Fantastisk god kundeservice med hurtig svar og god hjælp, og udover det bare et virkelig flot smykke. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller et smykke herfra. Kan kun anbefales!
See what reviewers are saying
Utrolig venlig og serviceminded! Jeg sendte billeder af fodaftryk der var rigtig gode og håndaftryk der var knap så gode (da en lille babyhånd helst vil være lukket hele tiden). Men kæmpe tak til... See more
Super god og personlig service. Jeg var i tvivl om, hvilke billeder, der ville være bedst til en gravering, hvor Emma hjalp mig. Derudover fik hun mig fortalt, hvordan jeg præcis skulle bestille for... See more
Super fine, personlige smykker. Jeg har købt to forskellige halskæder med børnenes fingeraftryk og en yderst personlig halskæde til en gave. Jeg er helt sikker på, at modtageren vil elske den også. V... See more
Written by the company
Tidsløse og trendy smykker ✨
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Virkelig god oplevelse🤍
Virkelig god oplevelse, jeg ville have 2 billeder på samme side af halskæden og det kunne sagtens laves sagde hun, efter cirka 3 dage fik jeg allerede besked om at den var kommet i pakkeshoppen, og da jeg hentede den var den lige som jeg havde drømt om🤩 kan klart anbefale at handle med hende, og vil helt klart købe hos hende igen🤍

Reply from Lindebæk smykker
Skrev til sælger om hun ville lave en…
Skrev til sælger om hun ville lave en speciel ordre til mig, hun svarede med det samme og hjalp mig igennem processen. Jeg har fået foreviget håndskriften fra mon afdøde bedste på en halskæde, tusind tak🩷

Reply from Lindebæk smykker
Rigtig god kundeservice og så fint og…
Rigtig god kundeservice og så fint og detaljeret smykke

Bedste smykker!
Endnu engang modtaget et fantastisk smykke fra hende!! Er mundlam hver gang!🤩 hun er noget af det sødeste og tager sig til til at svare og bare er så sød!!
Kun KÆMPE anbefaling herfra🤩

Reply from Lindebæk smykker
Flotte smykker og fantastisk service
Jeg fik lavet to personlige smykker, og de er begge helt fantastiske. Jeg havde kontakt med hende over Instragram for at høre om mulighederne for de indgraveringer, jeg ønskede, og servicen var helt fantastisk! Og resultatet er naturligvis blevet rigtig godt. Kæmpe tak og stor anbefaling herfra!

Reply from Lindebæk smykker
Ærgerligt jeg ramte ind i hendes…
Ærgerligt jeg ramte ind i hendes ferieperioden mht. der kom noget ventetid, dog var det ventetiden værd! Fantastisk pæn indgravering, og super fin kvalitet i smykket🙏 god oplevelse!

Perfekt!
Skulle have indgraveret en halskæde til gave, som ikke var udgivet endnu.
Hun kunne sagtens gøre det, og give en god pris da jeg var den første der bestilte.
Og person der fik den blev super glad for den.
Kan helt klar anbefale!

Helt fantastisk oplevelse
Jeg har købt en meget fin halskæde, og alt var bare helt fantastisk. Hurtig levering, rigtig god kvalitet og smukt design❤️

Reply from Lindebæk smykker
Jeg købte en halskæde der fra som…
Jeg købte en halskæde der fra som desværre knækkede kort tid efter men fik skrevet med ejeren og fik en ny sendt og den har holdt super fint og er så flot

Reply from Lindebæk smykker
Flotte smykker og hurtig kundeservice
Flotte smykker og hurtig kundeservice. Vil helt klart bestille igen

Reply from Lindebæk smykker
Dårlig service og lever ikke op til leverings deadline
Der bliver decideret skrevet, at svartiden er indenfor 24 timer. Havde været nice, men det er sgu løgn.
Har både sendt en mail og skrevet på deres hjemmeside uden svar. Jeg bestilte en halskæde i tirsdags kl 6 om morgenen, som endnu ikke er afsendt og det er nu fredag kl 22:30. Derfor ved jeg, at den i hvert fald ikke kommer før mandag (hvilket den nok heller ikke gør da den ikke er afsendt endnu). Det er ikke optimalt. Specielt når i modsiger jer selv på hjemmesiden i forhold til virkeligheden. Virkelig utilregnelig hjemmeside. Det må simpelthen være venner og familie, der har givet så gode anmeldelser.
Nu skal jeg til fødselsdag på søndag uden gave fordi man ikke kan stole på jer. Tak skal i have.
Hvis i for en gangs skyld har tænkt jer at svare når man skriver her, så drejer det sig om ordre #1987
Virkelig virkelig god service
Virkelig virkelig god service, jeg modtog et smykke som jeg ikke var helt tilfreds med, og skrev til dem de var super søde også sendte de mig en ny, som bare var så perfekt og ligesom jeg ville have den, kan virkelig anbefales så 5 stjerner her fra, virkelig virkelig god service

Mega flotte smykker
Mega flotte smykker! Jeg bestilte en halskæde hjem med personlig indgravering og den er så smuk! Forsendelsen var hurtig og personalet svarede med det samme. Vil helt klart købe derfra igen

Ekstra ordinært god Service
Ekstra ordinært god Service - bestilling over mail onsdag aften og smykket er leveret med dao fredag
TUSIND TAK for hurtig service, så mine børn kunne give mig smykket på min fødselsdag

Virkelig fint smykke
Virkelig fint smykke! Elsker den personlige indgravering, og at smykket er vandtæt!
Og udover det mega hurtig levering! :)

Fantastisk
Har købt 2 halskæder og er meget tilfreds med dem. Den ene er med “billede gravering”.
Super hurtig til og få den lavet pakket og afsendt 😄 super god og hurtig kundeservice da jeg havde et spørgsmål.

GIGA anbefaling herfra
VERDENS BEDSTE STED AT KØBE SMYKKER!!!
Denne her hjemmeside er SÅ god, og kundeservicen er over the top. Jeg havde nogle enkelte problemer med betalingen, men den fantastiske kundeservice hjalp mig igennem så jeg nu kan give en smuk årsdagsgave til min kæreste <3

Reply from Lindebæk smykker
Virkelig smukt smykke jeg har modtaget
Virkelig smukt smykke jeg har modtaget, virkelig god service og hurtig levering!

Reply from Lindebæk smykker
De flotteste smykker og bedste service
De flotteste smykker og bedste service! ✨🌟
De flotteste søde æsker, og fineste indpakning, jeg er solgt og kommer helt sikkert til at købe mere!

Reply from Lindebæk smykker
Hurtig levering, og mega fine smykker!
Alt kørte bare på skinner!