E-ryger.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte igår for at være sikker på pakken lå den første hverdag efter nytår! så lå den i post kassen dagen efter wauw en service! En tror værdig butik har handlet igennem et år kun øffet lidt ove... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super velkomst e-mail der indikerede seriøsitet og kvalitet og opmærksomhed på kunden. Med lidt humoristisk indslag, som kun gjorde dagen lidt bedre. Har nu købt produkter der nogle gange og hver... See more

Company replied

1. Electronic Cigarette Store

Information provided by various external sources

E-ryger.dk tilbyder en række af produkter indenfor elektroniske cigaretter. Skaberne af siden har flere års erfaring indenfor detailhandel, og lægger stor vægt på service og kvalitet. Firmaet Blev grundlagt i 2012, for at udbrede dampen til den danske befolkning da vi selv har haft gode erfaringer med rygestop, ved hjælp af den elektroniske cigaret.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Handel ikke her

Jeg bestilte nogle varer, overførte pengene via Paypal. Modtog en kvittering for modtagelse af pengene. Dagen efter får jeg denne besked. Ordren er annulleret. Jeg spørger på chatten om hvorfor min ordre er annulleret, der går nogle minutter, hvorefter der pludselig er fejl på chatten (der kan ikke oprettes forbindelse) Og bum bum, min konto er slettet. Jeg har ikke en skid tilovers for denne type firmaer der ikke kan levere varen. Luk jeres biks

June 13, 2016
Rated 1 out of 5 stars

DER FINDES BEDRE STEDER AT HANDLE!!!!!

efter at have købt et ww batteri ved dem og det tydeligvis ikke virker som det skal sender man det retur til dem.. for det første henvender de sig ikke tilbage til en selvom jeg havde lagt seddel i pakken med det defekte batteri med navn ordrenummer tlfnummer og mail.. så måtte jeg tage kontakt til dem.. svaret tilbage lød: nå er det dig der har sendt os et batteri.. vi har testet det og det virker super.. underligt de kan komme med den konklussion når mig og min kammerat begge prøvede det af og begge kunne konstatere det brænder alt for hårdt i forhold til indstillingen på batteriet.. og vi begge ryger på ww batterier til dagligt (han subohm og jeg gs air tank).. nu svarer de ikke en tilbage længere og ja nu har jeg tydeligvis ikke det batteri længere.. jeg takker af og håber ikke at andre handler ved dem mere.. prøv i stedet vape 4 you. skide flink fyr gode priser og hurtig levering
kenneth thomsen

March 23, 2016

Hej Kenneth

Det er kedeligt du ser sådan på det, sagen er den, at du har sendt et batteri retur som "defekt", og som vi har brugt 3 dage til at teste med en af vores egne tanke, og der har ikke været nogen problemer med batteriet af nogen art, og slet ikke det du mener der er galt med batteriet.(At det brænder for hårdt på alle watt.)
Vi ombytter altid defekte vare hvis der er noget galt med dem, og vi kan ikke rigtigt forstå din måde og håndtere sagen på.
Du valgte og sende batteriet retur til os med en håndskrevet seddel, og har ikke forsøgt og kontakte os på anden vis før du sendte dit "defekte" batteri retur til os.
I vores system har du købt dit batteri d. 26/2-16, og vi modtager først dit batteri d. 15/3-16 ?

Rated 5 out of 5 stars

Den havde jeg ikke set komme

Bestilte igår for at være sikker på pakken lå den første hverdag efter nytår!
så lå den i post kassen dagen efter wauw en service!
En tror værdig butik har handlet igennem et år kun øffet lidt over udsolgte vare på tilbud men ellers super service kan kun klart andbefale.

December 31, 2015

Hej Jack

Tak for din super anmeldse !
Vi gør hvad vi kan....

Kim
e-ryger.dk

Rated 5 out of 5 stars

Billige priser - venlig service !

Jeg har haft en god oplevelse hos e-ryger.dk, da jeg er nybegynder i dampcigaretter, var det lidt svært at finde ud af hvad jeg skulle bruge af udstyr.
Jeg kontaktede e-ryger, og fik en venlig og hjælpsom fyr i telefonen, sammen fandt vi ud af hvad der var det bedste for mig, og det er jeg glad for, jeg har nu været røgfri i 14 dage...
Tak for hjælpsom og venlig betjening

Lisbeth

October 8, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Efter at Kim har overtaget e-ryger.dk, kan jeg kun varmt anbefale e-ryger. Der er god, venlig og hurtig kommunikation og levering. Der var varer der skulle returneres, så Kim sendte mig en frankeret returkuvert - det er vel de færreste, der gør så meget for deres kunder - det er flot og god service. Tak for en god oplevelse!

December 6, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kommunikation!

Jeg har nu bestilt et par gange hos E-ryger.dk og er hver gang taknemmelig for den service de med glæde giver. Jeg var helt ny og på bar bund omkring smag og e-go damp cigaret og fik præcis hjælp og tryghed ved at bestille.
Bestilling og forsendelse sker med det samme og man får svar når varerne er afsendt, 1-2 dage efter har man sine varer.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!

October 29, 2014

SUPER NETBUTIK !

Jeg købte en ecigaret hos e-ryger.dk og alt forløb som det skulle, men det ene batteri virkede ikke, jeg kontaktede e-ryger på deres kontakt formular, og fik hurtigt svar.
Jeg fik tilsendt et nyt batteri uden beregning og uden problemer.
Det kalder jeg service !!

