See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Buiten dat deze mensen precies uitzoeken wat jij wilt ! Wordt er keihard gewerkt om jou alles uit handen te nemen. Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje ! En we he... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn net terug vanuit Spanje. Marijn en Chantal hebben ons prima geadviseerd en begeleid! We waren er maar 2 dagen dus we gingen gelijk op pad. Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en le... See more

Rated 5 out of 5 stars

Marijn & Chantalle hebben ons heel goed begeleid voor en tijdens de zoektocht bij het vinden van ons droom appartement in spanje. Zonder hen hadden we deze grote stap nooit durven nemen

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben iba coaching ingeschakeld ivm onze zoektocht naar een vakantiewoning in Spanje. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed gelui... See more

Company details

1. Property Investment

Written by the company

𝐃𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 – 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫? Wij, Chantalle en Marijn, begeleiden mensen van A tot Z bij het kopen van een woning in Spanje. Geen vage beloftes, geen mooie praatjes, maar gewoon: duidelijk, persoonlijk en compleet geregeld. Van het vrijmaken van overwaarde in Nederland tot de sleuteloverdracht in Spanje, en zelfs daarna: ✔ We doen marktonderzoek, helpen keuzes maken (ook als dat betekent: “niet kopen”) ✔ We regelen een 3-daagse bezichtigingsreis (inclusief regioverkenning) ✔ We ondersteunen bij volmacht, notaris, vergunningen, verhuur en beheer ✔ En we geven aankoopgarantie, want we staan achter ons advies 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧? 𝐎𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭. Sinds 2014 zijn we actief in vastgoed: • Aangekocht in 4 landen • Zowel lange als korte termijn verhuur • Ervaring met verbouwen, transformeren én nieuwbouw • Zijn geëmigreerd naar Spanje Inmiddels helpen we anderen om ook slim, veilig en ontspannen die stap te zetten. Dus: wil je niet alleen een huis kopen, maar écht een goede beslissing nemen voor nu én later? Plan een oriënterend gesprek en ontdek welke mogelijkheden Spanje jou te bieden heeft!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Iba Marijn en chantalle hebben mijn…

Iba Marijn en chantalle hebben mijn ogen geopend. Mijn interesse in vastgoed was er altijd al, maar hun benadering en informatie hebben mij op het goede spoor gezet en de energie gegeven om nu door te pakken. Bedankt hiervoor

September 30, 2022

Reply from IBA Coaching

Mooi om te horen Peter! Dankjewel!

Rated 5 out of 5 stars

Zo duidelijk als het maar zijn kan!

Na een zoektocht zijn wij bij IBA coaching uitgekomen. Wat zijn deze mensen prettig in de omgang zeg! Ze spreken uit ervaring en geven tips en tricks op alles waar je maar om vraagt! Als je opzoek bent naar een betrouwbaar beginpunt voor investeren in vastgoed waarbij alles simpel maar goed wordt uitgelegd, moet je hier zijn!! Tevens is er om de cursus heen een hele community die elkaar helpt met vragen, deals en bijvoorbeeld een financieel adviseur die thuis is in deze vorm van investeren. Erg prettig als je net start, het helpt je snel de lift in!

Groetjes Bas en Vera van de Beek
beekbouwmeesters.nl

October 1, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel Bas en Vera voor deze review. Het wordt enorm gewaardeerd!

Een mooie start

Ik wil hierbij Chantalle en Marijn bedanken voor de goede inzet en de duidelijke uiteenzetting bij deze kickstar, ik heb verschillende antwoorden gekregen op mijn vragen en ik zie er al naar uit naar een volgende kickstart die er hopelijk binnenkort aankomt.

