevestigd door onze aannemer) en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Wij sluiten ons volledig aan bij alle overige positieve reviews over Douche Kampioen.

April 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mooie regendouche gekocht moest wel…

Mooie regendouche gekocht moest wel twee keer een mail sturen waar mijn spullen bleven maar dat kwam omdat ze aan het verhuizen waren maar kwam gelukkig nog op tijd binnen maar hadden dat beter even op de site kunnen zetten maar uiteindelijk goed afgelopen spullen werden netjes geleverd ben dik tevreden als ik weer wat nodig heb zal ik zeker daar weer wat bestelen groetjes meneer visser

April 11, 2025

Geweldige klantenservice!

Onlangs een mooie mat zwarte wasmeubel besteld inclusief kraan en toebehoren. Deze is ook vlot geleverd. Helaas zat de renovatie van de badkamer niet mee en alles wat mis kon gaan, ging ook mis. Zo ook dat de wastafel niet goed op het meubel paste. Deze was krom en liet overal veel ruimte over. Contact opgenomen met Douchekampioen en zij reageerden heel vlot per mail. Ik kreeg een nieuwe wastafel, maar zelfs nog een duurdere uitvoering en deze zou 2 dagen later geleverd worden. Door de vertraging kon de loodgieter pas op zondag komen. Helaas bleek bij het installeren ook de sifon lek en lukte het nauwelijks het afvoerdekseltje los te krijgen. Vanwege de haast, zelf nieuwe sifon en dekseltje aangeschaft en wederom contact opgenomen. Ook hier is weer klantvriendelijk op gereageerd. De kosten die gemaakt zijn, worden in mindering gebracht op het totale bedrag.
Hoewel de kwaliteit wellicht beter zou kunnen, vind ik de service van douchekampioen ontzettend goed! Ik zal in de toekomst wederom bestellen!

January 28, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look