See what reviewers are saying
Dobbelt så mange mandlige profiler som kvindelige. Medlemstilgangen er utrolig langsom, Dating.dk har godt 60,000,- online om aftenen, mens Endate.dk kune kan prale af 5000 til 6000 OM DAGEN... See more
Company replied
Ufattelig dårligt design. Siden ligner noget man lavede i 90'erne, og jeg tror hele budgettet gik til... øhm jeg ved faktisk ikke hvad. Man kan ikke skrive samme besked mere end én gang, hvilke... See more
Endate er virkelig blevet en forringet datingside og jeg vil virkelig advare om at bruge den. Jeg købte et abonnement for en måned, men fik afvist ganske almindelige billeder af naturen og vandet o... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Dårligt fungerende side
Dårligt fungerende side. Pas på dem, som vil udnytte dig for egen vinding :/
Designmæssigt er vi sat 25 år tilbage i…
Designmæssigt er vi sat 25 år tilbage i tiden.
Jeg er smuttet igen.
Ja siden er kun falske profiler også de…
Ja siden er kun falske profiler også de der der kalder sig for superbruger de kan kun sige profil tekst ikke godkendt eller godkendt de er ansatte på siden
Jeg har været der inde nogle år uden at de svare når man spørger dem om noget så bliver man blokkeret det viser at de er mænd eller robotter så mange profiler går igen bare med andre profil navne så spild ikke tid og liv på den falske side jeg bruger ikke siden der til noget har den bare for at gøre grin med dem for at vise hvor falske de er
Gratis Dating som er derefter.
Stort set alle inkl. mig selv har stået derinde i årevis og det er et forum, der er så indspist, at de fleste kender hinanden og blot er gengangere. Var det betalingsdating havde jeg aldrig oprettet en profil det pågældende sted og var væk forlængst. Men hvad pokker det koster ikke en krone og derfor har jeg jo ikke smidt penge ud ad vinduet til ingenting, så vælger blot at blive stående derinde istedet for at daffe af. Vil så sige der er langt bedre og langt større DatingSider, hvor man også kan komme i kontakt med folk og skrive sammen ganske gratis eks: Tinder, Baddoo, Bumble mm
En meget tør side som ikke er opdateret…
En meget tør side som ikke er opdateret siden den blev oprettet. Der er kun mugne profiler derinde med råd ! Og de fleste er falske alligevel !
De er ikke gratis og de kan finde på at…
De er ikke gratis og de kan finde på at trække pengene 2 gange og man kan ikke få dem retur selv om det er dem der har fejlet
Kan ikke oprette profil
Jeg har haft en profil på siden for 8 år siden. Det gik fint. Nu har jeg nogle gange forsøgt at oprette en profil igen. Det er efter mange forsøg ikke lykkedes endnu.
Det er meget svært at sætte hak “v” i feltet med at jeg har læst betingelserne. Hvis det endelig lykkes, så er mit valgte brugernavn i brug.
Så må jeg begynde forfra igen og igen. Øv.
Dårlig Datingkoncept
Jeg købte et abonnement for en måned, men fik afvist ganske almindelige billeder af naturen og vandet osv.
Kun mit billede af mit ansigt blev godkendt, sådan var det ikke for et år siden, da jeg sidst var der og jeg vil bestemt ikke anbefale siden !
Sidste gang jeg bruger Endate !
Utroligt mange åbentlyst falske…
Utroligt mange åbentlyst falske profiler. Det er samme profiler med samme billeder som for flere år siden da jeg sidst brugte siden. De svarer aldrig og deres profiltekster er samme som altid, og underligt nok er de altid online.
Simpelthen en fup side af værste kaliber
Ufattelig dårligt design
Man kan ikke skrive samme besked mere end én gang, hvilket stiller spørgsmålet: hvorfor? Hvis jeg plejer at sige "hej" i beskeden for at starte en samtale, hvorfor skal jeg være tvunget til at skrive "hey" i næste besked?
Ikke programmeret med realtime teknologier, så man skal genindlæse siden hver gang man får en ny besked, hvilket er ufatteligt dårligt user experience.
Jeg gad vide hvad der foregik op i hovederne på de personer, der har designet siden.
Godt nok blevet en sørgelig og…
Godt nok blevet en sørgelig og intetsigende datingside
At man ikke skal smide penge ud ad…
At man ikke skal smide penge ud ad vinduet til ingenting, hvis man ikke lige har succes’s derinde. Et godt gratis koncept er Endate. Folk, der er utilfredse og mener deres chancer forøges, hvis de skifter til noget betalingsdating, ka godt tro om igen. Deres chancer bliver ikke større, fordi de betaler for det. Datingsider med betaling slår blot plat på folks ensomhed og kontaktbehov. Endate ka varmt anbefales til alle.
Siden virker ikke
Kan alligevel ikke komme ind på siden mere trods login ikke er slettet.
Svært at sige hvad fejlen er.
Hvis kvinder gad at lære en at kende, ville det sikkert være godt, men det er jeg jo så vandt med. Du kan være nok så sød men alle dates går sådan her.
You shall not paaasss!!
ok tak?? jeg skrev bare en intro hvem jeg er.
Jeg dækker 80% af alle i min alders gruppes kvinder søger, nok er jeg bange for at skrive forkert på grund af "Ban" mentalliteten, men jeg er altså ikke kedelig.
Dejlig dating der er et minus hvor for…
Dejlig dating der er et minus hvor for skal man godkende med nem ide meget nemmere før vi ikke skulle det vi ville til bage til det gamle
Jeg har fundet den eneste ene derinde
Jeg har fundet den eneste ene derinde. Og ja vi er sammen efter 7 år og vil ikke bytte hende for alverdens rigdomme
Dårlig side jeg blev mutet fordi jeg…
Dårlig side jeg blev mutet fordi jeg brugte mit efternavn parmodk og der er en der hedder søren parmo der er kunstner .. for dårligt jeg ik må hedde parmodk det hedder jeg alle steder 😠
Bliver sparket ud fordi jeg skriver jeg…
Bliver sparket ud fordi jeg skriver jeg mener en bruger bør fjernes. Ejeren virker ekstremt barnagtig og får aldrig succes med sin forretning, såfremt han ikke ansætter nogle andre. Men jeg tænker der ikke er nogen der gider arbejde for/med ham. Jeg kan nu ikke komme i kontakt med ham, så derfor intet PID nummer.
LATTERLIG DATINGSIDE MED LATTERLIGE…
LATTERLIG DATINGSIDE MED LATTERLIGE FUNKTIONER OG LATTERLIGE SUPERBRUGERE