Restaurantstockfleth Reviews 36

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har besøgt restauranten flere gange og været rimelig tilfredse, men denne gang.... Vi bestilte muslinger og min kone en cola og jeg en af restaurantens egne øl. Da øllen kom kunne vi se at farve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte foie gras til forret samt en lille snacktallerken. Fik rødtunge som hovedret. Fruen fik moules frites. Dertil en flaske østrigsk grüner veltliner. Alt var friskt og lækkert, personalet havde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Inviterede veninder på Frokost /forsinket fødselsdagsgave. Valgte desværre Stjerneskud til 195 kr. Meget træls gastronomisk oplevelse! Rå Rødspættefilét, meget lidt sovser/dressing. Overrist... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hende som tog imod os var dybt uinteresseret i at modtage kunder. Vi måtte ikke engang spise pommes fritter udenfor i deres siddeområde. Der springer jeg over at gå ind en anden gang. Atmosfæren inden... See more

2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

BOOKINGBEKRÆFTELSE er intet værd.

Bestiller bord den 15-11 til 2 personer til spisning den 1 -12. får booking bekræftelse på mail den 15-11. Bliver ringet op den 30-11 at jeg ikke kan få bordet fordi man har taget et selskab ind, men kan få en plads i øl baren, men så ingen mad!

November 30, 2023

Mangler fleksibilitet og service

Er for fastlåst i forhold til ændringer i menuen og afvisende over for reklamationer.
Maden ikke varm, bløde fritter og lunken bearnaise der har trukket skind.
Kokken virker stresset og en tjener virker turisttræt, hvilket er en skam, da restauranten har en hyggelig atmosfære og potentialet til en god oplevelse er tilstede.

August 26, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Kedelig oplevelse på min onkels fødselsdag

Min onkel havde bestilt bord til 5 personer i aften. Vi blev mødt af en meget serviceminded tjener, som præsenterede os for deres tilbud med en 3-retters menu. 4 af os ville gerne have dette, og den 5 person har diverse allergier, så vedkommende ville ikke kunne tåle meget af maden, og ville derfor bestille noget andet. Da tjeneren kom, oplyste han os om at hele bordet skal vælge 3-retters menuen, ellers var det ikke muligt at få den. Han affejede os meget hurtigt, og gik igen. Vi henvendte os til den serviceminded tjener for at spørge om det kunne være rigtigt at personen med allergi skulle vælge en 3-retters menu for at vi andre kunne få det, når personen ikke kan tåle mange af fødevarerne. Tjeneren gik i køkkenet og forhørte sig ad, men det var ikke muligt. Vi valgte at bestille 4 x kuvettesteg med pommes frites og bearnaise sovs, samt en fiskeret. Vi ventede i en halv time på maden. Da kuvettestegen endelig kom, var bearnaise sovsen lun, ikke varm, og der gjaldt alle 4 tallerkner. Da vi påpegede dette, tog tjeneren vores sauce med ud i køkkenet, men kom hurtigt tilbage med kommentaren: “Kokken sagde at den er som den skal være”

De får dog 2 stjerner, fordi kuvetten og fisken smagte godt.

Jeg besøger helt sikkert ikke denne restaurant igen.

August 26, 2023

Rejemad med avokado og smilende æg 🤔

Rejemad med avokado og smilende æg 🤔

Det stod der på menukortet.
Vi fik:
En lille skål med halv rejer og halv pilselv rejer. Avokado som var en intetsigende creme. Æg som var langt fra smilende (hårdkogte) to stk mini ristede toastbrød.
Ingen skylleskål eller vådserviet, til pilselv rejerne.
Sodavand og rejer smagte af noget, resten kunne selv en amatørkok lave bedre.
Vi betalte over 400 kr. Det er simpelthen for dyrt for en frokostret, når man bagefter skal ud og finde andet mad.
Vi kan ikke anbefale stedet og kommer ikke igen.

