Carla F Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Mega dårlig og uforskammet service

Man gør alt i den butik for ikke at vedkende sig reklamationer, havde et par støvler der var under et år hvor lynlåsen var gået i stykker, og de nægtede at reparere dem. Har naturligvis klaget til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, tænk at man skal opleve det, efter at have købt mere end 10 par sko i den butik. Det sidste par sko er købt der, heldigvis er der mange andre butikker i København, der kan yde en god og rimelig service, og ikke en uforskammet service fra den butiksansvarlige!

January 19, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering, dårlig kundekontakt

Generelt er jeg godt tilfreds! Jeg har fået mine støvler og de er fejlfrie! Det er en overskuelig webshop og de har alle de lækre mærker jeg søger! Jeg er også glad for at følge Carla-F på instagram.
Nu kommer mit MEN, de er dårlige til at svare tilbage på mails! Jeg har ventet 3 hverdage på et svar, det syntes jeg ikke er iorden. Svaret jeg fik var dog meget venligt og informativt!

August 29, 2015

Elendig service

Billi Bi 919 støvle til kr. 1.099,- Lynlås sidder på inderside af skaftet og går i stykker på under et ½ år. Butikken har "undersøgt" det og de dækker det ikke. Ekspedienten var så venlig at oplyse at der blev gået forkert i støvlerne. Der skulle gåes med let spredte ben... De ellers korte skafter synker sammen og gør at lynlåsene buler ud mod hinanden og dermed går de mod hinanden. Ikke engang et forslag om at skifte lynlåsene ud.

Produktet kan åbenbart kun bruges at en fod, ankel og skinneben som passer 100% til modellen designeren har brugt. Alle andre vil skaftet synke sammen.

Med mindre at du er 100% sikker på produktet holder så kan det ikke anbefales at handle hos Carla F. Når først varen er solgt så er de ligeglade.

June 13, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Forkert skaftvide på støvle. Ingen der vender tilbage ?

Min kone ringede til Carla F for at sikre sig at en støvle hun havde set på hjemmesiden levede op til skaftemålet. Det blev bekræftet telefonisk men fremgik ikke af hjemmesiden. Det er efterfølgende blevet rettet. Det viste sig ved levering at det var en model ekstra small! Hun ringede til dem med det samme og fremlagde sagens natur. Der var ingen hjælp at hente. Det var en medarbejder der ikke kunne give svar på noget som helst, udover at der nu var kommet skaftvide på hjemmesiden. Hun lovede at ringede tilbage. Der var ingen tilbagemelding, vi kontaktede dem pr. mail. Der var ingen tilbagemelding. Hun ringede igen og fik fat i en medarbejder på deltid. Hun fralagde sig et hvert ansvar og kunne nu kun henvise til et central lager? Gået på klingen lovede hun dog meget fornærmet at bringe vores henvendelse videre til rette person. Hun havde ikke nogen forståelse for at handlen var foretaget med Carla F og ikke en lagerhotel/centrallager.Det bliver spændende at se om vi nu efter 4. henvendelse kan få "lov" til at returnere støvlerne. Kedelig oplevelse at handle hos Carla F. En ting er at tage fejl ved levering af en vare, det kan ske for alle. Men at der ikke er vilje til at håndtere det efterfølgnede er skidt.

October 15, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig som lovet

Varen blev leveret dagen efter bestilling, helt som lovet.

Eneste minus ved butikken, er at der ikke er oplysninger om f.eks. hælens højde til alle skoene..

January 11, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Godt udvalg

Har handlet med Carla-F nogle gange og har altid oplevet hurtigt levering, gode priser og stort udvalg.
Er i blandt mine favoritter når jeg skal købe sko :-)

August 2, 2011

Is this your company?