DanskDamp

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice og jeg er glad for at støtte danskdamp.dk Jeg fik siden andbefalet af min ven Morten som fortalte mig historien omkring hvordan at ejeren havde startet hjemmefra med hjemmeblandede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Genialt så kort kan det siges men vil gerne uddybe det lidt 1:Gode priser 2:super service 3:(meget vigtig) Ekstrem hurtig levering 4:god kvalitet 5:Stort udvalg Kan kun give Dansk Damp.d... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte en iStick og lidt tingel-tangel - Alt gik godt og jeg har ikke haft brug for at kontakte deres kundesupport. Hurtig levering. De modtager PayPal hvilket er lækkert nok!

Rated 5 out of 5 stars

DanskDamp er bare en fantastisk unik e-cig webshop. De har et stort udvalg til den "alm." e-cig bruger og lidt mindre til "mod-brugeren", men det er til at leve med. Massere af forskellige aromaer... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice og værd at støtte

God kundeservice og jeg er glad for at støtte danskdamp.dk
Jeg fik siden andbefalet af min ven Morten som fortalte mig historien omkring hvordan at ejeren havde startet hjemmefra med hjemmeblandede rygevæsker for at arbejde sig op til tops hvor han nu har sin egen butik. Og det er helt klart sådan nogle hårdtarbejdene mennesker som er værd og støtte. Hilsen Niklas Krogh
PS: ingen respekt til regeringen som chikanere små firmaer med dumme lovgivninger. Bare klø på de skal ikke få dig ned med nakken.

April 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig handel

Jeg bestilte 2x Aspire PockeX replacement glas, hurtig handel og modtog dem dagen efter med et lille stykke slik iblandt! Super service, nem overskuelig hjemmeside. Handler bestemt der igen :)

May 1, 2017

Service i første klasse

Da jeg skulle finde hoved og hale på hvad en E-cig bestod af og hvad jeg skulle bruge faldt jeg over Danskdamp og skrev en MEGET lang mail fyldt med spørgsmål om e cigeratter og krav til hvad e-cig'n skulle opfylde for at jeg ville være tilfreds. Jeg fik en lang og uddybende mail tilbage med svar på alle mine spørgsmål inden for 1 time. Da jeg så bestilte ud fra anbefalingerne så var udstyret ved min dør næste dag, og jeg blev ikke skuffet!

Jeg har siden den gang (ca 1½ år) handlet alt hardware (til mig selv og venner) og en stor del af min væske hos danskdamp, og min oplevelse har været lige god hver gang (også når jeg skriver lange mails for at få råd).

Jeg kan stærkt anbefale at handle hos danskdamp uanset om det er fordi du har brug for rådgivning, eller du blot ønsker god kunde service!

April 27, 2016

Super butik!

Jeg har handlet der op til flere gange og der har ikke været problemer.
Dejlige venlige ansatte. Man føler sig velkommen :)

March 7, 2016

ANBEFALES

Skøn butik med alt hvad hjertet begærer. Som at træde ind i en slik-butik ;)

Fantastisk kundeservice.

Det er absolut IKKE sidste gang jeg handler hos DanskDamp ;)

October 2, 2015

Perfekt!

Alt er simpelthen til UG, varerne kommer dagen efter bestilling, en rigtig god oplevelse, og bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.

August 6, 2015

Helt fremragende!

Jeg må virkelig sige, at jeg er særdeles positivt overrasket. Da jeg absolut intet vidste om damp eller E-dampning, besøgte jeg butikken i Esbjerg, hvor jeg håbede at blive oplyst. Selv om der var masser af kunder i butikken, tog personalet sig tid til at forklare og demonstrere hvad det gik ud på, og jeg blev da også så overbevist, at jeg købte et startsæt bestående af en E-pibe og en 20 W Eleaf Istick. Efterfølgende har jeg bestilt 4 gange i netbutikken og jeg må nok sige, at såvel ekspedition, varer samt forsendelse er helt i top. Mange tak for nogle rigtig gode oplevelser indtil nu!

June 19, 2015

Fantastisk Service!

At handle hos Dansk Damp var en lidt blandet oplevelse, men allermest positiv.
Jeg havde bestilt et iStick 30W batteri, og modtog det også rimeligt hurtigt.
Der var desværre blevet lavet en fejl i leveringen, og jeg modtog i stedet 20W udgaven.
Da jeg kontaktede Dansk Damp var det dog ikke noget problem, selvom jeg var kommet til at åbne æsken, inden jeg opdagede fejlen, kunne jeg bare sende den retur, og så ville de sende en ny.
Jeg lavede så selv en fejl, og troede at jeg skulle sende al ekstra udstyr (lader, adapter mv.) med tilbage, hvilket jeg ikke skulle.
Det var dog heller ikke et problem, og de sendte det blot retur til mig igen.
Jeg spurgte desuden om jeg måtte en tegning af en dampende dinosaur med i pakken, og den jeg modtog var rigtig flot! Det scorer også nogle billige point hos mig.
Så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde, og jeg vil helt sikkert handle der igen.

May 27, 2015

Fantastisk!

Fra bestilling til leveringen gik som forventet. Prisen for varene var i orden (forhold til dansk standard).
Tak for gode vare ;)

March 3, 2015

Super professionel og kundevenlig

Har handlet en god håndfuld gange med danskdamp.dk og været igennem reklamation et par gange også, og derfor kan jeg nu stå 100% inde for de 5 stjerner de får herfra.
Dag-til-dag levering hver gang og ingen slinger i valsen ved reklamation. Alle damp-behov opfyldt til fuld tilfredsstillelse. Tak!

November 11, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Utroværdig

Hej
Jeg har handlet hos danskdamp et par gang. Det gik fint. men nu er det mest dårlige kunderservice. Jeg har købt vare som skulle være ny, og funktion perfekt. Desværre produktet er ubeskrivelig dårlige og er defekt samt med har skønshedsfejl og gør mig i tvivl om produktet er ny eller en retur vare som gik udover mig. Jeg har mistet min egen batteri pga produktet ( 26650 mod) og den fungerer så slemt at jeg kan ikke opnå mere end 20min damp på en 26650 batteri uanset hvilket coil jeg har på. Retur politik er dårlige man skal selv betal for retur omkostninger for en defekt vare, som man har fået og pga af varet har man mistet en 26650 batteri på 100kr i værdi.
Det er virksomheden som skulle tage ansvar overfor kvalitet af den solgt vare. Og tage ansvar når kunder oplever ulykke med produktet pga den solgt vare. Der skal også siges at produktet er farlige fordi den fungere ikke som den skal og er ustabil med volt og sikkerhed.
Hermed ud af min egen oplevelse hos danskdamp anbefaler jeg Ikke virksomheden for nogle som helst.
Mvh

update

her kan man se hvor u velkom man er, når man sender defekt vare til dansk damp.

at jeg få min penge retur pga den defekt vare det sku min rettighed.

værsgo og læse den sidste besked fra danskdamp.

( Hej Mohammed.

Hvorfor har du intet nævnt om at gevindet ikke virker ? Du har ævlet om al
muligt andet, men har intet sagt om gevindet.
Nu har jeg brugt oceaner af tid på dig og agter ikke at bruge et eneste
sekund mere. Du får dine penge retur og lad os så sige at du engang var
kunde hos os.)

November 10, 2014

Lyende hurtig

Kan varmt anbefales :-)

Ku jo dårligt nå at trække vejret så var pakken pakket, afsendt og modtaget her :-)

November 9, 2014

Take a closer look