Designdelikatessen
See what reviewers are saying
Company details
Information provided by various external sources
Design, Boligindretning, Brugskunst købes Online hos Designdelicatessen. Stort udvalg af Design til Hjemmet: Møbler, Lamper, Wallstickers, ting til børn, Fatboy sækkestol og Tivoli Audio. Nyheder og Gavekort.
Denmark
- designdelikatessen.dk
Elendig og uprofessionel kundeservice!
Varen var allerede ødelagt da vi modtog den, og efterfølgende reagerede de ikke på vores henvendelser om enten at få en ny vare eller pengene retur. Tror godt man kan regne at skulle kræve pengene tilbage af kurator...
Rigtig god oplevelse
Super service, hurtig levering og god pris på designvare. Får endda et billede af forsendelsen undervejs.
KØ alle steder
Jeg har siddet over en time i kø til chatten, og telefonen svarer I heller ikke:((
Det er s.. da svært at blive kunde hos jer😞
Rigtig god oplevelse og hurtig levering
På grund af de dårlige anmeldelser, kontaktede vi firmaet og fil en god snak med dem, og vi følte os trygge ved at bestille seks Hay stole til en god pris. Leveringen var opgivet til 3-4 uger, men de er lige blevet leveret efter kun to uger. Rigtig god oplevelse herfra.
Lusk
De angiver prisen uden moms, men bagefter får man så regningen med moms.
Jeg synes uærlig business at angive prisen uden moms og så bagefter ligge det til, når man allerede har indtastet kreditkort oplysninger.
Derudover ville jeg tilføje et køb, efter jeg allerede havde købt én vare for 1 uge siden. Jeg vidste der var 2-3 ugers levering, så tænkte at jeg kunne nå at tilføje noget, så jeg ikke skulle betale fragt 2 gange.
Det kunne så åbenbart slet ikke lade sig gøre, for varen var allerede pakket. Det finder jeg lidt mistænksomt.
Held og lykke til designdelikatessen med deres luskede måde at føre forretning på.
Kunden i sidste række
Ventede 10 uger på mine Hay stole hvorfor jeg kontaktede butikken. 2 dage senere ringede en kvinde og sagde de havde glemt at bestille dem. Jeg fik to muligheder 1. bestille igen 2. Penge retur. Jeg bestilte igen og bad om en ordrebekræftigelse og det lovede hun. Modtog den ikke og de ringede ikke igen. 7 dage senere mødte jeg op i butikken og Tine sagde at hun ikke havde haft tid(Flabet). Hun lovede at gøre det ASAP og da jeg ikke havde hørt noget 5 dage senere mødte jeg op og fik pengene retur. 12 ugers forløb. Hold jer væk
Værste service
Rod i bestillinger. Forkert vare. Manglende tilbagemeldinger. Leveringstid på næsten 6 mdr I stedet for anført 6-7 uger.
Dårlig service
Jeg bestilte den 29.08.15 i Hay urtepotte, og efter bestillingen er afgivet, får jeg oplyst at der er meget lang leveringstid på netop denne var. Derfor anulerer jeg selvfølgelig ordren, og bestiller i en anden webshop, og får varen to dage efter.
Men designdelicatessendk har reserveret pengene på min betalingskort, og vil ikke bidrage til at ophæve denne reservation, på trods af flere mails og kontakt til min bank, som giver firmaet instrukser til hvordan de skal ophæve det.
Da jeg står og er ved at skifte bank, risiker jeg at det pågældende beløb er gået tabt.
Øv øv øv for dårlig kundeservice fra designdelicatessendk
Elsker udvalget
Stort og dejligt udvalg og ikke mindst super hurtig levering :)
Tak for den skønne flamingo til Angelinas værelse :)
Super god service!
Jeg har nu af flere omgange handlet i butikken - både fysisk og online. Begge steder har været en positiv oplevelse. De er hjælpsomme og vender hurtigt tilbage, hvis man skulle have spørgsmål. Deres vare kommer til tiden, og man får hvad man bestiller.
Sådan :-)
Altid fantastisk online service
Jeg har flere gange haft spørgsmål til produkter på hjemmesiden, inden jeg har ville bestille.
Jeg har hver gang haft en fin mailkorrespondance med dem og når jeg har bestilt, så har jeg varerne hurtigere end hurtig!!!
LOVE that place :)
Super god service...
Modtog en vare der var beskadiget (fejl fra producenten). Der blev reageret hurtigt og en ny vare blev bestilt og bekræftet til mig indenfor 1 time.
Rigtig god og behagelig service.
Jeg er fan!
Jeg kunne købe mig fuldstændigt fattig på denne hjemmeside! Alle de skønneste varer samlet et sted, hurtig levering og rimelige priser! Jeg vender helt sikkert tilbage - igen og igen og igen!
Helt i top!
Meget professionel butik og de dejligste produkter. Anbefales uden tvivl!
Fantastisk hjemmeside - lang leveringstid
Jeg elsker designdelicatessen.dk - der er SÅ meget lækkert at vælge imellem og hjemmesiden er nem og overskuelig.
Jeg har lige bestilt en masse hjem og får så senere en mail om at der går 2-3 uger før jeg får det. AERGH, kunne de ikke lige have oplyst det inden jeg betalte? Det blev jeg irriteret over. Men det er også det eneste dårlige jeg kan sige. :-)
SUPER KUNDESERVICE
Jeg havde bestilt en pendel med tilhørende lyskilde, men lyskilden var defekt! Skrev en mail til Kundeservice og blev mødt med meget høj professionalisme og en venlig tone og uden yderligere spørgsmål og videre forklaring sendte de en ny lyskilde!
Takker for super service Rikke!
Hilsen en super tilfreds kunde
GOD SERVICE i butikken på Frederiksberg
Jeg har været i butikken på Frederiksberg, for at købe Umbra - Conceal hylde. Her er hyggeligt og god service.
Her vil jeg købe igen, når jeg finde en eller flere sjove / skæve ting, som Umbra - Showcase hylde & Umbra - Conceal vertikal hylde. ;)
Fik forkert vare og blev ærlig talt hånet af kundeservice.
Fik tilsendt en forkert vare (Kurv til 1000 kr.) Ringede og sagde, at vi ønskede den returneret og ombyttet til den rigtige kurv til 499 kr. Damen i telefonen hånede nærmest min mor og sagde, om hun slet ikke var klar over, at varen vi havde modtaget var dobbelt så dyr? Hun var hele vejen igennem meget flabet og nedladende i tonen, hvorefter hun til sidst gik med til, at ombytte varerne(dog uden rabatkode, som vi tidligere havde benyttet os af i dec.(20%) og desuden skulle vi selv betale fragt for en anden vare, som de nægter at tage med retur). DÅRLIG SERVICE!!!!!!
Super
De har et stort udvalg, og hurtig levering. Alt i alt en super butik.