Menuspot
See what reviewers are saying
Fik følgende mail: "Der er dog sket en lille fejl fordi solbrillerne skal bestilles via deres hjemmeside, da de spanske leveringspriser er lavere!" og dernæst "3) Betal med dit betali... See more
Hej Menuspot/dagensbedste - og hvad i ellers måtte hedde. Jeg mangler fortsat 2 varer fra Slaapgroep i Holland, og de henviser mig til jer, da de grundet en uoverensstemmelse med jer, h... See more
Company details
Aurehøjvej 5a, 2900, Hellerup, Denmark
- 39202100
- hp@dagensbedste.dk
- menuspot.dk
People also looked at
Tyveri!!!!
Dagensbedste.dk / Menuspot.dk er nogle tyveknægte som hæver folks penge efter at de er gået KONKURS!!!!! Derefter vil deres samarbejdspartnere ikke sende varerne fordi de ikke har fået nogle penge. DET ER TYVERI & SVINDEL! Jeg opfordrer alle til at oprette en klage hos forbrugerklagenævnet!
Konkurs!!!
Rigtig godt klaret at i sælger varer til folk selvom i er fået konkurs. Og at man skal høre det fra leverandøren og ikke en mail fra jer
Useriøst og bedragerisk firma. STOP alle køb hos dem
Jeg har nu igennem flere uger forsøgt at få dagensbedste.dk i tale vedr. et køb af nogle hovedpuder jeg aldrig har fået leveret, ej heller hørt om årsagen til den manglende levering.
Varen er betalt allerede ved indgåelsen af købet.
Jeg har talt med producent og leverandør af varen der har kunnet fortælle mig at samarbejdet med dagensbedste er suspenderet.
Ved at google lidt rundt på lignende episoder kan jeg se at jeg langt, langt fra er den eneste der er blevet snydt på den måde.
Jeg kan kun derfor på det kraftigste opfordre alle til IKKE at handle med følgende firmaer/sites på nettet:
-onebid.com
-lauritzonebid.com
-savemyday.dk
-dagensbedstetilbud.dk
-menuspot.dk
-mydeal.dk
-byensscoop.dk
-dagensbedste.dk
...og de har sikkert endnu flere sites hvorfra de snyder og bedrager.
Bag ovenstående sites er et og samme firma, Dagens Bedste ApS. Varer de sælger på deres forskellige sites er stort set identiske. Ydermere har firmaet's ejere også selskabet Allfine IVS der fungerer som importør af en hel del af de varer de sælger på nævnte sites.
Dette er så i strid med markedsføringsloven eftersom de før og nu priser der angives er rent fiktive eftersom de pågældende varer importeret fra Allfine IVS aldrig har været solgt til de angivne før priser.
Oplysninger om firmaet kan man finde på datacvr.virk.dk (søg evt. på 'dagens bedste aps') hvor både tegnere og bestyrrelse af firma tydeligt har gang i mange andre forretninger af lignende karakter.
Manglene ordre og svar på mail.
Hej Menuspot/dagensbedste - og hvad i ellers måtte hedde.
Jeg mangler fortsat 2 varer fra Slaapgroep i Holland, og de henviser mig til jer, da de grundet en uoverensstemmelse med jer, har stoppet samarbejdet/sendinger.
Jeg får ikke svar på min mail, sendt d. 1. oktober, og agter snarest at gå videre med sagen, såfremt jeg ikke får returneret mine penge, eller sågar svar på min mail omkring det videre forløb.
Når jeg logger ind på jeres side, kan jeg se at mine ordre er forsvundet nu. Det vil sige I har foretaget jer et eller andet - men pengene mangler fortsat. Skal udbede om at få mine 2000,- kr tilbage pr. omgående.
Kan kun opfordre andre brugere af denne herlige side til IKKE at handle med Menuspot/dagensbedste, før de får styr på deres kundeservice og leverandør bestillinger.
I er velkommen til at kontakte mig, såfremt det skulle have interesse.
// Daniel
Manglende vare
Jeg har d. 26 august bestilt en robot støvsuger, men har ikke modtaget den. den er betalt kan jeg se på min bankkonto.
Jeg har forsøgt at ringe og maile til leverandør men får ingen svar. de svarer ikke på tlf. opkald, men siger man skal skrive med der svarer de heller ikke.
Venter stadig på mine penge!
Jeg købte et produkt og fortrød med det samme. Jeg skrev derfor til kundeservice adressen og fik efter et par dage svar, at jeg var sat til refundering.
