Kallehavegaard Badehotel Reviews 56

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi har netop haft et ophold på Kallehave gård. Vi synes, det var et rigtig dejligt ophold. Værelset var udmærket, aftensmaden fin, god dessert. Morgenmaden var fint stillet an, æggene var blødkogt... See more

Company replied

1. Hotel
  2. Restaurant

Written by the company

I Løkken, tæt ved strand og by, finder du hyggelige og autentiske KALLEHAVEGAARD BADEHOTEL Bo i stemningsfulde værelser og nyd roen på det gamle hotel fra 1902 Vores restaurant har åbent hver dag i højsæsonen både til frokost og aften. Se meget mere på www.kallehavegaard.dk Hotellet ligger i gåafstand fra det hyggelige torv i Løkken, hvor du finder mange hyggelige cafeer og restauranter samt butikker med alt hvad hjertet begærer. Den løkkendariske, hvide sandstrand med de ikoniske badehuse ligger også blot få minutters gang fra hotellet. Hotellet har 21 dobbeltværelser. Se mere på www.kallehavegaard.dk kontakt os på 20662888 eller info@kallehavegaard.dk

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Fantastisk badehotel

Fantastisk badehotel, med et værtspar der virkelig formår at gøre stedet hyggeligt og hjemligt. Så flotte og hyggelige detaljer over alt på hotellet. Morgenmaden er et helt kapitel for sig, man føler at der er lagt kærlighed i hver enkelt lille servering i buffeten.

April 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dejligt sted med autentisk…

Virkelig dejligt sted med autentisk interiør, charmerende stemning og et meget imødekommende værtspar. Rigtig lækker (stor) morgenmad og rent/meget velholdt. Vi kommer helt sikkert igen.

April 2, 2024

Tre weekender på Kallehavegaard

I forbindelse med mit arbejde har jeg over tre forlængede weekender boet på Kallehavegaard, som jeg giver mine varmeste anbefalinger. For mig fremstod det som et rigtigt "badehotel" med flot indrettede værelser, fantastisk morgenmad og et dejligt værtspar, der har stået på spring for os - altid med et smil.

September 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi kunne ikke have fået det bedre

Jeg har denne sommer tilbragt 3 forlængede weekender i Løkken, hvor Kallehavegaard Badehotel dannede de dejligste rammer for gode stunder. Jeg havde hyggelige værelser, der var fint indrettede og fremstod nyrenoverede, rene og med egen balkon. Morgenmaden var hver dag meget appetitlig og lækkert anrettet i den hyggelige morgenrestaurant. Slutteligt vil jeg fremhæve det hjertelige værtspar, der gjorde alt de kunne for at levere en personlig og dejlig service til os alle.
Vi var en større flok, der alle nød vores ophold og jeg giver hermed mine bedste anbefalinger.

August 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Klart 5 stjerner til Kallehavegaard…

Klart 5 stjerner til Kallehavegaard badehotel i Løkken.
Tina og Klaus er søde og imødekommende, og har skabt et rigtigt badehotel med farver, indretning og stemning, samt en dejlig morgenmad med bla. hjemmebagt brød.
Det er absolut et besøg værd, og det er ikke sidste gang min kæreste og jeg besøger dette sted.

August 29, 2023

Skønne rammer

Skønne rammer, fantastisk betjening fik vi her, da vi valgte at holde 75 års fødselsdag for en lille familie. Vi kunne ikke os det på anden vis. Stor fleksibilitet og imødekommenhed. Flotte værelser. Lækkert mad. Førstegangsbesøg - men ikke sidst.

June 5, 2023

Så hyggeligt 🎄

Igår var vi 4 venner til julefrokost på KalleHaveGaard badehotel.
Det var på alle måder en dejlig oplevelse. Maden var super lækker og alt var hjemmelavet og meget velsmagende. Og til en absolut rimelig pris.
Lokalet var hyggeligt julepyntet og dejligt varmt.
Og der var et rigt udvalgt af drikkevarer der kunne passe til menuen.
Endvidere var der det sødeste personale.
En perle i Løkken og absolut et besøg værd.

