Varene kom til tiden. Købte i sin tid nogen boxershorts i mærket "underbear" men elastikken blev ved med at springe i trådende, så de sendte bare en ny sendting af et andet mærke de lige var blvet... See more
See what reviewers are saying
Hurtig levering, men desværre manglede lidt af ordren. Da jeg fik fat i dem - de er ikke på kontoret om torsdagen - blev det sidste fluks eftersendt, sammen med lidt ekstra som et plaster på såre... See more
Nu har jeg handlede to gange hos billige boxeshorts og begge gange har jeg fået mine varer til tiden. Derudover er prisen helt utrolig billig! Jeg kan varmt anbefale denne side til alle, der overvejer... See more
No history of asking for reviews
Varene kom til tiden, men dårlig kavlitet
Varene kom til tiden.
Købte i sin tid nogen boxershorts i mærket "underbear" men elastikken blev ved med at springe i trådende, så de sendte bare en ny sendting af et andet mærke de lige var blvet udskiftet med, men det gjorde det samme også opgav jeg.
Så næste gang bliver det Bjørn borg, det har jeg brugt før og det virkede.
Så derfor kun 4 stjerner.
Hurtig levering, god service
Hurtig levering, men desværre manglede lidt af ordren.
Da jeg fik fat i dem - de er ikke på kontoret om torsdagen - blev det sidste fluks eftersendt, sammen med lidt ekstra som et plaster på såret.
Forøvrigt fin kvalitet til prisen!
De hæver pængene under et helt andet firmanavn "swiish.dk"
De hæver pængene under et helt andet firmanavn "swiish.dk" som resulter i at jeg for spæret mit kort og lavet en indsigelse ved banken fordi jeg selvfølge bliver bange for der er noget misbrug på kontoen.
jeg bruger et par på at undersøge hvad det er for et firma og finder ud af de også ejer Billigeboxershorts.dk og må ringe til banken igen og ophæve indsigelsen og får heldigvis åbnet min konto på igen men skal stadig vente 10 dage på nyt kort
Bankens kommentar var:
Det de har gjort er heller ikke lovligt men de kan ikke gøre noget ved det.
Leveringstider på 10 dage - afhentning i føtex ?
Nethandel når det er værst, at det tager 10 dage at få fat I 10 par underhylere og 20 par strømper er en sag, at str. også viser sig at være små I forhold til butikker indikere for mig at noget ikke stemmer. Når man så skal afhente sin pakke I føtex, dvs ikke omdelt, ku jeg med fordel have købt mine sager I en butik I byen og teoretisk have fået dem med hjem biligere same dag.
Kunne ikke finde varen billigere andre steder.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Stor forskrækkelse - dog gode produkter/levering
Jeg fik her til morgen en stor overraskelse, da jeg åbner netbank og ser der er hævet penge fra en ukendt hjemmeside swiish.dk. Jeg bliver selvfølgelig meget bange og skynder mig at få spærret mit kort.
Fandt senere ud af det åbenbart var billigeboksershorts.dk som åbenbart ikke nævner sig selv når de hævet penge, hvilket har ført til stort bøvl både emotionelt og tidsmæssigt.
Det skal dog siges på den gode side at de har hurtig levering og gode/billige boksershorts, som heldigvis kan nydes ovenpå den store forskrækkelse!
Service
Hurtig levering. og de læser det man skriver i en mail til dem. så man får den helt rigtige varer
En let handel med forskellige oplevelser.
Jeg ville prøve at se om nogle af de Boksershorts var noget for mig.
"har ikke prøvet dem, så det er ikke selve varen jeg beskriver."
Der blev hurtigt fundet en vare.
der var mulighed for at få det til en GLS modtager eller leveret med Post Danmark.
hurtig modtager jeg en mail med oplysninger på at varen er afsendt og ville blive leveret den aftale dag.
Jeg modtager jævnlig pakker, så jeg havde været inde og kontrolleret om den var ankommet til Svendborg, og her var alt OK.
Men da pakke posten kom var der ingen pakke fra Billigeboxershorts.dk
Nå men det var ikke første gang at den ikke kom samme dag som den var ankommet til Svendborg.
Kl. 13:33 modtager jeg en SMS på at den kunne afhentes på Svendborg Posthus "vi har ikke haft et posthus i Svendborg i et par år" Føtex.