Jeg har efterfølgende skrevet og rykket for mine penge. Det var d. 30. august jeg skrev og fortrød mit køb, de er endnu ikke gået ind på min konto!
I går valgte jeg at sende alt ind med alm. brev så de kan se sort på hvidt at der nu er gået en måned!
Jeg går gerne videre til forbrugerrådet hvis ikke mine penge ender på min konto snarest!
Jeg vil på ingen måde anbefale at købe via menuspot! Aldrig har jeg set så dårlig service!
Hvor er mine penge blevet af!?
Jeg er meget utilfreds! Jeg købte et tilbud på menuspot og fortrød det dagen efter. Jeg skriver til deres "kundeservice" og benytter mig af min 14 dages fortrydelsesret. Jeg får et svar et par dage efter, hvor der stod, at pengene "var på vej". Det er nu over en måned siden.. Og de er stadig ikke kommet.. Jeg skrev igen her for et par dage siden. Der blev svaret; at min sag var sendt økonomiafdelingen som hastesag.. Jeg er snart klar på at gøre et større nummer ud af det.. Det er simpelthen for dårligt! Jeg har aldrig oplevet så dårlig service før.. Jeg vil aldrig anbefale nogen at blive fristet af deres tilbud.
Sælger ubrugelige kuponer og vil ikke svare på mails
Jeg har før brugt menuspot, hvor det hele fungerede upåklageligt. Men så snart der er det mindste problem og du skal have fat i kundeservice, tegner firmaet sig decideret ubehageligt. Jeg havde købt 2 værdibeviser til et sprogkursus, og i første omgang får jeg først tilsendt beviser hvor der stod forkerte informationer. Herefter sender kundeservice mig en anden kundes beviser til en helt anden deal! (snak om kundebeskyttelse!!). Til sidst får jeg endelig mine rigtige værdibeviser, men de virker ikke. Jeg kan ikke komme ind og bruge dem, da jeg skal bruge både en reference kode og en sikkerhedskode, og på papirerne står kun én kode.
Jeg henvender mig til kundeservice som ikke kan hjælpe og siger at de vil kontakte udbyderen og så vil de melde tilbage. Intet har jeg hørt fra dem (det er to en halv måned siden). Jeg bad derfor for en måned siden om at få mine penge tilbage, da kuponerne var ved at løbe ud og jeg jo ikke kunne få hjælp til dem. INTET har jeg hørt fra dem. Nu har jeg skrevet igen, men jeg regner ikke med at se hverken penge, hjælp eller kursus. Så nu er jeg i gang med at undersøge mine rettigheder...
Lad være med at handle med menuspot eller dagensbedste, som de hører under. Der er ikke meget hjælp at hente, hvis noget går galt - for de er pisse ligeglade med deres kunder!
Manglende tilbagebetaling for vare, der ikke blev leveret - SJUSK!
"Hjælp andre til at træffe bedre valg" Det er Menu-spots indledning i denne rubrik. Mit svar er: Handel - for Guds skyld - et andet sted, for hvis noget ikke går efter planen, ser du måske aldrig dine penge igen, det koster i al fald en større indsats fra din side.
Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke kan levere varen, bare fordi der ikke har været kunder nok til dealen, - send dog varen til dem der har bestilt.
Jeg forstår heller ikke hvorfor man trækker pengene - på et splitsekund, når man bestiller, man kunne da vente til varen bliver afsendt, det er der en del mere seriøse firmaer det gør.
mvh
Solveig Nielsen
Snydt for elektriker-deal hos Menuspot alias Dagens Bedste.
Menuspot.dk alias ”Dagens Bedste” - indtil det modsatte er bevist ”Dagens Værste!” Elektriker-deal, 4 timer, købt 8/5-2014 kr. 1.104. Da jeg i marts måned 2015 – inden dealens udløb ville gøre brug af deal’en var hjemmesiden Bedstehåndværker.dk VÆK! ”Emil” fra ”Dagens Bedste” skrev til mig at beløbet ville blive tilbageført til mig. Skrev igen og rykkede + mit kontonr. , hvorefter ”Caroline” svarede 5/5 2015, at hun kunne se, at beløbet var blevet refunderet 31/3 2015 via mit MasterCard hos Danske Bank. Ved besøg hos banken i juni måned med alle relevante papirer i hånden, måtte min bankrådgiver dog smilende konstatere, at det IKKE var sket! Så ”Dagens Bedste” holder sig ikke til sandheden…..HVIS det lykkedes mig at få de kr. 1.104 refunderet (nu en principsag), SKAL JEG NOK SKRIVE HERINDE IGEN! For mig er det ikke nok, at ”Dagens Bedste” bare på Trustpilot SKRIVER, at ”det må være en fejl, vi skal nok tage kontakte til dig og refundere beløbet.” DEN ”løsning” har jeg jo selv set to gange tidligere på skrift!!! Hilsen Annette Skøtt, Nærum.