October 1, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel Jan en tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Iba Coaching bood ter promotie een boek…

Iba Coaching bood ter promotie een boek aan waarbij ze €0,99 vroegen, als bijdrage in de verzendkosten. Het boek heeft 130 bladzijden was zelfs ingebonden en keurig in een kartonnen doos verpakt en het ziet er veel professioneler uit dan ik had verwacht. Of ik wel of niet ooit van hun diensten gebruik ga maken, durf ik nu niet te zeggen. Aan de promotie
zal het zeker niet liggen! Duidelijk is
wel dat ze serieus werk hebben gemaakt wat betreft het schrijven van hun boek en dat dit minstens een jaar heeft gekost!

September 27, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel voor je review Hans. Ik hoop dat je ook hebt genoten van het boek zelf. Veel leesplezier!

Misleiding

Misleiding.

Het boek is leuk om te lezen maar daar blijft het ook bij. Er is snel een telefoon gesprek waar je binnen een uur wordt overgehaald om 2.000 euro af te tikken waarin word aangeven dat je persoonlijk aan de slag gaat met Marijn of Chantalle... tot de dag van vandaag nog nooit een gesprek met ze gehad.

Het verkoop gesprek was helemaal bizar. Ik was bijna overgehaald om te starten, het was al redelijk laat op de avond waardoor ik de betaling graag de volgende dag wou doen. Er werd door de verkoper verteld dat ze een actie hadden met een korting en dat ze binnen 6 uur op de knop moesten drukken omdat ze anders al de gegevens van het uur durende telefoon gesprek opnieuw zouden moesten invoeren.... ik werd om (6.30!) opgebeld om snel de betaling te doen omdat ik vertelde dat ik rond deze tijd weer wakker zou zijn om naar het werk te gaan. op de eerste dag ben ik 3 x opgebeld en op de dag van de betaling 1x van te voren. na de betaling was er radio stilte..

Via Instagram hebben ze ooit via een story gevraagd of je graag extra begeleiding zou willen hebben. Hier hebben we dan weer een telefoon gesprek gehad van een uur. Waarin naar buiten kwam dat je voor echte begeleiding geen 2.000 euro zou moeten betalen maar 10.000 euro dat ze dan pas echt gingen helpen...

Ik heb via Facebook ook een verzoek gedaan om een middenweg te zoeken maar hier gaan ze niet op in.

Verdere stappen ga ik ook zeker ondernemen.

September 21, 2022

Beste Bram,
Ik kan me niet voorstellen dat ons team je in de ochtend heeft opgebeld zonder dat dit afgesproken is. Echter zullen we dit natuurlijk gaan bespreken, anders is dit absoluut niet de bedoeling.

Verder is alle begeleiding beschikbaar via de community, email en messenger. Wij geven jou de tools, maar als jij zelf geen actie onderneemt en vragen stelt of ons benaderd, kunnen wij je ook niet verder helpen ( Ik kan slechts 1 messenger bericht terug vinden die ik binnen 12 uur heb beantwoord m.b.t. vastgoed). Iedereen krijgt een uitnodiging om kennis te maken via een zoom gesprek in de eerste weken, dus ook jij. Daarnaast kan je de live sessies bijwonen, die van te voren bekend gemaakt worden.
Het is naar mijn mening dus je eigen schuld dat je geen verdere begeleiding hebt gekregen.

Jammer om te horen dat je niet verder gaat met investeren. Alsnog wensen we je succes in de toekomst.

Chantalle

Onderneem actie en verander je situatie mede Achievers 💪🏘

Ik laat mijzelf niet vaak horen via recensies maar de slechte recensies irriteren me.
Ook ik kan me daarbij niet aansluiten.

Door mijn eigen keuze (9maanden geleden) om de kennis, ervaring, documenten en contacten van Marijn & Chantalle (dus ook de community van IBA) 'aan te schaffen' heeft dit tot nu toe het resultaat van 4 panden met een goed rendement.

Dus toon inzet, stel je vragen en ga over tot actie.

De wereld veranderd, dus verander mee.
Voor niks gaat de zon op mensen :)
Mijn gezin zit er al 4x beter bij door deze actie met IBA en ik ga doorrr!

