Allsize Company Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse og bedste ekspedient ever !!!

Den 4 maj var jeg på vej i sommerhus lidt nord for Randers da jeg skulle til konfirmation dagen efter. Jeg kommer fra otterup på nordfyn og halvvejs til sommerhuset gik det op for mig at jeg havde glemt min skjorte som jeg skulle have på til konfirmationen og dagen efter var det store bededag hvor alt er lukket. Min GPS sagde at jeg kunne være ved butikken i Grenå kl 17.30 .. altså til lukketid... min Co pilot foreslog at jeg prøvede at ringe til butikken. Som sagt så gjort, fik fat i ekspedient camilla L. Og begyndte at forklare mit problem og forventet ankomst tid og inden jeg var nået ret langt i min forklaring/bøn sagde hun "Du kommer bare "... jeg ankom 17.27 og fandt mig en skjorte og var ude igen 17.35.. men den unge dame reddede hele min miniferie og deltagelse i min nieces konfirmation. Hvis du læser det her Camilla,så 1000 tak for at redde min dag..

May 4, 2023
Rated 2 out of 5 stars

dårlig udvalg

Dette er kun for online delen, ikke de enkelte butikker.
Har igennem årene handlet en del med dem, men med tiden er udvalget af de store størrelser blevet mindre og mindre og især efter at hjemme siden er blevet splittet op i 2 forskellige sider. er udvalget blevet meget lille og hvis der reklameres med tilbud kan du være sikker på at der næsten altid er udsolgt.
Det at der nu er 2 online shops har bare gjord det mere uoverskuelig. jeg må sige at for mit vedkommende er der ikke meget at komme efter, når det gælder de store størrelse, så nu handler jeg der ikke ret meget mere. så mindre størrelser af smart tøj i stedet for de store størrelser som jo egentlig var hele ideen.

December 27, 2017

Øv en dårlig oplevelse

Øv en dårlig oplevelse. Blev lokket til at blive medlem af Club Allsize ved en handel i butikken. Efterfølgende bliver man spammet med reklamemail.
Lad være med at blive medlem hvis du ikke vil have mail i tide og utide.

November 22, 2017

Super service Odense

Super service. Det kan ikke beskrives bedre. Personalet kunne deres kram og fik mig til at føle hjemmevant, hvilket gjorde situationen afslappet.
Fik tøjet, som jeg havde brug for uden at føle pres og det blev tilpasset på kort tid.

Tak til Claus og Peter. Tak for tid og overskud på et travlt øjeblik.

April 6, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Altid smilende og venlig personale i Allsize

Hr Henrik Bruhn .
Nu er det jo nogle rigtig søde mennesker der arbejder ude i Allsize Grenå, kunne det tænkes at man kunne komme i bedre tid , da personalet jo formentlig også har Et liv efter lukke tid.
Jeg mener, hvis du kommer for sent i Kvickly bliver du altså også bedt om at forlade butikken..... bare en tanke.

February 20, 2015

Super god service

Jeg giver absolut ikke Henrik Bruhn ret i sin bedømmelse af Allsize Grenaa.
Jeg oplever en super god og professionel service hver gang, og går aldrig derfra uden at have handlet - og med stor tilfredshed.
Fortsæt det gode arbejde :-)

February 3, 2015

Elendig og utroværdig betjening

Jeg har handlet i Allsize da de begyndte for mange år siden. Jeg holdt så en pause, fordi de begyndte at holde sælgermøder lige uden for omklædningsrummet, hvilket jeg i den grad følte grænseoverskridende. Det fortalte jeg damen og hun sagde bare at de ikke havde andre steder at snakke med sælgere. Jeg stoppede derfor med at komme der. Efter et par år besluttede jeg mig i weekenden til at give dem en ny chance, og jeg kiggede deres tilbud på nettet.

Jeg ringede til butikken i Grenå i lørdags, for at sikre mig at jeg kunne nå det inden de lukkede. Jeg fik besked på at de lukkede klokken 14. Jeg kørte i en time for at nå det, og ankom 13.58, hvor den selvsamme møgsure dame fortalte mig at hun var igang med at lukke. Jeg sagde til hende at hun havde fortalt mig at det var klokken 14 og at radioavisen ikke var gået igang endnu, og at jeg kun skulle have en trøje som jeg vidste hvad var for en... hun sagde bare at i følge hendes ur var den over 14, så hun var ligeglad, og derefter smed hun mig ud. Jeg kommer aldrig til at lægge en krone mere hos Allsize og jeg fraråder alle andre at handle der. En sådan ekspedient som hende bør ganske simpelt ikke have med kundebetjening at gøre.

February 3, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig respons på henvendelse

Vi bestilte varer på hjemmesiden og skulle ha det byttet, ved en fejl sendes byttevaren til min fakturerings adresse istedet for til leverings adressen. Efter henvendelse krediterer Allsizeshop min portoudgift uden problemer.
Super service og meget venlig medarbejder jeg talte med.
Tak til Christina hos Allsizeshop

September 25, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Genialt koncept - endelig en tøjbutik hvor jeg ikke nærmest skal undskylde at jeg er større end gennemsnittet

Man får altid en god behandling, kompetent hjælp og fornuftige forslag. Endelig en tøjforretning, hvor jeg kan købe tøj i min størrelse, uden det behøver at være lægbukser og andet, som måske ikke lige er sidste mode - og så har de ovenikøbet ind imellem tilbud! Her er ingen salgsfolk som med desperation i øjnene for femte gang forsøger at finde en størrelse, som jeg ved, de ikke har.

January 3, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste tøj butik for os som er stor

hvorfor jeg kan i at handler der, er for de har det bedste tøj til os som er stor end almindige mennesker, og kvinder samt mænd kan handler der, der for kan jeg godt li butik og personale er meget hjælpsom lige så, og det er nu lige meget hvilke åres tid man komme på, så vil personale hjælpe, og selv hvis du er handicap kan handler der lige så,. Med mange venlige hilsen Verner Sørensen
Dato den 12.3.2014.klokken 07.05 fra Kolding

November 3, 2013

Super!!!

Bestilte 2 par shorts torsdag eftermiddag, og modtog dem fredag morgen.

Sådan!

Jeg brugte deres størrelsesguide, og den ramte lige i plet.

Dem kan jeg anbefale ud fra min oplevelse.

July 31, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering og go kvalitet

Har modsat Simone, aldrig oplevet problemer med kvaliteten. Altid hurtig levering. Eneste minus er at hjemmesiden ikke altid passer overens med deres lager status desværre. Har handlet der mange gange de sidste 4-5år og vil forsat gøre det fremover

December 5, 2011

Meget dårlig kvalitet

Har handlet der nogle gange og tøjet er virkelig ikke noget at skrive hjem om.. Efter blot 3 dage ryger knapperne af, efter 2 måneder begynder tøjet at gå op fordi det er så tyndt stof.. De burde finde en anden tøjproducent. Min kæreste stopper ihvertfald med at handle hos dem..

August 5, 2011

Is this your company?