Nemt, hurtigt og billigt
Der var ingen problemer med købet, produktet blev leveret lyn hurtigt, og lever op til mine forventninger. Kan helt sikkert anbefale denne side!!!

Tjener penge på svindelforetagende
Har i foråret købt et værdibevis til en termofotografering fra firmaet NHJ. Geg tilmelder mig nøjagtig på den måde, der er beskrevet i værdibeviset, men der sker intet. Da jeg klager til Menuspot får jeg så at vide, at jeg nu skal tilmelde mig på en måde. Det gør jeg så, men får stadig intet svar. Tilbage i sept. (d. 25.) viste DR's Kontant en udsendelse om dette firma NHJ og påviste, at det nærmest kan betegnes som et svindelforetagende. Dette til trods fortsætter Menuspot med at sælge ydelser fra firmaet, så man kan vist godt mene, at Menuspot ikke holder sig for gode til at tjene penge på ydelser, som man efter DR's udsendelse udmærket godt ved, kunderne aldrig får leveret. Så hold Jer fra Menuspot - de er nærmest lige så meget svindlere som NHJ. Der er masser af andre seriøse foretagende, hvor det ikke er svært at få sine penge tilbage, hvis ydelsen man har købt ikke kan leveres. Trods gentagne henvendelser til Menuspot om tilbagebetaling, sker der intet, da de bare henviser til NHJ.

Reply from Menuspot
Sikke en service - eller mangel på dette?! Umulige at få fat i eller også gider de bare ikke svare på ens henvendelse!?
Jeg har købt en deal igennem MenuSpot med klargøring af bil med rens af sæder, tæpper mv. og i den forbindelse afleverer jeg min bil som får en rigtig dårlig behandling!
Imens værstedet forsøger at udbedre de skader de har forårsaget på min bil er jeg panisk og virkelig bange for hvordan er jeg stillet osv.? Derfor kontakter jeg menuspot som jeg har købt dealen igennem - også for at klage over Autostationen som har lavet skade på min bil. Jeg kontakter dem via mail - for det er den eneste måde man kan kontakte dem på.
INTET SVAR! FANDEME FOR DÅRLIGT!

Overordnet god service
Har nu været medlem af menuspot og menucard (dog gratis, da jeg har snuppet chancen for gratis medlemskab, når det har været muligt ;-)) i et par år og aldrig været utilfreds. Jeg har købt kørekort, tandbørste, massagegavekort, frokost og flere andre ting - har aldrig oplevet nogle problemer.
Men... det er virkelig vigtigt man husker, at læse ALLE informationer og ikke køber tilbuddet ukritisk. Jeg tjekker altid forhandler, mærke, test af produkt/forhandler osv for at sikre mig det ikke er fejlkøb jeg er ved at foretage mig. Bruger bare lige 5-10 min på det i stedet for at skulle igennem en lang, kedelig, utilfreds mail korrespondance som ofte ender ud i annullering af ordre, så vidt jeg kan se herinde.
Et overordnet rigtig godt deal-firma, jeg vil fortsætte med at være kunde hos :-)

Reply from Menuspot
Fejl i ordre og dårlig service!
Kort før jul fik jeg en ismaskine fra menuspot.dk. Under produktbeskrivelsen da jeg købte den stod der, at maskinen ikke skulle i fryseren før brug. Da jeg så modtager produktet står der at den skal i fryseren 8 timer! Jeg skriver til trendway.dk som varen er sendt fra. Jeg får ikke noget svar fra dem og forsøger at ringe til dem. Stadig ikke noget svar. Jeg forsøger at finde deres hjemmeside - den findes ikke. Derefter skriver jeg til menuspot. Heller ikke noget svar herfra. Jeg forsøger at ringe til menuspot - stadig intet svar. Her opdager jeg så at telefonnummeret til menuspot og trendway er det samme! Meget mystisk. Langt om længe modtager jeg en mail fra trendway om at de vil tage produktet tilbage men at fejlen egentlig ligger hos menuspot. Jeg henvender mig så til menuspot og får langt om længe et svar fra dem - fejlen ligger hos trendway. Jeg skriver tilbage til menuspot at jeg føler mig meget dårligt behandlet og det er ringe at det eneste der sker når jeg henvender mig om en fejl er, at de to selskaber skyder skylden på hinanden. Har intet svar fået på denne mail.
