See what reviewers are saying
Toen mijn neefje dominoblokken (die omvallen) vroeg voor zijn verjaardag, dacht ik dat ik die in iedere speelgoedwinkel kon kopen, maar na vier winkels geprobeerd te hebben, probeerde ik het maar via... See more
Ik heb al redelijk wat artikelen besteld bij Lupux en heb alles zonder problemen en op de afgesproken leverdatum binnen gehad. Qua service heb ik zeker niks te klagen èèn keer een defect ge... See more
Company replied
Over het algemeen ben ik tevreden over LupuX. Ik heb een kazoo en een pak ronde speelkaarten besteld op deze website: twee grappige en leuke producten, een soort speelgoed. Het duurde op het eerste ge... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
snelle levering en goede prijstelling
Ik heb zondag besteld en de maandag erop werd het al verstuurd en dus had ik het dinsdag al. Tevens was de prijs hier het laagst. Ook hebben ze veel betaal mogelijkheden waaronder Paypal wat ik zelf als erg prettig ervaar.
Kortom zeer goede ervaring
snelle leveringen en goede service
De levering was snel en de service goed je krijgt snel een reactie op de mail met een duidelijk antwoord. Ik kom zeker terug voor mijn sinterklaas inkopen! Thanks LupuX
Snelle levering en goede service
Ben zéér tevreden over de levering van LupuX.
Woensdag besteld en vrijdag had ik het in huis....mooi op tijd voor de verjaardag waar ik het voor nodig had als cadeau. Heb ook gemaild en dezelfde dag een reactie.
Correcte levering, persoonlijke reactie op mail, maar ietsje later geleverd
Bestelling via de website gaat eenvoudig en duidelijk. De levertijd zou 1 a 2 werkdagen zijn. Op de 2e werkdag heb ik een mailtje gestuurd, waarop ik een persoonlijk antwoord kreeg. Maar de 3e werkdag was het pakket al binnen, in prima orde. Kortom, ik ben er tevreden mee.
Snel
Snelle reactie op info vragen. Snelle levering. Produkt goed verpakt.
jammer dat de tnt post niet heeft voldaan aan de afspraak
De tnt post heeft onze bestelling bij de buren afgegeven zonder ons daarvan op de hoogte te stellen. Hierover eerst geinformeerd, waar blijft ons pakket en toen hoorden wij van de TNT,dat het bij de buren lag, dit zonder berichtgeving . De buren is een uitzendbureau en ook niet altijd aanwezig. TNT Post had wel even een briefje kunnen achterlaten, over wat er met ons pakje is gebeurd. In de voorwaarden staat immers dat al de pakjes bij niet thuis zijn, later op het postkantoor afgehaald moeten worden, dus nooit bij buren.
snelle betrouwbare internetwinkel
het is fijn winkelen op lupux, de site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
bestellingen worden zeer snel geleverd, en de klant wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.
ik zal lupux.com zeker aanbevelen bij mijn vrienden.
bestelling duidelijk en correct, verzendkosten aan de hoge kant voor dit pakketje.
produkten waren bekend, en goed, levering goed en snel
Sneller geleverd dan verwacht!
Mijn bestelling werd echt razendsnel geleverd!. De status van de bestelling hoefde ik hier echt niet voor in te zien.
Perfecte Service
Duidelijk, zakelijk en up-to-date
Erg prettig om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van de status van de bestelling. Snel en zakelijk afgehandeld.
Prima hoor!
Dankzij inspanningen van Lupux kwam alles inorde
Ons product was blijkbaar nogal fragiel voor de transport firma. Het kwam 2 keer beschadigd aan, hier kon lupux echter niets aan doen. De mensen van lupux zijn na overleg met ons tot een perfecte oplossing gekomen en het product raakte deze maal heelhuids bij ons.
Deze mensen hebben er dus alles voor over om uiteindelijk de klant tevreden te stellen.
TOP-service
Eerst is alles een beetje fout gelopen
(door omstandigheden die niemand kon voorzien),
én achteraf hebben ze alles dubbel en dik goedgemaakt!
Kortom: een aanrader !
TOP
Snelle levering, correcte afhandeling, overzichtelijk om te bestellen en te betalen!
snel, duidelijk
snelle service; duidelijke communicatie; snel antwoord op vragen aan het bedrijf
zorgvuldig en vlot bedrijf
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling is verstuurd, deze heb je snel in huis en alles wordt prima afgehandeld.
Snel en goed
De service was goed; het product was snel geleverd. Bovendien was het product zoals verwacht; het kwam overeen met de beschrijving op de site.
The Trustpilot Experience