Verdens dårligste inkasso firma. Jeg har betalt et udlæg for flere uger siden som de havde i mit hus og alligevel gider de ikke fjerne det fra tinglysning og de bliver rykket hver dag. På gr... See more
Intrumjustitia
See what reviewers are saying
Hold da op ! Sender opkrævninger uden at vil dokumentere krav eller svare på indsigelser. Når man løser problemet direkte med kreditor vælger de at se bort fra alt og blive ved med at rykke en... See more
Jeg har modtaget breve om to gældsposter som jeg ikke har noget med at gøre, og jeg har forsøgt at oplyse denne inkassovirksomhed om sagens rette sammenhæng. Men Intrum Justitia er langt hurtigere til... See more
Har lige modtaget et krav fra intrum justitia på vejne af den norske hustlervirksomhed BioPharma som min kæreste var så uheldig at havne i kløerne på for et års tid siden. Siden da har vi betalt de e... See more
People also looked at
Verdens dårligste inkasso firma
Verdens dårligste inkasso firma.
Jeg har betalt et udlæg for flere uger siden som de havde i mit hus og alligevel gider de ikke fjerne det fra tinglysning og de bliver rykket hver dag. På grund af de ikke får det fjernet kan jeg ikke få omlagt mit hus lån som jeg har skrevet under på. Jeg har kontaktet tinglysnings retten og de har aldrig hørt om at det skulle tage flere uger at blive slettet og som de selv siger det noget som tager 5 min og deres erfaring er at et par dage efter er udlæg fjernet!
Dårlig service og medarbejdere som bare siger at de sender en mail videre til nogen som man ikke må få nummer eller kontakt til.
Jeg ringer ind igen og rykker dem og de får rykkere dagligt. Og det har de fået i flere uger.
Ekstremt skod firma som i har !
SEAS kender ikke til den regning/rykker…
SEAS kender ikke til den regning/rykker i har sendt mig. I har ikke sent andet ind det ene brev. Som er en rykker. I er svindl og humbug. Det samme med SEAS. I har tabt temmelig mange sager, som de/i har fået i retten igemmen andres firma og privat personer. Og dog for i stadig lov til at være inkasso. Simpelhen for latterligt
Inhuman "kundeservice"
På trods af at det er et inkassofirma jeg har kontaktet, har jeg heller ikke tænkt, at de vil være barmhjertige, men den måde de taler på er helt umenneskelig. Det er ikke fordi, jeg har ondt i måsen over, at min farmor er sendt til Intrum, hvor der endnu ikke er lagt et inkasso gebyr. Faktisk er det betalt, men jeg vil bare ytre mig om hvordan Intrum yder deres kundeservice.
Min farmor på næsten 80 år, der både er analfabet og ikke kan dansk, har fået et nyt Dankort, og derfor har El-firmaet ikke trukket pengene, selvom hun er tilmeldt til betalingservice.
Min farmor har fået rykkere på email, påstår El-firmaet, men da hun hverken kan dansk og er analfabet, kan hun ikke læse sine mails. Jeg, som er barnebarn, kan ikke tjekke hendes bankkonto og emails 24/7.
Hun bliver sendt til Intrum. Jeg forklarer Intrum, at vi ikke har haft muligheden for at blive oplyst, at pengene ikke er blevet trukket på hendes konto. De er helt ligeglade, hvilket jeg godt forstår, da de gerne vil tjene ekstra penge.
De fortæller mig så, at hun ikke skal indgå en aftale med nogen, når hun ikke kan dansk og ikke kan bruge email.
Det er ligesom at fortælle en diabetiker, at personen ikke skal spise noget sukker, da de ikke har færdigheden til at omdanne sukker til energi - altså det er nødvendigt.
Min farmor har brug for el ligesom alle andre i verden, men Intrums råd er, at hun ikke skal have el, fordi hun hverken kan snakke, forstå eller skrive dansk.
Dette er meget umenneskeligt, selvom jeg godt ved, at jeg snakker med et inkassofirma. Jeg håber at Intrum ser på vores sag og opdrager deres ansatte.
På vegne af min mor kom jeg i kontakt…
På vegne af min mor kom jeg i kontakt med denne virksomhed.
Efter et svært arbejdsulykke kan min mor ikke passe sine sager længere og jeg overtog og fandt ud af, at hun var gået ind på en træls lånesag.
Hurtigt prøvede jeg at får en afdragsordning på plads, så det ikke kører videre med renter og gebyrer.
