Damperen

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret nogle forkerte coils. Vi ønskede dual coils, og fik single. Nøjagtig samme pakke, blot med andre numre i stregkoden.. Efter en kort snak med Damperen, blev de rigtige sendt. Vi k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice! Havde problemer med min damper, men var så dum at have smidt kvitteringen ud. Regnede med enten at skulle betale mig fra reparation eller en helt ny. Jeg havde dog æsken med, s... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er startet som damper for ca 2 md siden og har kvittet smøgerne 100 % efter 35 år Syntes Franskmanden og Lasse skal have et kæmpe tak for deres super gode hjælp og vejledning. Jeg har prøvet... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super kundeservice

Efter en kort snak med Damperen, blev de rigtige sendt.
Vi kunne beholde de, for os, forkerte, og slap for besværet med at skulle sende retur.
Modtog hurtigt de rigtige.
Sådan en biks handler vi gerne i igen.
Mikael Nielsen
Inge Bentsen

May 21, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Helt iorden!

2 ordrer gennemført damperen.dk indtil videre, bestemt ikke de sidste - god behandling, hurtig ekspedering og dejlig service - skarpe priser på noget af sortimentet, noget dyrere på en hel del andet. Meget tilfreds ellers.

May 10, 2020

Super kundeservice

Super kundeservice!
Jeg havde dog æsken med, så efter at have forklaret problemet, fik jeg uden beregning udleveret en helt ny damper.

July 23, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er startet som damper for ca 2 md …

Jeg har prøvet damp smøger 2 x før men der fangede det mig slet ikke, nok mest fordi der ikke kom nok røg og det var for lidt smag.
Denne gang har jeg købt noget noget kraftigere grej Balrog ex mods og Ijoj xl hovede.
Tak for den super gode behandling MVH Brian larsen ses.
Stavefejl er gratis ;-)

April 5, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service samt stort udvalg!

Min kæreste og jeg var forbi Damperen.dk som der ligger på Peder Lykkes Vej. Sjælendt er vi blevet mødt med så god betjening!
Vi kom der ind for, at købe væske som vi plejer alle mulige andre steder. Men bliver da spurgt om hvorfor vi ikke selv blander?
Jeg har selv tænkt på det mange gange, da jeg ved at det er billigere og man får bedre smagsoplevelser, da man selv kan sammensætte smagen.
Vi endte med at bruge godt og vel 1.5 time dernede hvor vi fik kursus i at blande væsker, vi lærte omkring hvordan andre modeller virker og alt i alt, gik vi derfra med et stort smil og vores væsker som vi selv har blandet.

Det er den absolut bedste vaper forretning vi har oplevet.

Tak for en fantastisk oplevelse, vi ses igen snart!

January 3, 2017
Rated 5 out of 5 stars

En butik, som andre burde lære af.

Skøn butik. Dejlig kaffe og vente stole.
De har en sublim viden om alt og de tager sig tid til, at hjælpe dig igang, selv om der er andre kunder. Du skal bare spørge og så guider de dig hele vejen.
Gode priser og kvalitetsprodukter oveni.

Andre butikker burde kigge forbi, og lære hvordan man gør tingene rigtigt.

October 6, 2016

Perfekt

Jeg er ny ud i at dampe. Har prøvet flere butikker men damperen.dk på Peder Lykkes vej er helt klart den bedste butik jeg har været i. God personlig betjening og perfekt vejledning. God tid til at forklare en ny som mig hvad man kan prøve, gode råd osv. Specielt vil jeg fremhæve "Franskmanden" - ved ikke hvad du hedder men du er super.

November 2, 2015
Rated 1 out of 5 stars

dårliget

Hej

jeg har handlet hos damperen.dk flere gang. sidste gang var det ubeskrivelig dårlige kunder-service.

jeg anbefaler ikke virksomheden

January 12, 2015

Perfekt

Bestilte igår, idag har jeg fået en mail med at min pakke ligger i postboksen!

Deres priser er gode og kvaliteten ligeså.

Kan kun anbefales!

October 25, 2014

Fantastisk hurtig levering!

Bestilte mine var tirsdag d. 17 december kl. 15.20.
Klokken 17.47 var de afsendt, og de blev modtaget her til formiddag kl. 10.44.
Det må siges at være fantastisk levering, når man har sine vare knap 19 timer efter man bestiller det.
Og til de priser er det bestemt et sted man vil komme igen og igen!!

December 18, 2013

Pederlykkes vej

Var nede i den fysiske butik. Den er lille, men bliver stor når man modtager god service. Købte 3 batterier og en, lad os bare kalde det en, bæresele til min Vamo V3. Der skal jeg klart ned igen

November 1, 2013

perfekt

hurtig levering, gode produkter, orientering løbende via mail ved fejl på produktet pengene hurtigt tilbage, alt ialt et godt firma.

January 25, 2013

Take a closer look