August 15, 2023

Stjerneskud var intet værd

Vi bestilte fire take away stjerneskud. Først tog de fejl af datoen, og intet var klar til den aftalte tid. Dernæst var den kogte rødspættefilet rå - hos alle fire. Desuden var brødet sejt og nærmest umulig at skære igennem. Alt i alt var oplevelsen og smagen intet værd, men kostede 165 pr. kuvert. Godt der er andre og langt bedre restauranter i Ebeltoft og omegn.

July 8, 2023

Dårlig og dyr oplevelse

Vi har lige været afsted idag, en dag vi havde glædet os enormt til og havde bestilt bord i forvejen.

Desværre har det været skuffende.
Vi var 7 personer deriblandt 1 barn.
Vi bestilte skaldyrsfad til 4 personer for 598 kr/pr næse og 2 x ribeye for 325 kr/pr næse og vores dreng fik fiskefilet med pommesfritter.

1) skaldyrsfadet var ikke særligt stort, vi var der sidste år og fik skaldyrsfad der var vi kun 3 men fik dobbelt så meget som i dag. Vi måtte sidde og “spare” for at der var nok til alle 4. Det synes jeg var mega ærgerligt.

2) de 2 ribeye var så seje at man måtte efterlade lige knap halvdelen af det man fik.

3) bordet var ret fyldt med affaldet fra fadet, og ingen kom og tog noget af det løbende.

4) ikke en eneste gang blev vi spurgt, hvordan det smagte. Det synes jeg godt man kunne gøre når man betaler så meget for mad + når man kan se at halvdelen af bøffen var tilbage på tallerkenen.

Vi kom derfra med ikke så fyldte maver og med meget skuffende fornemmelse. Vi har kommet der en del men de den sidste tid har det bare været skuffende at besøge Restaurant Stockfleth. Det blev lige knap 4000 kr for den middag og vi er kede af vi ik fandt et andet sted, men desværre var der kun et sted i byen man kunne får skaldyrsfad.

Jeg synes det er mega ærgerligt og føler at det var spild af penge.

En skuffende familie.

June 30, 2023

Super godt

Det er nu anden gang vi er her. Maden (tasting menu) og servicen har begge gange været i absolut top. Kan klart anbefales.

August 6, 2022

Sådan!!!!

Min kone og jeg gik d. 27. juli 2022 klokken ca 18.20 ind på Restaurant Stockfleth i håb om at få et bord. Den meget servicemindede tjener sagde at kan havde et bord der var ledigt til kl. 20.00.
Vi fik til forret rimmet kammusling. FANTASTISK!!! Den var smukt anrettet, og smagte så lækkert, at man næsten ikke nænnede at spise den sidste mundfuld.
Min hustru fik til hovedret en perfekt stegt rødtunge med aspargesbroccoli, gulerod, dampede kartofler og urtesmør. Topkarakter!!
Jeg fik moules frites, og også denne ret var sublim. Til dessert fik vi begge marinerede jordbær med hvid chokolademousse og marengsbrud. Retten elegant pyntet med skovsyre. Meget lækkert....
Alt i alt en ekstraordinær oplevelse. Maden var virkelig lækker og blev serveret af meget professionelt, serviceminded og charmerende personale.
Alt, inklusive pris og omgivelser, var mere end i orden. Virkelig et besøg værd. Mange tak....

July 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige nydt et fantastisk måltid…

Vi har lige nydt et fantastisk måltid på deres Østers & Bobbelbar! Vi har vores 10 års bryllupsdag og vil gerne lige nyde nogle lobsterrolls som en snack, så vi ringede for at booke et bord og selvom restauranten var fuldt booket, fandt de plads til os. Vi blev taget imod at en fantastisk tjener med et utroligt overskud. Han tog sig utroligt godt af os og vores datter. Han fandt løsninger så vores ellers utroligt kræsende datter fik både mad og drikke som hun elskede. Min kone som ellers ikke er til østers fik han også til at smage og virkelig nyde de skønne østers. Vores Lobsterrolls var helt fantastiske, flotte store portioner og skønt smagt til. Det var bare en utrolig skøn oplevelse og virkeligt lækkert mad og skønne bobler. Bestem et sted vi skal tilbage til næste gang vi kommer til Ebeltoft.