Succes allemaal! 🔥👍

August 9, 2022

Een unieke ervaring……

Een unieke ervaring om te worden geïnspireerd door Chantalle en Marijn.
Het begint met een gratis boekje en ineens ben je volop bezig een toekomst te bouwen die voorheen onmogelijk leek.

July 21, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel Emyle! We zijn trots dat we jou mogen begeleiden, je gaat het ver schoppen!

Rated 5 out of 5 stars

Ik voel me genoodzaakt om hier een…

Ik voel me genoodzaakt om hier een review achter te laten, helemaal na het lezen van de laatste review.

Ik ben telefonisch super goed verder geholpen en er mij duidelijk laten zien wat er voor mij mogelijk was. In de opleiding leerde ik precies wat er mij uitgelegd was aan de telefoon en dat was precies het gene wat ik nodig had.

Het klopt dat Chantalle & Marijn jou niet elke dag een bericht sturen om te vragen hoe je ervoor staat, maar dat is ook niet zo verteld.

Wil je succesvol worden dan zou je zelf actie moeten ondernemen. Elke vraag die ik aan Chantalle heb gevraagd is beantwoord en daar had ik wat aan.

Eindresultaat, eerste pand onder de marktwaarde kunnen kopen en momenteel bezig met mijn tweede pand.

Thanks toppers, ga zo door en laat je zelf vooral niet beïnvloeden door mensen die denken dat alles komt aanwaaien.

July 21, 2022

Reply from IBA Coaching

Yes, massive action nemen dat kan jij wel Jim! Dankjewel voor je reactie. Op naar nummer 2!

Rated 1 out of 5 stars

Mijn advies: Lekker wegblijven!

Kreeg een mail met de vraag of ik een review wilde schrijven over hoe 'blij' ik ben met IBA. Bij deze: Ik ben niet tevreden.
De diensten van IBA heb ik afgenomen onder druk van een zeer agressieve verkooptechniek, waar ik in andere reviews ook al over las. Er worden gouden bergen beloofd, maar zodra de betaling voldaan is, is het radiostilte. Je hoort niet, nul, nada. Geen enkele aandacht, geen persoonlijk bericht met de vraag of je iets hebt gehad aan het product waarvoor je duizenden euro's hebt betaald. Je bent hier een nummer, zodra het geld binnen is mag je opdonderen.
Ik heb zelfstandig en zonder hulp van IBA mijn panden aangekocht en mijn doel bereikt. Toen ik dit na enkele weken aangaf met de vraag of we tot een middenweg zouden kunnen komen (bijv. 50% resitutie), kreeg ik een harde "Nee, je hebt pech". Je zou zeggen dat dit bedrijf zijn klanten tevreden wil houden, maar dat blijkt niet: Ze zijn vooral geïnteresseerd in je geld, niet in jou als persoon.
Mijn advies: Lekker wegblijven!

June 30, 2022

Reply from IBA Coaching

Jammer om te horen Joran. Gouden bergen beloven we niet, jij bent degene die het verschil kan maken. Echter hebben we je toch gemaild, je uitgenodigd voor een online kennismaking, kan je in de community veel tips en trics lezen, je eigen vragen stellen en tijdens de live sessies heb je hier ook nog extra kansen voor gekregen. Jammer dat we je daar nergens hebben gezien, dat je zelf deze kansen niet hebt gegrepen, dan weten we ook niet waarbij we jou kunnen helpen en welke vragen je hebt. Naar onze mening is er dus absoluut geen radiostilte gekomen, maar heb jij zelf geen actie naar ons toe genomen. Alsnog super om te horen dat je panden hebt aangekocht! Dat is iets waar we dan wel trots op zijn. Al twijfelen we wel over de betrouwbaarheid van deze review, we hebben namelijk vernomen dat jij bij een soortgelijk bedrijf nu werkzaam bent. We hopen dat je niet het type persoon bent die op deze manier anderen slecht in het daglicht wilt zetten en het bedrijf waarvoor jij werkt in een beter daglicht.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben vandaag aangekomen bij module…