Nu har vi den 10.03. og siden den 03.01.2018 har jeg sendt både mails og breve omkring en betalingsordning til dette firma. Dog uden resultat.
På min mail fra den 03.01.2018 (500 DKK/ måned) fik jeg svar den 23.02.2018, at denne afdragsordning er i orden og ville starte med at blive trækket den 01.03.2018.
Herpå meddelte jeg på mail igen (uden svar til d.d.), at jeg har fået at vide den 03.02.2018 fra inkassokonsulenten, at en aftale på mail betragtes ikke som gældende og jeg skal sende brevet på papir, hvilket jeg gjorte samme dag. Brevet blev ikke modtaget, hvorefter jeg sendte endnu et brev, som åbenbart heller ikke nåede frem iflg. deres kundehotline.
Den 26.02.2018 sendte jeg endnu en mail og gjorte opmærksom på, at jeg har ændret afdraget til 1.000 DKK/ måned i brevet og de skal være opmærksom på det, når de nu trækker 1. afdrag den 01.03.2018.
Den 01.03.2018 kom og ingen penge blev trukket.
Så ringede jeg igen for at spørge, hvad der sker og hvorfor pengene ikke blev trukket, som aftalt og bekræftet på mail og per telefon.
Så fik jeg at vide, der ligger ikke en afdragsordning i deres system.
Men til gengæld beregner de nu 700 DKK rykkergebyr.
Den 02.03.2018 fik jeg tilsendt den samme brev igen, hvor jeg skal udfylde papirerne til en afdragsordning.
Sidste uge har jeg sendt en yderlige mail til dem med meddele om at jeg nægter simpelthen at betale rykkergebyr.
Jeg er i kontakt med dem næsten ugentligt siden 03.01.2018, har mailet, ringet og skrevet.
Deres inkassokonsulent Michael dukkede trods kontakt to gange op hos min mor og var rimelig pågående og spurgte om hun havde penge derhjemme.
Jeg ringede ham op og til mig siger han, han havde glemt vores aftale om afdrag og beklager, han generede min mor.
Hermed de er ikke villig til at tage imod en afdragsordning, har jeg på egen regi begyndt at indbetale mit forslåede afdrag.
Jeg kan kun advare for dette firma.
Yderst uprofessionel handling under hele forløbet.
Og skulle de blive ved med, så følger en anmeldelse til politi og forbrugerråd.
Det går slet ikke, når man vil afdrage det man skylder og så trækker de forløbet for at skaffe sig mulighed for at pålægge yderlige renter og gebyrer.
puha magen til dårlig selskab .
puha magen til dårlig selskab ..
sender deres inkasso konsulenter som er vildt provokerende og virklig flabet
har lige haft besøg af en preben
som virklig er en nar og virlklig ubehalig
beder ham pænt at forlade mit grund og så bliver det virklig slemt der er ikke grænser for ord han kommer med . jeg skulle have mine skole penge igen . og meget mere som ikke høre til her
der er slet ikke nok plads at skrive her om det
men tro mig det bliver politi anmeldt .......
Det er dårligt inkassofirma må jeg …
Det er dårligt inkassofirma må jeg tilstå har indgået en ordning med dem
Betaler hver måned til dem nu er det sket 2 gange de har smidt mig i debitorregisteret 2 gang ja 2 gang selvom det er en gammel gæld der har stået i register de kan ikke registre igen når den først har været i
det hvad jeg har skrevet til dem
Hej
Hvorledes går det med sagen
Har fundet ud af den har været registreret i 2004 den sag
Så vidt jeg ved kan man ikke registres mere for samme sag i register
Hvis i fastholder det så tager vi og sender den videre til datatilsynet med jeres registering om mig i jeres system
For det her gider jeg ikke betaler hver måned til dem
Det kan ikke være mit problem de har uorden i deres bogholderi med ikke at kan finde de girokort
Jeg sender hver eneste gang de ikke kan finde den og der ser de jo de er betalt rettidigt
Det er jo ikke første gang det sker
Forventer snarest at høre fra dem så jeg ved hvad jeg skal gøre sende den videre til datatilsynet for uretsmæssig registering
Min ærlige oplevelse:
Min ærlige oplevelse:
De er nogle forbistrede fuskere...
Jeg har fået flyttet et lille lån fra ikano bank og over til dem og nu bliver mit resterende kun højere og der bliver hele tiden lagt ekstra beløb på......
Jeg er tosset over dette og vil råde Alle til, ikke at have noget med dem at gøre..