July 30, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen stjerne ville passe bedre!

Ingen stjerne ville have været mere sandt end den ene tvungne.
Havde bestilt bord til to. Da vi kom, havde de lige åbnet kl. 12.00. Østersbaren stank af gammel fisk og den ene ansatte der var, løb frem og tilbage fra søsterrestauranten Stockfleth. Det var tydeligt, at de ikke var klar til gæster, selvom vi havde bestilt bord i god tid. Medarbejderen sagde, at kokken var blevet væk, og forlod os igen. Da hun kom tilbage efter noget tid foreslog vi selv, at vi kunne gå på søsterrestauranten, da vi gerne ville have østers og havde se,t at det havde denne også på menukortet OG der var nemlig åbent. Efter lidt tid kom medarbejderen så tilbage og sagde, at hun havde talt med chefen og at vi kunne gå derover og få østers, men ak da vi kom over på Restaurant Stockfleth var der ingen der vidste at vi kom og da vi forklarede os så medarbejderen surt i bogen over bookninger og mumlede Hmmmmm - OG lige der mistede vi appetitten. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Vi sætter aldrig vores ben der igen. Da vi kørte derfra kom pigen fra østersbaren løbende efter os og råbte undskyld og spurgte om ikke hun skulle finde ud af noget. Lidt for sent syntes vi, måske havde hun fundet kokken!

July 10, 2021

Fantastisk service og mad

Vi kom til restauranten til frokost og bestilte fra deres frokost-menu. Udover mad til os 4 der kom, bestilte vi en gang østers for at smage det.
Men kom, minus østers, men da vi havde mad nok valgte vi ikke at nævne det eller gøre noget ud af det.
Mod slutningen af måltidet kom tjeneren dog og undskyldte hun havde glemt det og gav os i stedet rabat på regningen for det vi havde spist.

Vi kom igen til aften, hvor tjeneren med det samme genkendte os trods vi aldrig har været der før samme frokost. Da brødet kom ind som aperitif, havde de i samme ombæring sørget for en tallerken østers som undskyldning for de glemte til frokost.

I særklasse en rigtig god service hele vejen igennem, og personalet var konstant smilende, humørfyldte og yderst nærværende selv mod slutningen af en lang dag.
Toppen af det hele er jo at maden var fremragende i alle de retter vi fik! Flot anrettet, super appetitvækkende og meget lækkert lavet.

Næste gang vi er i Ebeltoft kommer vi helt sikkert igen!

May 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den mest lækre fiskerestaurant jeg…

Den mest lækre fiskerestaurant jeg længe har besøgt!!
Fantastisk mad, super atmosfære, opmærksomt og venligt personale - en helt igennem fantastisk oplevelse.
Vi kom tilbage dagen efter, og det var igen en super og lækker oplevelse

August 12, 2020

Øv bøv.

Simpelthen en ovenud dårlig service! Det virker til at personalet er rigtig irriteret på deres kunder. Tilgengæld får de 1 stjerne for deres gode mad. Måske “med kniven for struben”, skulle herud og lave et afsnit :-)

July 9, 2020

Ikke god:-/

Fødselsdagsmiddagen til 5 var bestilt dagen før. Da mine børn skulle hente til aftalt tid var der kun 4 ordrer klar. Lidt sure miner, men de gik i gang med den femte (at vi havde bestilt til fem var åbenbart vores fejl, selvom de gentog det bestilte i telefonen!). Det tog så 20 min. ekstra. Bevares, det kan ske. Den nylavede ribeye steak var desværre rå. De spurgte ikke, hvordan vi ønskede kødet. Er det ikke normalt? I øvrigt var den også fyldt med sener og brusk. 🙁 Øv! Den fik 3-4 min. på panden herhjemme. Ikke godkendt!

May 11, 2020

Is this your company?