Jeg har handlet mange gange hos Impaz og får altid den bedste kundeservice og hurtig levering.
See what reviewers are saying
At købe garn hos ImpaZ var både meget billigere, meget nemmere og meget hurtigere end hos nogen jeg før har handlet garn hos. Pengene blev først trukket efter garnet var sendt afsted, garnet ko... See more
Jeg bestiller næsten altid garn hos IMPAZ, og jeg har absolut ingen anmærkninger - tvært imod! Fantastisk service! (er et par gange blevet ringet op, fordi en vare var udsolgt. "Er det ok at... See more
Company details
Information provided by various external sources
Garn & Strikkepinde i højeste kvalitet til gode priser! Besøg vores hjemmeside eller butik i Isenvad for alt hvad De skal bruge til hjemmestrik.
Denmark
- impaz.dk
No history of asking for reviews
Super *****
Har snart handlet garn på nettet her…
Har snart handlet garn på nettet her mange gange. Har aldrig oplevet noget andet end fin service og hurtig levering :)
Altid en super services i hendes …
Altid en super services i hendes fysiske butik 👍
Bestilte mit garn i går
Bestilte mit garn i går. Efter knap 1 time fik jeg besked om, at garnet var sendt. Nu knap et døgn senere har jetg hentet det. Lynhurtig service.
For dyr, ringe produkt, og dårlig betjening.
Glemmer aldrig den sure ekspedient engang i den daværende fysiske butik. Jeg betalte over 600 kr. for garn til en trøje og da den så var blevet brugt meget få gange, fnuggende den allerede rigtig meget. Blev aldrig glad for den. Købte også en rigtig dyr og elendig rundpind. Da jeg så skulle finde en bestemt type garn og der ikke var så mange steder tilbage at vælge imellem, valgte jeg at kigge ind på hjemmesiden, da jeg så så at de også bruger firmaet ViaBill, mistede jeg bare det sidste jeg havde for dem og tænkte bare: "nej, aldrig mere!" Så hellere betale dobbeltpris et andet sted!
Ekstrem hurtig levering!
Impaz har flere gange imponeret mig med super hurtig afsendelse af min bestilling. En lille ordre bliver i øvrigt behandlet lige så hurtigt og kompetent som en stor. Og så har de mange yderst konkurrencedygtige priser på garn og tilbehør!
Gode priser, hurtig levering
De bedste online priser på det garn jeg skal bruge. Lynhurtig levering (mindre end 24 timer).
Super!
Elsker at handle hos impaz! Spændende varer, fantastiske priser og god service - bedre bliver det ikke.
ikke tilfredsstillende service
Da jeg modtog det garn jeg havde bestilt, manglede der 3 nøgler. Jeg ringede 2 gange og lagde besked på telefonsvareren. Dette gav ingen respons. Da jeg sendte en mail, svarede de kort tid efter, at de ville sende de 3 nøgler garn til mig. Nu 3 dage efter har jeg stadig ikke modtaget garnet. Skrev derfor til impaz. Fik et kort svar: de er sendt afsted. Jeg køber en del garn på nettet, og synes aldrig jeg har haft problemer med levering hos andre.Jeg handler ikke ved impaz igen.
Lynhurtig levering
Min bestilling kunne afhentes fra pakkeshop allerede 18 timer efter bestilling, dét synes jeg er ret imponerende! Og alt ved bestillingen var som det skulle være, så handler her helt sikkert igen en anden gang :)
hurtig levering
Har for anden gang bestilt garn hos Impaz. Garnet er i orden, prisen ok og leveringen lynhurtig. Der vil jeg helt sikkert handle igen (også selvom jeg ikke fik nogen gave) pjat -det er bare fint.
Hilsen
Annelise
Fantastisk service
Altid superhurtig levering, hurtige svar på mail og oftest er der en lille ekstra ting med i pakken. Og ovenikøbet altid meget billige garner. Kan kun anbefales.
Fuld tilfredshed
Bestilte for ca 200 kr garn d. 1/6-15 kl 16:37.
Jeg har lige modtaget pakken idag d 3/6-15 kl. ca. 11:15.
Alt jeg har bestilt er der, og jeg er meget tilfreds med mit køb og med hvor hurtigt min bestilling er blevet expederet.
5 Glade stjerner fra mig ♥
Super hurtig levering
Meget hurtig levering, og der er en lille gave med i pakken :) Kan klart anbefales.
Ekstraordinær service
Fantastisk sted at købe garn med virkelig god service. vil til hver en tid købe garn der igen samt anbefale det til andre!
til at stole på.
Får max stjerner selvom varen var lidt forsinket, men fik oplysninger om det hele vejen. Køber helt sikker garn der næsten gang igen.
Super nemt: Bestilte, Betalte, Modtog :-)
Bestilte mandag aften, fik en mail tirsdag, at varerne var afsendt. Modtog varerne dagen efter om onsdagen - med en lille gave, tusind tak - og garnet er meget smukt og langt det billigste, jeg kunne finde. Jeg glæder mig til at begynde at strikke.
Billig og hurtig
Jeg har handlet hos Impaz et par gange, og jeg kan intet dårligt sige. Gode priser, hurtigt levering og somme tider en sød og lille brugbar gave med i pakken fra butikken. Det er super service:)
Perfekt
Har handlet ved Impaz flere gange. De er hurtige, blandt de billigste på nettet (det siger jo lidt) og har aldrig lavet fejl. Vil helt absolut handle der igen, og kan kun anbefale det til andre!
Hurtigt og billigt - stor tilfredshed
Jeg skulle bruge noget helt bestemt garn, som jeg fandt billigst hos Impaz - og strikkepindene var ligeledes til en meget fordelagtig pris. Jeg fik det leveret hurtigt, og der var en fin lille gave med oveni de varer jeg havde bestilt - som i øvrigt levede op til forventningerne. Så jeg kan kun give Impaz de varmeste anbefalinger :)