Et Sølle firma der tydeligt i deres …
Et Sølle firma der tydeligt i deres skrivelser viser at de ansatte i hovedtræk må være freelancere der forsøger at finde en indtægts kilde. uden at have evne til et egentligt arbejde. Kan kun sammenlignes med virksomheder som carpark og andre i samme kategori.
Det er sløjt rigtigt sløjt.
Uprofessionelt!! og uforskammede
Jeg har af flere omgange pr. telefon talt med deres mand i firmaet som har denne sag og han lovede sidst at vende tilbage til mig med svar hurtigst muligt. Det er desværre ikke sket og jeg tillader mig derfor at henvende mig til dem igen idag pr. telefon. Her får jeg fat i en kvinde som på ingen måder er sit job værdigt. Jeg tillader mig at blive bestemt i tonen da hun beder mig om at ringe igen i morgen da deres mand holder et par fridage. Jeg er nu ikke interesseret i at kontakte dem mere og bruge mere tid på denne sag. Men minsandten om hun ikke bad mig om at slappe lidt af og hun kunne sgu da ikke bare sende mig en kreditnota og så smed hun røret på.
Jeg håber virkelig at denne samtale blev båndet og jeg vil så håbe at man tager en alvorlig samtale med vedkommende.
Det kan ikke være første gang at hun bliver kontaktet af en utilfreds kunde, men det magter hun på ingen måde at tackle professionelt. Hvis der var nogen der hidsede sig op var det godt nok hende, og hvad ligner det at sidde og bande og tale ned til mig på den måde og så ovenikøbet slutte at med bare at smide røret på.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende….
Super uprofessionelt firma der taler til en på den måde og aldrig vender tilbage med et svar som lovet - allerede i januar!!
Groft misbrug af rykkergebyr m.v.
Jeg kan ikke advare nok mod dette firma. Jeg har lige nu en sag hvor de - et år efter en bøde, fra Metroen, de påstår er betalt for sent, får et brev med et rykkergebyr. Brevet er sendt så jeg ikke kan nå at betale gebyret til betalingsfristen, de kan så på den måde nå at sende mig et nyt brev, som jeg heller ikke har en chance at nå at betale, sådan er det nu blevet ved i lang tid. Jeg tar fat i dem, og de kunne ikke være mere lige glade, og fortæller mig lige ud, at det nok bare vil blive ved.. Og at jeg da kan prøve at tage fat i Post Nord... Jeg er måløs. Det må være den måde de driver forretning på. Det er IKKE ok.
Jeg håber denne sag kan ende, og at jeg ikke i en uendelighed skal blive ved med at betale til dette dybt useriøse firma.
Desværre kan man ikke give -3
Desværre kan man ikke give -3, som dette firma fortjener.
Dette firma har ikke styr på noget, der er ingen fast medarbejder på ens sag. Selvom man har bedt om 1 person istedetfor 10 forskellig.
Desværre er dette firma total useriøse og vil på ingen måde indgå en aftal. Og så bliver man svinet til.
Har overhovedet ikke styr på dokumentationen
Arbejder tilsyneladende efter devisen "går den så går den"
Har med års mellemrum fået henvendelse om et fingeret skyldigt beløb til TELENOR for et abonnement der blev afsluttet for mere end seks år siden.
Det kan undre hvorfra de henter deres oplysninger, de har overhovedet ikke bund i virkeligheden.
Inkasso for en anden persons forsikring
De sendte mig e-mail om en bilforsikring, som de påstod var tegnet i mit navn, men de var for dovne til rent faktisk at undersøge sagen. Jeg måtte ringe til SKAT's motorregister, som kunne bekræfte at bilen slet IKKE var min, den var slet ikke registreret i mit CPR-nummer, og at forsikringen, som var tvangsforsikret, slet ikke skulle have været tegnet i mit navn. Jeg har ikke boet på adressen, eller, for den sags skyld i landet Danmark, i 2 år. Ergo blev jeg sendt i inkasso for en anden persons forsikring, omhandlende en anden persons bil, som jeg aldrig havde set eller hørt om.
Efterfølgende nægter de at dække de omkostninger, som jeg havde med at ringe 48 minutter til dem, SKAT og forsikringsselskabet, vel at mærke fra en TYSK telefon, dvs. høje minutpriser. Alt det måtte jeg gøre midt i arbejdstiden, så jeg i alt bliver trukket 3,5 timers løn.
