Overhovedet kke til at stole på!
Har ikke meget til overs for Blog HQ. Startede samarbejde med dem tilbage i december 2011, og der gik faktisk ikke særlig længe før jeg gerne ville ud af igen. Ting som at man ikke må have sponsorerede indlæg eller har mulighed for at ændre i sit eget design, er bare slet ikke mig.
Jeg skrev et par mails med dem, og havde også en telefonsamtale eller to, og der var ingen problemer. Jeg blev endda tilbudt at blive, og så kunne jeg selv få lov til at ændre i CSS-koden på min blog, men det var jeg ikke interesseret i.
Efterfølgende var der ikke meget hjælp at hente, min blog var blevet rykket over på en anden server (tror jeg?), da jeg indgik samarbejdet med dem, og de havde i hvert fald ikke tænkt sig at hjælpe med at rykke den tilbage. Det har nu resulteret i at jeg ikke længere kan blogge, da de indlæg jeg skriver ikke bliver udgivet. Jeg er virkelig ikke særlig teknisk anlagt, så jeg har ingen idé om hvordan jeg skal få det til at virke igen.
Efterfølgende har jeg kigget lidt tilbage i de gamle indlæg på min blog, og der er flere af dem hvor der nu optræder reklame-links, som jeg ikke selv har tilføjet. Det synes jeg er SÅ dårlig stil! At blog HQ rent faktisk har lagt links ind i mine blogindlæg, uden at jeg på nogen måde har givet dem tilladelse hertil, og at det så oven i købet er links til ting, jeg slet ikke blogger om. Børnetøj for eksempel. Ligeledes er der kommet links i min sidebar, og der var også blevet oprettet et ekstra punkt i menuen, hvor der stod, at hvis man var interesseret i at reklamere på min blog, så var det Blog HQ man skulle kontakte.
Det skal lige understreges at jeg på INTET tidspunkt har givet Blog HQ tilladelse til at tilføje indhold på min blog! Da vi indgik samarbejdet fik jeg tilsendt en kontrakt som jeg skulle godkende, men da jeg ikke var enig i det, der stod i kontrakten, gjorde jeg det ikke.
Jeg vil på ingen måde anbefale andre at indgå i et samarbejde, medmindre man er indstillet på at miste sin blog ved eventuel ophørelse, og at få sin blog overpolstret med reklamer man ikke selv har nogen indflydelse på.