December 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for et dejligt ophold på…

Tusind tak for et dejligt ophold på jeres rigtig hyggelige badehotel. Virkelig god service, dejlige hyggelige værelser … og wifi og TV på værelserne er IKKE et “must” 😊… hvis man som os gerne ville se Tour de France (hvor Jonas kom i “Gult” 🤩), så har de fleste af os fri eller billig mobil-data henover sommeren, og kan se streaming 😊
Vi benyttede muligheden for at spise på restauranten, som ikke er en del af badehotellet, og den kan helt klart anbefales 👍🏻😊… flot og rigtig dejlig mad, og rigtig god service, hvor man som gæst følte sig godt tilpas…
Morgenmaden på badehotellet var også rigtig god… friske og dejlige råvarer, der så indbydende og lækre ud… og et par kopper god kaffe, og så var vi klar til at cykle videre på vores ferie 😊
Tusind tak for et dejligt ophold - vi kommer tilbage en anden gang 😊

July 14, 2022

Fantastisk dejligt sted!

Fantastisk dejligt sted i smukke omgivelser! - Utrolig sødt personale og en fantastisk morgenmad! - Hvis du besøger Løkken er Kallehavegaard Badehotel et must!

June 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Skønt ophold i de bedste rammer

Skønt ophold i de bedste rammer. Ejerne var meget venlige og klar til at hjælpe med det vi havde brug for. Tilbød kørsel til den fest vi skulle til.
Morgenmaden er virkelig lækkert og indbydende. Flere hjemmelavede ting på bordet.
Vi kommer gerne igen.
Mvh Jette og Gert

June 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kallehavegaard er virkelig et besøg værd!

Kallehavegaard er simpelthen så utrolig skøn med charme, hyggeligt gårdmiljø, og især skønne, gennemførte og rene værelser med eget bad og toilet. Sengene var fantastiske at sove i og havde “knitrende” rent sengetøj. Her er virkelig badehotels stil og charme.
Værtsparret er meget imødekommende med stor gæstfrihed, smil og godt humør. I gør det virkelig godt!
Og så en kæmpe ros til en meget lækker, alsidig, hjemmelavet morgenmadsbuffet, hvor kaffe og te blev skænket ved bordene - der manglede absolut intet.
Kallehavegaard er virkelig et besøg værd!

June 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak Kallehavegaard Badehotel…

Tusind tak Kallehavegaard Badehotel Tina - Klaus - Rolf - Cecilie for en hel fantastisk weekend hos jer. Det har været en fornøjelse at være gæst hos jer og nyde jeres fuldstændige perfekte mad oplevelser, omgivelser og jeres gæstfrihed hele vejen igennem..
vi glæder os til at komme igen.
Hilsen
Charlotte Rask Thomsen og Hans Nørris Jensen

May 8, 2022

Dejligt sted med skøn

Dejligt sted med skøn, meget personlig betjening og en rar atmosfære. Værelset var hyggeligt og smukt autentisk badehotels'indrettet. Flot badeværelse, alt virkede perfekt. Vi sov rigtig godt i sengene. Morgenmaden var yderst indbydende/med gode råvarer, enkel og yderst lækker. Her også skøn personlig betjening af ejerne.
Tak for et par gode dage. Alt i alt en super god oplevelse. Kan varmt anbefales ❤️

October 20, 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, meget imødekomne mennesker, fik hjælpe til bagage og super betejning på terrassen. Rigtig fine værelser. Lækker morgenmad med mulighed for madpakke til den videre cykeltur. Kan varmt anbefales.

August 18, 2021
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med vandring med hunde…

I forbindelse med vandring med hunde langs kysten, har vi netop haft et dejligt ophold på Kallehavegård Badehotel. Dejligt værelse med flot badeværelse, alt så hyggeligt og rigtig i Badehotel-stil, alt så pænt og rent, og vi følte os rigtig velkomne. Til hundene var der sat vand og madskål frem😊.Hyggeligt jazz og den dejligste tapas til aften og uovertruffen hjemmelavet morgenmad, hvor vi spiste så meget at frokost blev sprunget over. Her kommer vi helt sikkert igen.

July 9, 2021

Take a closer look