På trods af at jeg aldrig har haft nogen aftale med forsikringsselskabet, så nægter Intrum Justitia at forholde sig til kravet om dækning af omkostninger og henviser i stedet til forsikringsselskabet. De kan ikke bare skubbe ansvaret videre til en tredjepart, som jeg ikke har nogen aftale med. Det er deres ansvar som virksomhed. Hvis de ikke kan finde ud af at drive virksomhed eller yde ordentlig service i sådan en sag her, så bør virksomheden lukkes øjeblikkeligt!
Jeg ser kun 1 rød stjerne ved alle andre anmeldelser
Jeg ser kun 1 rød stjerne ved alle anmeldelser for Intrum Justitia og det tillægger jeg, at folk skylder penge og måske ikke vil være ved det.
Jeg må indrømme, at jeg hele vejen igennem er blevet behandlet ordentligt. Jeg har en 20 år gammel gæld på et hus, som jeg har slæbt rundt med. Jeg modtager et brev og bliver ikke forarget overhovedet - for jeg ved jo, at jeg skylder pengene og så er den egentlig ikke længere.
Gennem Intrum Justitia er det lykkes, at få 75% høvlet af gælden og det synes jeg da er store sager. Jeg kunne jo nemt fortsætte som de sidste 20 år og bare lukke øjnene (jeg HAR udstået "min straf" i RKI), men omvendt så skylder jeg jo rent faktisk nogle folk disse penge.
Jeg må indrømme min oplevelse har været helt anderledes end de andre her på TrustPilot. Jeg talte med en yderst venlig og forstående Kristian og vi hjalp hinanden igennem til det endelige slutresultat, som både jeg og firmaet er tilfredse med.
Det er jo trods alt mig selv i længden, som har skabt gælden.
Intrum Justitia A/S Lyver for at afpresse penge forbrugeren
har haft en længer tvist om en retur vare fra cdon , hvor man påstod jeg ikke havde betalt for den oprindelige og sener defekte vare , som blev byttet inden for garantien , hvad man også forsøgte at presse penge af mig for selv om jeg havde returneret den defekte vare , dvs Intrum Justitia A/S forsøgte at få mig til at betale for en var en gang til jeg havde købt for 9 mdr siden og oven i den betale for den vare der var sendt , som erstatning , det er slet og ret bedrageri.
Grådigt, påtrængende og ureelt ''firma''
Med flere breve ugentligt, med endnu flere gebyrer og renter, som om jeg har informeret at jeg er uenig i kravet. Ingen respons på dette - andet end nye rykkere. USERIØST
Ikke styr på noget
Har i 5 år fortalt mig jeg ikke skal betale renter.
Desværre viste det sig da beløbet er betalt at det desværre ikke er korrekt, da de så skal udregne hvad renterne så er slynger de bare nogle tal ud som ikke er korrekte, har en stærk fornemmelse af de ikke aner en dyt om hvad der skyldes de slår om Sig med undskyldninger som i bund og grund ikke er en skid værd, da de bare fortsætter med at fejle.
Utroligt firmaer overhovedet vil bruge så komplet uduelig firma
Har kontaktet diverse nyheds stationer de kan sikkert bruge en god historie om et inkasso firma som ikke har styr på deres ting.
En skændsel, chikane og afpresning.
Betal ikke før at Intrum har gjort deres arbejde. De køber "sagerne", hvor de kører på automatpiloten og håber at folk betaler gælden+gebyrer.
Det må antages at det er praktikanter, som er ansat i firmaet og først når skidtet brænder på, så kontaktes advokaten. En ulækker og uprofessionel geschæft.
KRÆV at de dokumenterer alt, før at der tages stilling til om man reelt har skyldner. For mit vedkommende har jeg betalt alle regninger og Telenor nævnte, at det er en fejl at det er gået videre. Tilgengæld foregår al korrespondance gennem Intrum, som reelt er ligeglade og ønsker kun at få "deres" penge for et ekstremt ringe arbejde!
Som en anden bruger skrev korrekt:
"Hvis den dokumentation er mangelfuld er det meget vigtigt at man sender en skriftlig klage til Rigspolitichefen i København, som er den myndighed der giver inkassovirksomhederne lov til at drive forretning. Hvis dokumentationen er mangelfuld har inkassofirmaet nemlig ikke overholdt hverken god inkassoskik eller dansk lovgivning. Så klag - det nytter."
OBS: Hvis man har skyldner som man selv er bekendt med, så skal man hurtigst betale den. Selvfølgelig!
Kriminel forening
Forsøger at Indrive falske fordringer, uanset det er åbenlyst falske fakturaer. Tyder på de selv laver dem?
Oister sælger folk
havde snakket med dem.
Og De gav mig ret i at Oister var forkert på den, men de skulle stadig ha ders penge.