Fido & Felix

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har betalt for varer MEN ALDRIG modtaget noget. SÅ HANDEL ALDRIG MED DETTE FIRMA. DET SNYDER OG BEDRAGER

Rated 1 out of 5 stars

Lagde en bestilling start december og fik også straks info om at varer er sendt, derefter trækkes pengene, men indtil nu ingen levering. Har mailet, og ringet mange gange, det danske nummer eksiste... See more

Rated 1 out of 5 stars

This is a fake company. Ordered and payed for goods (Swedish varor) in April 2016. Today in November I have not yet received either them or got my money back... Detta är ett fuskbolag utan dess li... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pengene blev hævet 3 uger før levering skete selvom vi rykkede adskillige gange. De hævder, at de følger de tyske forbrugerregler, hvilket ikke er lovligt når man har en .dk side og sælger i... See more

Company details

1. Pet Store

Information provided by various external sources

Nemt og hurtigt at bestille hundemad og kattemad. Leveret helt til døren.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Avoid! Varning! Undvik!

Detta är ett fuskbolag utan dess like. Beställde och betalade samtidigt för varor i april 2016, men har nu i november fortfarande inte fått dem eller pengarna tillbaka. Det är omöjligt att få tag på deras kundtjänst (telefonnumret som uppges är uppsagt och de svarar inte via mail). Polisanmält dem och hoppas att fler orkar göra det som blivit lurade av dem.

November 23, 2016

pas på

PAS PÅ når du har betalt modtager du ingen varer. Handel der ALDRIG !!!!

November 21, 2016

De hævede fra min konto d. 6/9-2016, men har ikke modtaget varene

Har flere gange forsøgt at kontakte firmaet pr mail og telefon, men intet svar. Bestilte nogle katte p-piller i starten af september 2016, de trak så de 138 kr. fra min konto d. 6/9-2016, men har stadig ikke modtaget min vare ( d.d. 19/10-2016 ). Er meget skuffet, og håber ikke der er flere der handler hos dem.

October 19, 2016

Køb ikke her !!!

De hæver pengene for varen, men sender ikke, og svarer ikke på mail. Jeg fik ikke tjekket trustpilot før køb. Det håber jeg andre gør.

October 12, 2016

OBS OBS fidoogfelix

Jeg har bestilt og betalt varer hos dette firma, Fido og Felix, som har snydt mig så det basker....det er umuligt at få kontakt med dem og hjemmesiden melder fejl. HOLD JER VÆK FRA DEM!!!!!!!!!
Jeg gav gerne minus stjerner, men det kan man ikke, så se min bedømmelse som minus 5 stjerner.

October 5, 2016

FUP OG FIDUS BUTIK

Var så dum at bestille varer her uden at tjekke anmeldelser først. Bestilte varer d. 7 september og pengene blev trukket den 9 september, men ingen varer. Flere henvendelser på mail, men INTET svar

September 28, 2016

Fupfirma FIDO OG FELIX

Hold jer langt væk fra dette bedrager "firma "de hæver dine penge ,men du får aldrig varerne. De tager ikke telefonen.Det eneste der fungerer er når de skal hæve pengene på din konto. GØR DET IKKE.!!!!!!!

September 28, 2016

Svindler

Jeg var så dum for 3 uger siden at gå ind og bestille til min hund for næsten 400 kr - fik aldrig en mail fra dem og har prøvet at ringe mange gange til dem men uden held ... så jeg må nok vinke farvel til de penge ... Det bare utroligt at de kan blive ved med at svindle folk 😡

September 21, 2016

FUP?

Æv, at jeg var naiv og ikke fik tjekket reviews FØR bestilling hos "Fup & Fidus" !! Fuldstændig samme senarie - pengene er trukket for 10 dage siden og stadig ingen varer. Har skrevet og ringet til både det danske og tyske nummer uden succes... Dyre lærepenge, men håber stadig på, at varerne dukker op..... og der er jeg nok naiv igen?
Hvordan forhindrer man, at stadig flere "donerer" penge til denne ukendte fidus-hjemmeside?

September 16, 2016

Take a closer look