Svend

October 17, 2014

ØV ØV ØV

Fik besked om at min bestilling blev afsendt d. 1. maj. Jeg har stadig ikke modtaget varerne.
Skrev til jer 1. gang for længe siden, hvor i svarede, at i ville kigge på det. Har intet hørt.
Har skrevet til jer igen, men har INTET hørt.

June 3, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Var inde for at kigge efter Pink spot Buzz's Black,den var så ikke at finde på siden,skrev en mail til dem om de fik dem hjem,det gjorde de så ikke men de havde nogle få på lager som straks blev lagt op i web shoppen.
Se det kalder jeg service.det er sådan noget der gør man handler der igen ;)

February 5, 2014

Super service!

Jeg har handlet 2 gange på e-ryger.dk. Første gang fik jeg min vare til tiden, og alt virkede som det skulle. Anden gang bestilte jeg nye smag, og jeg skulle have et nyt batteri til min e-cigaret da mit andet gik i stykker. Ejeren af e-ryger sendte mine smag sammen med et nyt batteri uden problemer (betalte iøvrigt intet for det nye batteri). Uheldigvis lavede Post Danmark en fejl i min forsendelse (de skrev det forkerte afhentningssted på sedlen jeg fik af dem), men det blev der hurtigt rettet op på da ejeren af E-ryger kontaktede Post Danmark personligt for at spore min pakke.

Derfor giver jeg E-Ryger 5/5 stjerner for den gode service og hurtige leveringstid.

May 29, 2013

God og hurtig service

Jeg er nu fast kunde af e-ryger.dk, der er rigtig god service og man føler sig virkelig som en speciel kunde, når man åbner sin pakke kan der nogle gange være overraskelse indeni :) når man bestiller kan man regne med at modtage sin pakke ret hurtigt, så jeg har slet ikke noget at klage over. Jeg regner med at jeg vil være fast kunde langt fremover :)

April 28, 2013

Helt fantastisk service.

Har nu købt produkter der nogle gange og hver gang er min ordre pakket og sendt samme dag og har været fremme hos mig dagen efter.
Varerne er forsvarligt pakket ind og er præcis som beskrevet på websiden.
Havde nogle spørgsmål før jeg valgte at blive kunde, de blev besvaret med et smil og hjælpsomhed indenfor en time.

April 19, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Go logistik, kommunikation og service

Efter noget tid søgen og igennem utalige sider, fandt jeg endelig min e-cigaret hos
E-ryger.dk
Bestilte den og 20 timer senere stod postbudet og banket på min dør. Det kalder jeg sku hurtig levering ikke noget med 1-3 dag osv. Det klarer de lige inde for 24 timer
Deres produkter er pris stærke og servicen er helt i top også svarer de hurtig tilbage på mail rigtig stort plus

March 27, 2013

Bedste service ever!!!

Til trods for at der har været en del bøvl med min ordre, vil jeg alligevel takke mange gange for jeres fantastiske indsats, for at få ordren helt i hus.
I har ydet en fantastisk service, selvom de fleste selskaber ville have fejlet stort, hvis de havde været udsat for samme dilemma som jer, at ordren ikke var fyldestgørende fra start af. Normalt ville man opleve en sur medarbejder, når man "klager" over sin ordre, men det var bestemt ikke hvad vi oplevede hos jer.
I har tacklet hele forløbet super professionelt og de skal i have stor ros for. Jeg har allerede "reklameret" for jer hos min omgangskreds, og ved at i allerede har fået en ordre her i weekenden fra en af mine nærmeste. Tusind tak for den super grineren besked jeg fik, da i havde sendt pakken afsted, og tusind tak i det hele taget for jeres tålmodighed med mig og tusind tak for den fede service i har ydet.
Jeg/vi vil helt klart fortsætte med at handle hos jer.

March 4, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Alt for dårlig en start.

Bestilte en startspakke forleden til min mor, som blev meget glad for den, selvom hun var lidt skuffet over det ikke helt var sådan jeg havde fortalt hende.

For det første havde jeg valgt en RØD atomizer, som vi modtog i grå alligevel.
For det andet kom der ikke en adapter til stik kontakt, dvs. at hun kun kan oplade Via USB, som jeg synes er virkeligt ringe når der står på siden man også får sådan en med.
For det tredje, den der flaske med nål er så dårligt lavet at den er utæt hvilket gør det umuligt at hælde væske i med.

Simpelthen for dårligt kvalitet af firmaet, og kommer godt nok ikke til at købe flere gaver der fra. Så vil gerne sige hvis i skal købe gaver der inde, pas på, det kan ende ligesom hos mig.

February 21, 2013

Hej Izet

Har du prøvet at kontakte vores kundeservice for at se om vi kan finde en løsning på problemet? - Du kan kontakte os på 71993858 mellem 12-17 eller skriv en mail til os på info@e-ryger.dk

Inkludere venligst dit ordre nummer da vi ikke kan finde dig i systmet.

Alex

kundevenlige

Super kundevenlige.
jeg havde en ordre hvor der nåede at blive udsolgt, og de havde prøvet både telefonisk og mail.
de tilbød selv at aende en tilsvarende men bedre vare i stedet.

Det kalder jeg service.

I kan roligt shoppe ved E-ryger.

February 10, 2013

Hej Liv