www.kosmetik-lagersalg.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er en meget skuffet kunde. Jeg har afgivet to ordrer (848 og 850). Pengene blev trukket på kontoen, MEN varerne blev ALDRIG LEVERET. Desværre er det heller ikke til at komme i kontakt med firm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kosmetik-lagersalg er nemt, billigt og godt. Jeg bestilte en pudder til næsten halv pris af hvad man giver i f.eks. matas. Min bestilling kom hurtigt (men dog ikke på 1-2 dage som der reklamer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super net-butik og super service. Der kan man handle med bevidstheden om at det er god kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. Venlig hilsen Eva Og lige et tips: De har den mest fantastiske pak... See more

Company replied

1. Skin Care Clinic

Information provided by various external sources

Velkommen til Kosmetik-Lagersalg.dk, et online outlet hvor kosmetik sælges til virkelige gode priser og med gratis fragt. Hvis vores kunder ikke er tilfredse refunderer vi deres penge tilbage. Vi er en dansk online kosmetik shop som leverer kosmetik til fordelagtige og konkurrencedygtige priser. Hos os findes alt inden for kosmetik, hudpleje, hårpleje, solcreme og make-up. Kosmetik-Lagersalg forhandler kun anerkendte mærker og har et nemt brugervenligt shopping system med en levering på 1-2 hverdage. Vi har et bredt udvalg af produkter, og garanterer alle produkter er af ægte EU oprindelse. Vi shopper rundt omkring i Europa og opkøber vores varer, ofte har kosmetik-lagersalg varer som ikke altid findes på det danske marked, det skyldes et anderledes marked i det øvrige Europa sammenlignet med Danmark. Vores Produkter kan stå inden for PAO (Period After Opening) hvilket er 12M (12 mdr) og 24M (24 mdr) efter åbning. Vi er lagerførende og kan derfor leverer alle ordrer inden for 1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 14. Hvis vores kunder ikke er tilfreds refunderer vi omgående pengene til deres konto. Rigtig God Fornøjelse!

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service og ren FUP!!

Bestilte en ansigtscreme/rens d. 4/01-14 og har stadig ikke modtaget den! Fik da en mail hvor der stod varen ikke var på lager, og hun derfor vil slette min bestilling, så jeg ikke skulle betale. Pengene blev trukket, og de mails jeg sender kommer tilbage, uden svar.. Mails kommer fra "postmaster​@mail.hotma​il.com" - kun alt muligt på engelsk! Et FUPFIRMA uden lige!
Kan IKKE anbefale at købe hos kosmetik-lagersalg.dk - det var min første og sidste "køb" der! Skuffet og godt sur..

February 20, 2014

Rigtig dårlig oplevelse.

Bestilte en Foundation og da de så kom var den helt indtørret og umulig at bruge, har nu forsøgt at få skrive 5 mails til firmaet kosmetik lagersalg men de kommer retur uden de har læst dem, Har ringet på deres tlf nr men de gider ikke ringe tilbage så det må da være et FUPFIRMA, vil selvfølgelig ikke betale for sådan noget der ikke er iorden, så det firma skal jeg ikke reklamere for tværimod.Jeg er meget utilfreds men nu er det sendt retur men mon jeg får mine penge tilbage.
Sådan noget svineri.

February 12, 2014

Anbefales til andre!

Kosmetik-lagersalg er nemt, billigt og godt.
Jeg bestilte en pudder til næsten halv pris af hvad man giver i f.eks. matas.
Min bestilling kom hurtigt (men dog ikke på 1-2 dage som der reklameres med).
En anden lille hyggelig ting er at pakken kommer med håndskreven adresse udenpå. :)
Siden kan klart anbefales.

November 19, 2013

Perfekt 👍

Super god service & hurtig levering!
Vil helt klart anbefale hjemmesiden!

October 23, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Enorm tilfredsstillelse med hurtig levering efter bestilling.

Jeg var overrasket over, hvor let det var at finde det jeg ønskede på hjemmesiden og at det efter ganske få dage blev leveret til min adresse. En varer, som jeg kan spare rigtig mange penge på, ved at bestille ved Kosmetik-lagersalg. Jeg vil klart anvende den fremadrettet, når jeg mangler min vare eller andre gode tilbud.

February 12, 2013

alt har været perfekt

Jeg kan kun anbefale kosmetik-lagersalg.dk mine to øjenskygger er perfekte. Dejligt at man kan bestille og få et produkt hos jer der er udgået hos forhandleren :-)

January 24, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Ikke tilfredsstillende

Jeg bestilte et produkt (Loreal trio øjenskygge - Golden)
På billedet lignede det den jeg bestilte, men hvad jeg fik var slet ikke den samme ting ! Altså produktet og billedet stemte ikke overens ... Virkelig træls når man har åbnet øjenskyggen og den derfor ikke kan byttes!

November 17, 2012

Hej Camilla...

Jeg kan desværre ikke forstå din kritik. Du bestilte Loreal Trio Appeal Golden Øjenskygge, og det er præcis det produkt der er på billedet på vores hjemmside, samt det produkt du har fået, Jeg er ked af dine ord, og jeg havde gerne byttet din vare uden at tøve hvis du havde spurgt. Vores kunde service er altid tilgængelig, så det kræver ikke mere end en e-mail eller opkald.

mange hilsner
www.kosmetik-lagersalg.dk

super hurtig levering!

Bestilte en varer søndag eftermiddag og fik leveret denne allerede tirsdag.

August 30, 2012

Tak Camilla!

God kunde service

Fik god hjælpe hos kunde service, og hurtig levering. Ingen problemer med noget som helt. Super tilfreds.

August 8, 2012

Tak Karen :-)