Ik ben vandaag aangekomen bij module 9.3. Ik heb de hele cursus met volle concentratie gevolgd. Alles word stap voor stap uitgelegd en is zeer goed voor iedereen te volgen! Tijdens de cursus gaat er een vrolijk gevoel door je heen omdat de informatie die je miste om te beginnen, nu wel bij elkaar hebt. Met extra bonussen en tips om de slimme trucjes onder de knie te krijgen. Nu ik de cursus heb afgerond voelt het echt alsof ik klaar ben om een nieuwe stap te maken in mijn leven. En nu tijd is om mijn dromen achterna te gaan.

June 28, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel voor je review Rosemarijn! We voelen ons vereerd dat wij jou mogen helpen om je dromen achterna te gaan!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke en praktische uitleg in…

Duidelijke en praktische uitleg in korte modules zodat je de informatie in je eigen tempo op kan nemen! Daarnaast staan ze klaar voor vragen. Ik heb er zelf veel aan, al moet je het natuurlijk wel zelf doen, met wat hulp😀

June 11, 2022

Reply from IBA Coaching

Super dat het zo bevalt Martijn. Je moet het inderdaad zelf doen, fijn dat onze hulp helpt.

Rated 4 out of 5 stars

Leuk idee om vastgoed aan te kopen…

Leuk idee om vastgoed aan te kopen zonder eigen vermogen, ik ben zelf sinds vorige maand vastgoed investeerder, heb via Iba gekeken wat de mogelijkheden waren. Heb in één keer 5 object aangekocht, zat vrijveel overwaarde in, geen bank die akkoord gaat zonder 20% eigen inleg.

April 20, 2022

Geweldig dat je in één keer 5 objecten hebt kunnen aankopen #MassiveAction

Rated 5 out of 5 stars

Een aanrader om deze cursus te volgen…

Een aanrader om deze cursus te volgen ik heb via YouTube verleden jaar filmpje van Chantal voorbij zien komen over investeren in vastgoed zonder eigen vermogen .

En ze had over een gratis boek ik heb die gelijk besteld alleen verzenkosten moet je betalen.
Ik adviseer jullie zeker om deze boek te bestellen.

wij waren bezig met een investeerder om een pand te kopen wij hadden geen eigen vermogen.

Door deze boek te lezen ga je zelfvertrouwen alleen maar toenemen en je geloofd dat het kan.

En het is geluk.

Nu ben ik bezig met een curcus via IBA op weg naar next level.

Mvg, R vrutaal

April 5, 2022

Naar de next level 🔥

Super Cursus

Duidelijke cursus en erg fijn dat het in Jip en Janneke taal wordt uit gelegd!

March 31, 2022

Reply from IBA Coaching

Top dat het in Jip en Janneke taal wordt uitgelegd Jeffrey. Dankjewel voor je reactie

Top cursus!

Top cursus!

Drie weken geleden de IBA cursus aangeschaft.
Een heel leuk gesprek gehad met Gregory, voordat we de stap gingen maken om deze cursus aan te schaffen. Geen opdringerig gedoe, zoals ik hier in een eerdere review terug las.

Wat ik tot nu toe ervaren heb, is dat de cursus overzichtelijk en duidelijk is. Je krijgt alle info en ook een heleboel sheets waar je weer mee uit de voeten kunt. Wat ik ook heel fijn vindt is dat we in de IBA community vragen kunnen stellen of andere ervaringen kunnen lezen, mocht je het niet in de groep willen delen dan kun altijd Chantalle of Marijn benaderen.
Kortom ik ben blij dat we dit gedaan hebben, het maakt de stap een stuk minder groot om ook daadwerkelijke stappen te gaan zetten in de vastgoed.

March 4, 2022

Reply from IBA Coaching

Dankjewel voor je review Moniek. Super om te horen dat jullie zo tevreden en blij zijn dat jullie de stap hebben genomen.