Det er virkelig dårlig service at der ikke engang kommer en undskyldning. Mine mails bliver ignoreret og jeg får intet svar. Derudover findes den hjemmesiden som ismaskinen burde være på ikke og de to firmaers telefonnumre er ens - meget mystisk!
En ting er sikkert - jeg handler ALDRIG hos menuspot igen og vil fraråde det til alle!!!!!

Reply from Menuspot
Ure til kunstigt oppustede priser?!
Jeg var så heldig at få et ur af min kæreste til jul og da jeg hørte om besparelsen var jeg jo nærmest lamslået. Jeg besluttede mig for at lave lidt research og det viste sig at det var kina ure med priser på steroider. Urets dato gik ikke, og det bare i det hele taget præg af at at være et ur der ville ligne de dyre men uden den sidste finish.
Vi beslutter os for at returnere det, og har mails fra Gladly.dk der giver os fuld retur ret efter jul, men siden vi har gjort dem klart at vi ønsker pengene tilbage har vi ikke hørt fra dem. Det er en SNYDE firma og den slags burde være strafbart med flere års fængsel! Det er potentielt 2000 kroner ud af vinduet og burde ikke kunne lade sig gøre i vores land.
Jeg ville aldrig anbefale nogen at købe noget fra disse sigøjnere og jeg forstår ikke de stadig har lov at drive virksomhed.
Jeres forretningsgang er forkastelig og jeres mangel på respekt for jeres medmennesker er uforståelig.
exceptionel service og levering i royal liga !!
Købte en deal bestilling med et komplet knivsæt bestående af 5 laserslebne knive, saks, slibestål samt holder fra Royality Line. Dealen lukkede for mindre en 48 timer (19 dec kl 23:59). Havde så glemt at påfører hus nr på min ordrer, hvorfor jeg så blev ringet op af leverandøren "BlomOgBorup" dagen efter (igår fredag). Jeg har nu lig netop modtaget mit bestilte knivsæt af postmanden - blot 36 timer efter at dealen er lukket!!
WOOOW! Aldrig før har jeg oplevet så en exceptionel og fremragende hurtig levering og kundeservice, det er helt ekstremt. På en skala fra 1-100, jamen kan da ikke give mindre en max 100 point!! :) Kæmpe ros til menuspot samt leverandør BlomOgBorup!
Dårlig leverandør
Har købt et smykkekabinet til min kæreste som skulle leveres af Brandrunner.dk. (tjek evt. brandrunner.dk på trustpilot) De er registreret sammen med en bunke andre virksomheder under samme cvr nr. De har alle ekstremt dårlige anmeldelser, og leverer produkter der er langt under den standart der kan forventes når man køber noget der er nyt. Jeg vil ikke uddybe dette, men man kan se anmeldelserne under brandrunner.dk.
Jeg har kontaktet jer på mail for at hører hvorfor i vil handle sammen med et firma som dem, men får blot svar om at i ikke har oplevet problemer og hvis der skulle være problemer, så vil i tage over og gøre noget ved det. Når et firma har dårlige anmeldelser, så burde i kigge på det og se om de måske er det værd for jeres omdømme...

Reply from Menuspot
Fejl på ordre og dårlig service
jeg havede bestilt et dynebetrak men kunne ikke forstå hvorfor det ikke var sendt, så jeg ringede ind og spurgte. Der fik jeg fat i en ung kvindlig servicemedarbejder tror 18-20 år af hva jeg kan høre på attitude som jeg ikke bryder mig særlig meget om da jeg kun ringer om at høre hvor langt den er eller om der er sket en fejl. hun siger så at jeg har fået en mail hvor i der stå at dynebrakket ikke er 200x220 men 200x200. jeg siger så at det har jeg ikke fået besked på og tjekket mine mails, og nej jeg havde ikke fået sådan en mail. hun siger så at jo det har du men det havde jeg ikke. Nå okay, så afbestiller jeg det og hun siger okay det ordner vi bare med det sammen og jeg spørg så hvornår jeg så får mine penge igen da de var trukket. det er her jeg bliver irriteret da hun svare ¨det ved jeg ikke spørg din bank, var der andet.. nej..¨og så lægger hun på. og efter jeg kun får en mail hvor alle mennesker ikke tjekker den dagligt. at det er en anden vare en du har fået at vide ved jeg ikke og jeg vil købe igen
Ps har en ven der har været ude for noget i samme retning
hilsen Emil