See what reviewers are saying
Selve service og levering iorden. Varer bestilt tirsdag aften, og pakken ankom mandag middag. De har et fint udvalg af kostumer og tilbehør, til rimelige priser. MEN, der står ikke meget om varen o... See more
Jeg har her op tik jul købt et nissekostume fra billigekostumer.dk, trods de dårlige anmeldelser. Jeg har haft en ok oplevelse af hjemmesiden - varen kom (godt nok først efter en uge) og den er som... See more
Company details
Written by the company
Billige kostumer - din online adgang til kostumer, parykker, hatte, udklædning og dekoration. Alt hvad der vises online er på lager og kan leveres. Også de 1.000 forskellige kostumer til både børn og voksne. Alt sammen til priser der er uhørt lave og en fast fragtpris på kr. 49,00 pr. forsendelse.
Denmark
- billigekostumer.dk
No recent history of asking for reviews
Billigt og hurtig ekspedition
Jeg er rigtig glad for de varer jeg har bestilt til fastelavnsfest og I var hurtige til at sende dem. Jeg vil dog lige påpege st de pap-fastelavnskatte som I skriver der er et stk på 19 cm til 4 kr, de var 10 cm og så med 27 stk i een pakke. Så jeg er den lykkelige ejer af 81 papkatte 😂 Så der bliver i den grad pyntet op. Men måske I skal rette det inde på jeres side.
Forkerte, ødelagte og dårlige kostumer.
Jeg bestiller et Fe kostume, bi vinger, bi følehorn og et egyptisk prinsesse.
Bi tilbehør bestilles og betales som to separate vare. Men jeg modtager en samlet pakke med vinger og følehorn i en pakke som ikke er identiske med dem jeg har bestilt og betalt for.
Vingerne til bien er med glimmer pynt som ikke er limet ordentligt,dette er næsten allerede faldet af og drysser efterfølgende nærmest væk.
Den egyptiske prinsesse er pandebånd og perlepynt i stykker flere steder aller de ad vi åbner kostumet og mere falder af blot ved at tage kostumet på.
Pandebåndet er gået i stykker og armbåndet til armen stikker der skarpe ståltråde ud af.
Fe kostumet koster 400 kr for en kjole med vinger.
Vingerne stikker ståltråd igen ud af og selve kjolen er syet så dårligt at den ikke kan holdes oppe. Stropperne/elstikken kan ikke holde kjolen oppe så stropperne strækkes og kjolen hænger helt nede under brystkassen.
Alt er dokumenteret med billeder og sendt ind uden mulighed for at reklamere med mindre jeg selv betaler fragten og så vil de først tage stilling til om jeg kan reklamere når de har varerne.
Og jeg kan se her på anmeldelserne at når de først har varene ser man aldrig sine penge igen.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, dårlig og fræk service og jeg vil på det kraftigste ikke anbefale at handle her.
Svar på jeres kommentarer.
I er fulde af løgn.
Så kort kan det siges.

Reply from Billigekostumer
Ærmet revet op.
Jeg havde bestilt et superhelte kostume. Kvaliten er som sådan fin nok, og kostumet ser fedt ud meeeeen... ærmet til det tilhørte kostume er revet op, så skal til at syg det på igen. Det synes jeg ikke burde være muligt, og synes at tøjet skulle tjekkes inden afsendning.
Man får ikke det man tror man betaler…
Man får ikke det man tror man betaler for og kvaliteten/størrelsen af dragterne er virkelig dårlige og ukkorekte.
Bestilte en kostume der skulle være en kedeldragt, og der var ikke oplyst om at den tilhørende maske på billedet ikke medfulgte.
Når forretningen så efter henvendelse til kundeservice ændrer i teksten og prøver på at overbevise at det var den oprindelige tekst på varen, mister man al troværdighed og tillid.

Reply from Billigekostumer
Pletter på kostumet
Vi har købt kostumer herfra, og får så et kostume hjem, vi åbner den forseglede indpakning den dag vi skal bruge det der viser sig at være pletter på, det ligner sågar blodpletter. Virkelig ulækkert.
Hurtig levering og meget flot…
Hurtig levering og meget flot enhjørning dragt. Datterbarnet er nu klar til fastelavn.
Købte oktoberfest kostume
Købte oktoberfest kostume, måleskemaet kan man godt regne med. Super hurtig levering.
Levering tager ALT for lang tid
Levering tager ALT for lang tid. Bliver IKKE sendt samme hverdag. Bestilte en pakke fra UK samme dag som hos billigekostumer og den er allerede kommet. Siger lidt om leveringstiden :-)
Kan anbefales 👍🏻
Gode billige varer, nemt at bestille og hurtig levering.
God pris og hurtig håndtering
Bestilte et børnekostume (Døden) og en le til fornuftig pris (i alt 150kr) og fik pakken leveret 2 dage efter. Fragt er til den dyre side (39 kr). Desværre gik leen i stykker, da vi samlede den, men jeg ville ikke bruge yderligere penge på returfragt, der modsvarer leens pris, så den blev lappet med en gang tape.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. 24 timer efter bestilling var kostumet klart til afhentning i pakkeshop. Kostumet passer perfekt og er helt i overensstemmelse med beskrivelsen/billedet på billigekostumer.dk
Helt perfekt :)
Bestilte varer tirsdag eftermiddag og havde det allerede torsdag morgen.
Super service. Handler gerne hos jer igen.
Efter at have læst anmeldelserne på trustpilot var jeg ærlig talt en smule skeptisk, men tog alligevel chancen. Det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, bestilte mine varer fredag aften og havde dem allerede tirsdag formiddag! Super service og hurtig levering
Skide godt!
