Bestilte noget der gik to dage de trak penge selvom de ikke må før varen er afsendt, der er gået to mnd nu og vi har stadig ikke fået hverken varer eller penge retur. Mvh Jette og Per Sørensen
See what reviewers are saying
Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - f... See more
Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering. Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet... See more
Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen. Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjem... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Simpelthent den mest useriøse forretning
Mvh Jette og Per Sørensen
Alt gik galt
Bestilte et telt og et lille campingbord.
Det var ikke på lager som lovet.
Efter ca. 14 dage kom teltet - ganske vist ikke det telt jeg havde bestilt, men et magen til der var større. Jeg manglede netop et lille telt.
Efter at have læst på trust pilot turde jeg ikke returnere teltet, da det ikke lød som om, at man kunne være sikker på at få pengene tilbage.
Bordet er ikke kommet, men de har trukket pengene. Har sendt 2 mails til dem ang. manglende vare.
Efter 3 uger har jeg endnu ikke hørt noget fra dem.
Handler ikke her igen.
ADVARSEL!!! Useriøst foretagende
Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - fint nok.
MEN DER ER NU GÅET 12 DAGE SIDEN DENNE BESKED UDEN YDERLIGERE INFO, INGEN VARE, OG DE SVARER HVERKEN EMAIL ELLER TELEFON!!!
Mit råd: HOLD JER VÆK!!
Fin service til tiden
Coolloutdoor giver fin service og overholder leveringstiden.
Telt.
Købte et telt fin levering. Har endnu ikke prøvet det opstillet; men det kommer. OK
RENT BEDRAGERI
Har "Gode" Priser på en række varer, som de så desværre alligevel ikke kan levere - men de figurerer efterfølgende sjovt nok stadig på 2. måned på deres hjemmeside(r). Det er så foreløbig "bare" DÅRLIGT på den Bondefangeriagtige måde. Rent BEDRAGERI er det så når man fakturerer kunden for én vare, men leverer en anden!! (Der så godt nok ligner, men er af en væsentligt dårligere kvalitet! - Og jo, varenumrene på faktura og vare er forskellige, så den er oplagt FORKERT) Formodningen om BEDRAGERI bestyrkes af, at man på alle de 3 BETÆNDTE hjemmesider (samme adresse m.v.) annoncer med den "gode" kvalitet (de handler åbenbart slet ikke med den RINGE, som så alligevel er det eneste de sender til kunderne?!!) Man reagerer konsekvent ikke på mailhenvendelser, hverken omkring dette eller hint.
Såe... Spar jer selv for GROTESKE oplevelser og køb fra en ordentlig hjemmeside.. de findes
Next Stop: En anmeldelse til Forbrugermyndighederne!
PS: Efter at have læst en stribe anmeldelser her på denne side er jeg forundret over de mange 5-stjernede anmeldelser (op til 35 fra samme person) der lyder a la: Alt OK. (!!??) Tror det er Churchill, der ofte citeres (formentlig forkert) for at have udtalt, at den eneste Statistik Han vil stå inde for er den han selv har MANIPULERET med!
Ikke sin opgave voksen
Dagen efter bestilling af luftmadras fik jeg en mail om at min bestilling forventedes afsendt inden for 1-5 arbejdsdage. Der er nu gået 8 dage (6 arbejdsdage), og jeg valgte at annullere ordren. Ikke et ord fra firmaet om at forsendelsen er forsinket. Ydermere står der på hjemmesiden: Alle ordrer leveres med Post Danmark inden for 1-5 hverdage. Det lyder jo godt, men der står ikke noget om hvor længe der går før varen når fra Gud ved hvor i verden til Post Danmark. Det kan gøres meget bedre! Skriv f.eks. den reelle leveringstid - det giver trods alt flere tilfredse kunder.
Hmmm....
Meget svære at få fat i. Lang leveringstid. Varer ikke afsendt som lovet. Hjemmeside har varer til meget lave priser, man kan bare ikke bestille disse. Sørg for at sikre dig at den vare du vil bestille er på lager. Så er der en god change for at du varen inden for rimelig tid. Til gengæld er priserne meget atraktive.
Modtog efter 2 dage min Katadyn i fin stand.
Alt forløb som forventet
Fin prisbillig hjemmeside
Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk
Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen.
Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjemmesider jeg søgte på
Kan varmt anbefales - Sheena
betjening i verdensklasse
Købte et par Salomon Evasion GTX.
I Web shoppen .og er så tilfreds med dem at jeg nok bliver nød til at købe et par mere til når de nye er slidt op😉
Ingen problemer, varen var leveret 2 dage efter. Så nu er vi klar til sommerferien. :-)
Hurtig og præcis ekspedition til en konkurrencedygtig pris
Jeg har netop købt et par Salomon vandrestøvler hos Cooloutdoor.
De er fede! Alt er forløbet perfekt; hurtig ekspedition, varen er perfekt og det samme er prisen. Jeg kan klart anbefale Cooloutdoor.
Første og sidste gang jeg handler her
Bestilte varen da den var på lager i cooloutdoor.dk´s butik.
Fik bekræftelse med det samme at ordren var registreret.
Dagen efter fik jeg mail om at ordren var behandlet og jeg ville få en mail når pakken var afsendt.
Samme dag fik jeg ordre status
"En eller flere af de varer, du har købt hos os, er i dag bestilt fra vores eksterne lager.
Der er tale om modellen:
(Varens navn)
Du skal derfor forvente 4-5 hverdages levering fra dags dato."
Ikke lige det jeg forbinder med "På lager" når jeg handler på nettet.
Herefter gik der 7 dage og så fik jeg nedenstående.
"Vi informerer om at din bestilling er annulleret.
Det kan skyldes at du selv har kontaktet os eller at varen er udsolgt.
Hvis varen er udsolgt beklager vi meget det besvær det må have forvoldt!"
Hvordan kan det tage 7 dage at finde ud af at varen er udsolgt?
En uges leveringstid
Bestilte en pakke 25. maj. 26. maj fik jeg en mail om at de ville gå i gang med at behandle ordren og at det ville tage 1-5 dage. Den 30. maj fik jeg en mail om at den var blevet afsendt og 1. juni var den klar at hente på posthuset. Dvs. en uge fra bestilling til jeg havde den i hånden. Det er lang tid i forhold til de onlinebutikker jeg plejer at købe fra. Købte to drikkedunke til mine drenge, men fik ikke de motiver jeg havde bestilt. Heldigvis går den yngre endnu ikke op i, om det er pige eller drenge motiver og farver, så derfor gad jeg ikke sende dem retur, men jeg tænker lidt: Hvor svært kan det være?
Super service ... alt til tiden
Ikke finger at sætte på handlen her.
Teltet er lidt svære at sætte op end beskrevet på deres hjemmeside ...
Men det må være mig som ikke er ekspert :)
Nemt og hurtigt.
Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering.
Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet lemon/green
Men det gjorde ikke udslaget om den blev bestilt eller ej. Fantastisk farve til en Spejder på Hike ;-)
Utrolig dårlig service, og ingen levering
Elendig kundeservice, og utrolig lang og uventet leveringstid, hvis jeg da nogensinde får leveret noget, pt venter jeg stadig på den gave til min kæreste som havde fødselsdag for en uge siden, som blev bestilt for snart 2 uger siden
Fin service
Har bestilt og modtaget mine varer til tiden og kvalitet er som forventet.
Virkelig dårlig service.........................
Virkelig virkelig dårlig service!!!! Køber aldrig hos dem igen!!!!!!!!!!!