God service og god tone
Kan klart anbefales
Frydendal Auto, er et AutoMester-Værksted hvor service og kvalitet er i højsædet. AutoMester Jan Frydendal, har over 20 års erfaring med reparationer og fejlfinding på alle bilmærker. Jan blev uddannet mekaniker med et flot resultat, og fik i forbindelse med svendeprøven en Sølvmedalje fra Københavns Håndværkerforening. Jan har efterfølgende videreuddannet sig til Citroën-Servicetekniker og har således også stor erfaring med elektronisk fejlfinding. Line Frydendal er uddannet regnskabsassistent Hun passer kundemodtagelsen, telefonen og sørger for det daglige regnskab mm. På værksted arbejder Jan sammen med mekaniker Phillipe Trolle. Phillipe Trolle bliver udlært Mekaniker i Juli 2014. Allerede nu er han en yderst kompetent og dygtig mekaniker.
Fredensborgvej 69, 3400, Hillerød, Denmark
God service og god tone
Kan klart anbefales
skulle skifte til sommerdæk. de havde tid samme dag så god oplevelse
Dækhotel hos Jan Frydendal Hilerød. En RIGTIG dårlig oplevelse , som gør at vi nu ikke har vinterdæk på stålfælge til vores Santa Fee. Dækkene blev indleveret d.30/5 2018 mod kvittering .Da jeg ville hente dem d.22/11 2018 kunne de ikke findes. Jan sagde først at det måtte vi finde ud af, og : vi må finde en løsning
Han ville ringe - men han ringede aldrig. Ved henv.sagde han: "er du sikker på de ikkee ligger hjemme i din garage?"Jeg bor i lejlighed, det er derfor de er på dækhotel. Senere blokerede han mit telefonnummer, og ved opkald fra anden telefon, afbrød han forbindelsen.
Han svarede aldrig på vores mail. Først da FDM kom ind over, svarede han.
Nu påstår han at han har udleveret dem inden han havde nået at registrere dem - men hvem har han udleveret dem til ? Ikke til mig.
Fornuftige priser på service, alt aftales på forhånd og Jan er flink og reel. Er meget tilfreds med mit første besøg, og det er helt sikkert ikke det sidste.
AC service lige klaret.
Pris alt inkl og ingen skjule merudgifter.
Super fin service og kunne sidde og vente imens.
Ingen slinger i valsen, og alt overholdt til tiden og til aftalt pris. SUPER SERVICE
Jeg fik anbefalet Frydendal auto, og vil nu gi min anbefaling videre til andre.
Jeg skulle ha omsynet min bil, men der var først et par ting der skulle laves. Bla skulle bilen ha skiftet en bøsning, og fastgjort nr plade. Jeg ringer til Frydendal, som fra start af viser god service. ikke nok med at de var billigere end andre steder, de var utrolig serviceminded, overholdte alle aftaler, (lavede endda et par småting uden beregning,) og fik mig til at føle mig tryg hele vejen igennem. Jeg henter en bil som er blevet lavet til UG, de har kørt den til omsyn for mig og klaret alt i forbindelse med det!
Utrolig venlige, og helt sikkert et sted jeg vil komme igen og kan kun anbefale dem til andre. Frydendal har vist, at man godt kan køre sin bil til mekaniker, uden at skulle ligge søvnløs over pludselig høje regninger og dårlig service.
Jeg fik renset mit partikelfilter og efterfølgende nulstillet motorstyringen. Alt foregik til de aftalte priser og på de aftalte tidspunkter. Jeg fik lynhurtige svar på de spørgsmål, jeg undervejs havde sendt pr. mail. God kommunikation. Gratis lånebil ved begge besøg. Kan anbefales!
- Super service.
- Råd & vejledning
- Varm og god modtagelse.
- Aftalt pris holder.
- Hurtig og effektiv.
- Fri lånebil.
- Bred erfaring med div. bilmærker.
Har prøvet en del værksteder, er hele turen værd fra København, (Indre by).
Jeg kan varmt anbefale FRYDENDAL AUTO.

Reply from Frydendal Auto
Fik 90000 km service af min Suzuki.
Da jeg også skulle have den synet, bad jeg dem om at sørge for at den var klar til det.
Der skulle skiftes en bærearm og en styrekugle.
De tilbød at køre den til syn, for samme pris som det koster i synshallen.
De ringede inden at de lavede noget der ikke var aftalt i forvejen.
Og prisen incl syn og ekstra dele var mindre end et eftersyn hos Susuki.
Gratis lånebil var også includeret.
Har her fundet mit faste værksted.