Var lidt skeptisk over, at skulle udsmykke min iPhone med de skins som de sælger. Overvejede kraftigt, om det var så enkelt som der blev givet udtryk for. Om den nu blev fyldt med luft-bobler osv. Skr... See more
See what reviewers are saying
Min søn havde tabt sin Iphone 4 og smadret bagskærmen. Tjekkede reparationspriserne hos forskellige butikker og kunne se at iCovers var de billigste. Tænkte at jeg ville give dem en chance. Kom ind me... See more
En god og overskuelig hjemmeside, rart at kunne vælge på denne måde især da jeg bor på en ø, ingen problemer med betaling eller levering, fuld tilfredshed med produktet, der ankom før jeg havde forv... See more
Fik anbefalet icovers da jeg skulle købe et nyt cover, og jeg kan kun anbefale andre at handle der også. God pris, hurtig levering og desuden FRI FRAGT selvom jeg kun bestilte for 159,-, Det bur... See more
Information provided by various external sources
iCovers.dk er en af Danmarks førende sites inden for mobil covers samt tilbehør - Vi har et bredt udvalg af covers og tilbehør til netop din mobil.
Petersmindevej 2, 8800, Viborg, Denmark
- 7199 5869
- support@icovers.dk
- icovers.dk
No history of asking for reviews
Ingen levering på Samsung Galaxy s5 batteri
Hjemmesiden så fin ud og på Google var de listet som de billigste, så jeg klikkede mig ind og tog chancen. Her en uge efter bestilling har jeg stadig ikke modtaget mit batteri til min Samsung Galaxy s5. Min kære far har i mellemtiden bestilt og fået leveret et tilsvarende produkt gennem batteribyen.dk
Blev i første omgang forsikret om, at min ordre bar på vej. Det var den så alligevel ikke. Ingen tilbud om plaster på såret og meget korte upersonlige korrespondancer. Bestemt ikke tilfreds. Kommer aldrig til at handle her igen.
Øv øv øv - Forkert vare og ingen svar
Min søn bestilte 3 Covers til hans nye iPhone. De blev bestilt via nettet, betalt med det samme og kom også hurtigt frem.
To af de tre covers var også rigtigt leveret, men det tredie var en helt anden model end det som stod på bestilingen og fakturaen.
Skidt fejl kan jo ske, så skriver til deres support mail den 6/5, men intet svar. Trods de reklamerer med max 24 timer inden svar på deres side. Ny mail sendt den 11/5, samme resultat. Intet svar.
Det går under kategorien "En ommer" :-(
Manglende tilbagemelding
Jeg har skrevet til icover den 7. maj, men mangler stadig en tilbagemelding vedr. en returnering
Har ikke modtaget mine varer
Fin hjemmeside, meget overskuelig, men..... betalingen er trukket, men her 1 uge efter, har jeg endnu ikke modtaget mine varer
super hurtig betjening og god vare
super hurtig betjening og god kvalitet :-)
Fantastisk oplevelse
Gode produkter, fremragende service og hurtig levering!
Har Betalt !!!!!
For et Cover til Iphone som var forkert, talte med Rebekka skulle sende det tilbage, og det er gjort i August 2014, skulle have 94 kr tilbage, det er stadig IKKE sket, det kan man da kalde service
Kirsten Græbe
Halloooo
Jeg mailede først omkring en varer, der ikke fungere mere og her en uge efter har jeg ikke fået svar. Har ringet til deres supportnummer og får at vide det ikke eksistere.... Er glad for produktet var i den lave omkostningsende men anbefaler ikke andre at benytte shoppen. Man kan i det mindste svare
Jeg er blevet lovet pengene retur og her efter en måned har jeg ikke fået noget...... Men hvad havde jeg forventet....
Har købt og betalt.
Men har ikke modtaget pakke fra jer. Bestilte for nu 9 dage siden. Har skrevet til jeres kundeservice men intet svar fået ?!?
iPhonecover i dårlig kvalitet
Jeg bestilte et iPhonecover fra iCover.dk, som allerede gik i stykker efter 5 dage, hvilket efter min mening ikke burde ske. Da jeg derefter prøvede at tage kontakt til dem med mit problem, var det oplyst, at jeg ville få et svar inden for 24 timer, hvilket ikke var tilfældet...
Det kan ikke gøres bedre
Meget fine produkter til gode priser, og lynlevering dagen efter bestilling.
Fantastisk
God service og god kvalitet. Tabte min telefon fra mit spisebord, men heldigvis virkede coveret :)