Jeg bestilte onsdag et rødhætte kostume, et tyldskørt og et par hvide stockings. Har modtaget varerne idag. Det er billet, hurtig levering og har fået hvad jeg gerne ville have👌
Kan anbefales!
Stadig ingen penge....
For 2 år siden bestilte jeg et sidste skoledag-kostume hjem.. Da det desværre ikke faldt i min smag alligevel, valgte jeg at sende det tilbage... Jeg har aldrig fået mine penge tilbage, selvom jeg gjorde alt det der stod i proceduren for returnering af pakker... Godt nok er det længe siden, men jeg er stadig rasende.. Det er altså over 300 kr der ryger ud af vinduet...
VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE
Bestilte hvor efter skrev en mail og hvornår kunne få det. de svarede ikke. efter 45 min i kø hos dem tog en den spurgte om de havde det hjemme , han ville vende tilbage efter 5 min , men ringede aldrig tilbage. Dag efter fik jeg fat i ham igen hvor han sagde de manglede 5 af de 8 varer , vi blev enig om at aflyse handlen , han lovede at skrive en mail hvor han aflyste. Da jeg så ikke havde fået den dagen efter ringede jeg igen , hvor han så sendte den mens snakkede med ham.. MEN alligevel 2 dage efter skrev post danmark de var ved at sende min pakke. Ringede så endnu endnu engang hvor de undskyldte og BLA BLA. De lovede så at sende pengene tilbage.. Det nu over en uge siden og har ikke fået mine penge tilbage.. HOLD JER LANGT VÆK
Jeg er dybt skuffede (bedømmer 0 )
MIt kostume jeg købte, var der ikke ok. Tøjet med blod/snavs på, det er alt for dårligt lavet! Og så fik de overhovedet ikke kvaliteten. Jeg er dybt skuffede, og handler ikke mere hos billigekostumer.
Flabet og dårlig service - ulovlige forretningsmetoder!
Havde bestilt et kostume. Der stod, det var på lager og det hele. To dage senere modtager jeg besked, at det IKKE er på lager og ikke kan leveres fra producenten - og, om jeg har et forslag til alternativt kostume eller lignende.
Der var ikke den store vilje til at rette op på noget. I mellemtiden var kostumet udsolgt andre steder, så jeg måtte give overpris for det på en anden side. Jeg skrev, at det ville klæde dem at dække denne difference, da det jo var deres skyld - men de "kunne da virkelig ikke leve af at sponsorere deres konkurrenter!" Og i øvrigt "var det ifølge købsbetingelserne, at det IKKE var "garanteret" før, der var sendt faktura og t&T-nummer." Den bliver afsluttet her, da de jo ikke kan levere og at varen er udgået..
3 dage senere modtager jeg en mail fra Festtema.dk (andet firmanavn, samme ejer), at min pakke er afsendt og pengene dermed trukket. Jeg forsøger 4 gange at ringe dem op for at høre, hvad fanden meningen er. De havde lige haft et "kommunikationsbrist", så det var alligevel blevet afsendt. Eftersom de selv "afblæste" handlen, må pengene IKKE trækkes fra kontoen - dette er et brud på forbrugerlovgivningen (ifølge denne selv, efter rådføring). Jeg må true med en advokat for at fremskynde processen - og den slutter IKKE her.
5 dage senere, har jeg stadig ikke set nogle penge fra dem! Jeg ringer til dem endnu engang (bruger 45 minutter på at komme igennem - SÅ travlt er der næppe!) og bliver mødt af den mest ubehøvlede og uforskammede "ekspedient". Han kunne tydeligvis ikke se problemet i, at de havde brudt loven og at hans kollega havde løjet over for mig. Jeg forsøgte at skære ud i pap for ham, hvordan det hang sammen og at deres forretningsmetoder bare ikke var iorden. Han blev MEGET ubehagelig og sagde bl.a., at hvis det var så frygteligt, at jeg havde manglet 288 kr i 5 dage, så synes han da, jeg skulle gå til både politi, aviser, advokat etc og så bruge en masse krudt på det, hvis jeg ikke havde andet at gå op i. "Der er folk, der venter 3 mdr på at blive behandlet for kræft og dør i mellemtiden - og du går op i, om du mangler 288 kr i 5 dage". NEJ, JEG GÅR OP I, AT I BRYDER LOVGIVNINGEN! Og at I yder SÅ lidt service, som I gør. Jeg opgiver samtalen, da han bliver mere og mere ubehagelig, nedladende og uforskammet - og kan tydeligvis ikke se, at de står med noget som helst ansvar - og at den slags fejl jo kan ske. Det er bare sjovt, at de ifølge Trustpilot sker SÅ tit hos jer/dem... Og at I åben vil stikke forbrugerloven op et vis sted!
Hold jer væk - de har ikke styr på en skid og det er en flabet betjening! Og deres forretningsmetoder er direkte ulovlige!
Hold jer væk fra denne butik.
Har bestil en fastelavnskostume til min søn hos billig kostume.
Har ikke kunne få fat i dem pr. telefon eller mail.
Et godt råd køb et andet sted.
KØB IKKE HER!!
Jeg bestilte en varer d. 27.01.13
d. 01.02.13 ringer billigekostumer til mig og siger de ikke har varen, og om jeg vil have tilsendt et andet istedet.
Synes godt nok det er uprofessionelt at det tager 5 dage at fortælle de ikke har varen.
De kan ikke overholde deres garanti med levering.
Kan langt fra anbefale billigekostumer! Køb ikke her!