Nå men sidst på dagen blev det tid til at se efter pakken i Føtex, Den unge mand bag disken blev spurgt om grunden til at den ikke var leveret, som det fremgik af hjemmesiden. Det kunne han ikke svare på for den var sendt uden levering. :-(
Nå hjem og skrive til Billigboxershorts. Der kom svar i går at der var fejl i en opdatering på deres system hvor de havde glemt et x, og håber jeg ikke havde så langt til Post Huset "Føtex" Øv nu fejl i det IT
Nå men ind på deres hjemmeside for at sende en mail til dem, der var en mail adresse på deres hjemmeside, sender til den for så er jeg sikker på at jeg har et kopi selv. 5 min. efter kommer der svar fra mail server at denne mail adresse ikke kunne bruges. Øv nu fejl i det IT
Nå men så ind på kontakt siden igen og sender der fra først en om fejl i mail systemet og derefter om leveringen.
Nå men jeg bruger jo meget TrustPilot og der var jo et link på Billigeboxershorts.dk og her prøver jeg også det men men Øv nu fejl i det IT
for der var jo fejl i det link.
Nå men I kan jo se at jeg har fundet det. :-)
Jeg sender selvfølgelig også denne fejl til dem, for ringe nej der findes ikke et telefon nr. til dem, selv om der er et par personer der er registret på denne adresse. så er der ingen der svare.
Nå men pakke skal vel også pakkes ud :-)
Sur blev jeg ved første øjekast for den størelse der var sendt var ikke den jeg havde købt.
Men så var det godt at min hustru var der, for alle faktura skal jo lige ses efter. Her var der skrevet med kuglepen, noget med at størrelsen var korrigeret.
Nå men et par blev lige prøvet uden på dem jeg havde på, og måske kan de bruges, de er sendt til vask.
Nu skal min bank konto så lige kontroleres der var ikke trukket nogle penge fra Billigeboxershorts.dk men fra et firma med navnet Swiish.dk.
En tur ind og søge på firmanavnet ved Virk og her var der flere forskellige firmaer registret med en Morten for direktør.
Nå så må det vel passe. "men det kunne jo være skrevet på den faktura der bliver sendt ordrebekræftelsen" det er jo kun noget CMS software der skal rettes til. eller var der fejl på IT den dag.
NB. men den lille gave med 10% på første køb Jes den kom selv efter at jeg først kunne se det ved afslutning af den første ordre. så koden blev sendt til dem og de 10% blev overført til min konto samme dag som de trak for købet, så alt i alt kan det komme op på 4 stjerner, for der var jo fejl på deres IT den dag, men ikke næste gang jeg handler.
PS. her på siden er der en mulighed for at sende ens anmeldelse til en mail adresse på dette firma.
denne mail adresse virker ikke.
Hurtig levering med de rette varer
Jeg har nu handlet inde på billige boxershorts et par gange og har ikke oplevet andet end en fin og hurtig levering med de rette varer.
De spørgsmål jeg sendte til dem fik jeg endda svar på samme dag(var også tidligt ude med mailen).
Har ikke oplevet nogle problemer og har indtryk af at de forsøger at gøre et godt stykke arbejde :)
Og fruen er også tilfreds når der ikke er hul i underbukserne!
Hurtig levering, kvali og super service
Fedt at I kunne sende boxershortsene så hurtigt så jeg kunne nå at få dem med til min mand. Og tak for de fine strømper jeg fik med i gave :-)
Virkelig god behandling, som man ikke bør forvente
Tak for en rigtig god service i hurtig ombytning af mine vare, selvom jeg fik dem afleveret retur lidt sent. Tak for en god handel.
Pris garanti uden problemer
De lover pris garanti. Og det må man sige de holder 100% når man finder varen billigere et andet sted.
forkerte varer
svindler helt forkerte varer og ikke til at komme i kontakt med !
God Service
Bestilte ved en fejl den forkerte stoerelse.
Hurtig ombytning uden omkostninger.
Alt i orden
Hurtig levering og billige priser. Ikke noget at sætte en finger på.
Svært at få penge retur
I begyndelsen af november købte jeg en pakke, som ankom i forkert størrelse. Ingen returlabel med, så jeg skulle selv lægge ud for at få varen sendt retur. Herefter skulle jeg rykke adskillelige gange for at få sat pengene ind på kontoen. I midten af december kom den rigtige pakke. Jeg fortrød købet og sendte pakken retur. Måtte igen adskillelige gange skrive til kundeservice og fik først i slutningen af januar sat pengene ind på kontoen. Alt for lang periode fra jeg bestilte varen i begyndelsen af november til jeg fik pengene retur i slutningen af januar. Handler ikke der igen.
Øv øv.. ikke den vare der var foto af!
købte boxershorts som gave til en fødselar der blev ekstremt SKUFFET!
Det var ikke de der var vist på hjemmesiden ELLER på pakken men ganske alm. underbukser!
SURT!