Rated 1 out of 5 stars

Agressieve verkoop. Laat je niet misleiden

Na het bestellen van het boek opgebeld door een verkoper. In het eerste gesprek duidelijk aangegeven de cursus niet aan te willen schaffen.

In het tweede gesprek toch gevallen voor agressieve verkooptechnieken. Een 'nee' wordt niet getolereerd en er wordt alles aan gedaan om je geen ruimte te geven om tot inkeer te komen. Direct betalen, terwijl je aan de lijn hangt.

Kom je later tot inkeer omdat je de cursus niet wilt? Dan heb je als consument het recht om binnen 14 dagen zonder reden van opgaaf je geld terug te vragen.

Maar niet bij IBA Coaching, zijn ze van mening. Zonder de wettelijke richtlijnen te volgen, proberen ze onder het herroepingsrecht vandaan te komen.

- Je wordt niet geïnformeerd over de 'uitzondering op het herroepingsrecht', wat wettelijk gezien moet.
- Ze verstoppen de 'uitzondering' in hun algemene voorwaarden, wat wettelijk gezien niet mag.
- Ze volgen niet de noodzakelijke stappen bij bedenktijd voor digitale inhoud, waardoor een consument zelfs na het bekijken van een cursus aanspraak maakt op het herroepingsrecht (de reden onder terugbetaling uit proberen te komen).

Maar klanttevredenheid is blijkbaar niet het hoogste goed bij IBA Coaching. "We delen je mening helaas niet", krijg ik te horen van de klantenservice wanneer ik toch besluit tekst en uitleg geef over de reden van herroeping.

Geld teruggeven? Daar doet IBA Coaching niet aan. "Bedenk maar een beste tweede alternatief", is het antwoord.

Update:

IBA Coaching is toch tot inkeer gekomen en heeft na lang getouwtrek besloten het geld terug te storten.

March 3, 2022

Beste Maurice.
Zoals afgesproken is je geld teruggestort. Onze kant van de afspraak zijn we dus nagekomen. We zien graag dat jij je ook aan je afspraak houdt en de review aanpast/verwijderd.
Alvast bedankt.
Groet Jenny

Complete en leerzame cursus

Complete en leerzame cursus

De cursus samen met alle bonusmateriaal, live trainingen en de community zorgt ervoor dat je je vastgoedavontuur goed kan beginnen.
De bedenkers van de cursus reageren ook uitgebreid op vragen!

February 5, 2022

Blijven groeien

Bijna twee jaar geleden begonnen aan de online training. Nu een aantal pandjes verder heb ik nog altijd veel aan de cursus gehad en met de updates en video’s blijven we op de hoogte van vernieuwing. Op naar nog meer pandjes. Bedankt Marijn en Chantalle!

January 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Mijn voorkeur ging in eerste instantie…

Mijn voorkeur ging in eerste instantie uit naar een 3 daagse masterclass vastgoed beleggen. Door omstandigheden heb ik toch gekozen voor de online curcus van IBA coaching. Ik had het niet beter kunnen treffen: alles in mijn eigen tempo doornemen. Wat ik niet direct begreep, gewoon opnieuw bekijken en wat voor mij gesneden koek leek, kon ik met plezier opfrissen door de heldere en prettige manier van uitleg van Chantalle en Marijn. Ik ga met meer vertrouwen mijn stappen zetten in vastgoed. Groot pluspunt is ook dat Chantalle en Marijn erg snel reageren op je vragen. Ik heb er nog geen gebruik van gemaakt, maar ik zie hun razendsnelle reacties, ook op minder dringende vragen. Superfijn!

January 25, 2022

Lekker toegankelijk

Marijn en Chantalle zijn super toegankelijk en dat is erg prettig. Daarnaast hebben ze veel waardevolle kennis en ervaring en een positieve mindset die lekker stimulerend is. Icm de facebookgroep waar tips en ervaringen gedeeld worden, een mooie combinatie voor zowel startende als meer ervaren vastgoedbeleggers 👌🏾

January 20, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look