Komfa
Information provided by various external sources
Komfa Group Danmark er et gratis serviceselskab som yder god service og tilbyder udover det en masse gratis ting. Vi lægger især vægt på vores unge kundeservice. Nicolas Kjærstrup Hansen dannede tilbage i slutningen af 2009 Komfa Group Danmark og sammen med nuværende daglig leder Mikkel Østergaard Jensen blev Komfa opstartet officielt tilbage i januar 2010. Komfa Group Danmark startede i forbindelse med en efterskole på den velkendte chat www.Habbo.dk. Nicolas har altid holdt af kundecentre og næsten altid haft gode oplevelser med dem. Så til den såkaldte efterskole ville Nicolas lave et lille kundeservice så folk kunne ringe og skrive hvis de havde spørgsmål eller problemer vedr. efterskolen eller efterskolens hjemmeside. Senere hen (mens efterskolen stadig var eksisterende på www.Habbo.dk) fik Nicolas mange tilbud rundt omkring af mindre virksomheder til at opstarte et firma da vores kundeservice i forvejen var på plads. Derfor startede Komfa. Han ville have et firma, som ikke kostede brugerne noget at benytte, som havde unge medarbejdere og besøgende og som havde god service; så var alt på plads! Komfa startede så, og med tiden lukkede efterskolen på Habbo. Komfa fik flere og flere ansøgninger og på den måde også flere ansatte. I dag har vi mere end 40 frivillige medarbejdere hos Komfa Group Danmark. I forbindelse med Komfa fik direktør Nicolas selvfølgelig massiv støtte fra forældre, familie, venner, bekendte samt mindre virksomheder og elskede sponsere. Nicolas var kun 12 år (2 måneder til 13), da han begyndte at starte Komfa Group Danmark op i 2009, så det var jo svært at kunne håndtere det hele i den alder. Komfa startede officielt i januar 2010 hvor Nicolas blev 13 år d. 11. februar. At drive et firma som 13 årig er svært, men da Komfa Group Danmark havde mange frivillige medarbejdere til at hjælpe var der næsten ingen problemer. Da Komfa heller ikke koster penge for andre og på den måde heller ikke tjener penge gør kun jobbet som Komfa direktør meget lettere. Papirarbejde om pengeindtjening m.m. er helt ude af verdenen på vores kontor! I dag er Komfa Group Danmark en virksomhed henvendt til mange unge mennesker, kendt for at eje en hel del hjemmesidefirmaer (eller rettere gratis services) og udover det, at drive en masse afdelinger m.m. som er i konstant udvikling kun til kundens behov! Mere information: Komfa Group Danmark er grundlagt og opstartet mellem januar 2010 og marts 2010 med formålet om at være et gratis serviceselskab med gratis ting, gode services og dygtigt ungdoms kundeservice præcis som i dag. Alle vores belægninger er naturligvis på internettet. Vi oplyser ingen adresse men vores bopæl er i DK Måløv 2760. Komfa Group Danmark er nok det firma som har flest kontakt muligheder. Da vi blev grundlagt, var det noget af det første vi tænkte på. Vi vil gerne have, at vores brugere kan have os lige ved hånden, udover på eksempelvis SMS besked. Vi har blandt andet oprettet os på chat sites som Facebook, Arto og Speek. Så hvis en lige sidder og tjekker facebook f.eks. og har et spørgsmål til Komfa Group Danmarks Kundeservice så er det bare lige om at gribe fat i os. Smart, hva'? Du er velkommen til at stille spørgsmål til os gennem vores e-mail support KontaktKomfa@gmail.com eller Hotline på +45 26 29 17 02. Besøg vores hjemmeside på www.gamer-forum.dk/komfa for mere information. Mvh. Komfa Group Danmark - Kundeservice
United States
- komfa.net