com-europe.nl
See what reviewers are saying
Accu uit voorraad besteld, na 3 dagen niet geleverd. Op vragen per mail wordt niet geantwoord adequaat
keybord voor laptop besteld, ondanks de juiste vermelding toch verkeerde thuis gekregen. :( Na contact te hebben gehad werd er direct de juiste keybord geleverd MET een retour ticket voor het ve... See more
Accu ontvangen en geplaatst. Werkt niet. Mis een gebruiksaanwijzing want wij zijn digibeet. Zal er nog over bellen. Hopelijk komt het dan goed.
Company details
Contact info
Bleeklaan 115, 8921HA, Leeuwarden
- 058-8431113
- info@com-europe.nl
- com-europe.nl
People also looked at
com-europe slecht services
Ik vind de services heel slecht, ik heb onderdelen die niet goed waren en defect terug opgestuurt ze hebben daar creditfacturen van op gemaakt, maar daarvan heb ik nooit iets van ontvangen schandalig, bovendien is het bedrijf ondertussen overgenomen door een andere bedrijf.
Accu uit voorraad besteld
Zeer content met de uitgevoerde reparatie
Zeer content met de uitgevoerde reparatie van mij macbook, snelle service eenmaal de fout was ontdekt.
Niet gekregen wat ik besteld heb en…
Niet gekregen wat ik besteld heb en slecht te woord gestaan aan de telefoon.
Bestel hier nooit meer iets!
Snelle levering !!!
's Middags besteld en de volgende dag al in huis. Keurig, schokbestendig verpakt. Zo moet het.
Uitstekende service
Ik had bij Com-Europe eerst telefonisch een technische vraag gesteld om het juiste product te bestellen. De persoon in kwestie heeft mij goed uitgelegd hoe ik dit kon doen. Daarna is de bestelling in de middag geplaatst.
Tot mijn schrik kwam ik er achter dat het bezorgadres niet volledig was en heb geprobeerd na sluitingstijd de firma nog te bereiken maar helaas dat lukte niet meer. Het was ook mijn eigen domme fout.
Wat scherts mijn verbazing dat om zeven uur in de avond de firma Com-Europe mij belde i.v.m. de incomplete adressering. Welnu, alles werd de volgende dag keurig via de bezorgdienst afgeleverd. Mijn complimenten aan de verkoop- en de verzendafdeling.
Vlot het juiste product tegen goede prijs
De eerste bestelling met betaling via Paypal mislukte. Een dag later met IDEAL ging goed. De levering volgde een dag later. Een vraag over het product werd door de technische dienst adequaat beantwoord
Gebruiksaanwijzing ontbreekt
Snelle levering en vriendelijke klantenservice
Ondanks wat (tijdelijke) problemen met betalen via paypal, verder een prima service en erg snelle levering. En bovenal: Goede prijzen!
Zeer professioneel en snelle levering
Site gaf enige verwarring ivm juiste accu maar na 1 telefoontje was het probleem direct verholpen en is het juiste product naar mij verzonden.
Heeft wel extra verzendkosten gekost maar de prijzen bij Com Europe zijn goed dus daar heb ik dan ook weinig problemen mee.
Perfecte service
Ik heb DCJack van mijn laptop laten repareren.
Goede prijs en binnen dag gerepareerd!
TOP!
Goede advisering
Goede advisering. Nog na-gebeld omdat er twijfel was over de juistheid van mijn bestelling en men voor de zekerheid wilde checken of die klopte. Bestelling was vervolgens keurig de volgende dag in huis.
goed, duidelijk, goedkoop. en eerlijk over bezorgtijd
artikel zou een week din beschikbaar en verzonden worden. en is zo daadwerklijk zo gebeurt.
Perfecte service
Snelle correctie service. Nette prijzen. Vriendelijke klantenservice.
Prima
Nadat de eerste bestelde accu dienst weigerde doordat het niet precies de juiste was, werd me na kort overleg zeer snel de juiste accu toegezonden die prima werkt: ik ben heel tevreden.
Dus prima service, snelle levering en ook nog eens zeer goedkoop!!!!!!!
Kees Janse
Prima snelle service
Snelle levering en prima product zoals verwacht. Vlotte en snelle communicatie. Dank je wel.
Goed product voor goede prijs en snel ontvangen.
Goede webshop voor slecht te vinden PC onderdelen
DC-Jack reparatie
Snelle service, goedkoop en 1 jaar garantie.
verzenden naar Com' europe duurde langer dan de hele reparatie
The Trustpilot Experience