See what reviewers are saying
No history of asking for reviews
L O R T
alt for mange billeder og alt mugeligt L O R T og L O R T E jokes
Plattenslagere og uvidende kundeservice
Jeg bliver kontaktet af M og tilbudt i 6md. abonnement plus månedens gadget. Får bladende og en regning, men hov hvor bliver min gadget af? Den kom aldrig, og ved kontakt til kundeservice, kan de ikke se nogen steder, at jeg skulle være berettiget til sådan en gave. Jeg stoppede mit abonnement og bad dem om aldrig at kontakte mig igen.
Idag, den 17 oktober 2016 ringer en herre til mig fra M og tilbyder mig deres nye webmagasin. Hvilken frækhed. Jeg fortæller min historie og han kan ikke se at han skulle kunne være behjælpelig med en gadget. Han fortæller at det nok er nemmest for ham at, slette mig fra databasen. Omfg. What a fighter. 5 stjerner for dårlig kundeservice 5 stjerner for ikke at vedkende sig en lille fejl. I skulle skamme jer føj!!!!!
Uduelig service og virksomhed
Jovist er det da sjove annoncer, men man slipper simpelthen aldrig af med dem igen!
Ville ALDRIG anbefale bladet til nogen som helst, man kommer lynhurtigt til at betale for noget man ikke får. føj
Elendig kundeservice
En ting er, at man skal læse i avisen at magasinet lukker, en anden at kundeservice ikke svarer tilbage når man henvender sig om de 8 resterende blade som allerede ER betalt for. Det er ganske enkelt alt, alt for uprofessionelt.
Pas på når i bestiller M
Jeg modtog et gavekort på et abonnement til M!, og troede at det stoppede af sig selv da der ikke var flere numre at modtage. Da jeg så for nogle måneder siden prøvede at bestille et ur i gennem bladet, og jeg skulle bruge mit kundenummer, fik jeg af vide at jeg ikke længere var abonnement på bladet og ikke kunne bestille det. Jeg tænkte at det var okay, og at det havde da været fint at have haft det, men nu har jeg så fået en rykker fra M, og at jeg stadig er abonnement ved dem, jeg snakkede med dem, og de siger at der må have været noget galt med det dengang, og at jeg skulle have haft ringet dengang det ikke virkede. Men jeg tænkte bare det var fordi at jeg ikke længere var abonnement ved dem.
Pas på når vi bestiller blade ved den....
Julie R - Redder dagen
Jeg havde bestilt en samlet pakke med en mobiloplader, samt en omgang M! blade.
Jeg modtog hurtigt det første blad, samt mobilopladeren, alt var fint.
Men jeg undrede mig over hvor de andre blade blev af.
Derfor skrev jeg til kundeservice at jeg manglede nogle blade og jeg fik lynhurtigt svar tilbage om at bekræfte min adresse og hvilket blad jeg havde modtaget.
Dette gjorde jeg så og fik følgende svar:
Du skal vide, at vi fuldt ud kan sætte os ind i, hvor irriterende det må være ikke at modtage sin vare til tiden. Derfor har jeg selvfølgelig straks bestilt blad 202 til dig, som du vil modtage om ca. 2 til 3 uger.
Jeg ved godt, at en ventetid på 2 til 3 uger kan føles lang, men vi er desværre ikke i stand til at levere hurtigere, da vi er nødt til at følge vores normale produktionsgang med faste deadlines. Dette for at være i stand til at kunne fastholde vores fordelagtige priser til vores abonnenter.
Slutteligt vil jeg beklage det skete, men håber, at varen er værd at vente på.
Blad 203 vil blive leveret til dig indenfor få dage. Såfremt du ikke har modtaget det efter weekenden, bedes du kontakte os igen.
Tiden betyder ikke noget for mig, teksten ændrer sig jo ikke i bladet, det er nok ligeså sjovt i dag, som det er om 3 uger :-)
Om det er en standard besvarelse eller vurderet af kundeagenten er ligegyldigt.
Nærværende, imødekommende og forstående support.
5 stjerner til Julie herfra!
Jeg har aldrig modtaget mit pakketilbud..
Jeg købte for 5 uger siden ét pakketilbud hos M. Her ville jeg få 5 numre af M + en Bruno Banani parafume. Jeg modtog og betalte ciokortet, og så modtog jeg lidt efter første magasin, og har også modtaget andet magasin. Jeg har dog ikke hørt noget om parafumen.
Jeg ringede så til M for at spørge hvor langt den var, og ikke en specielt venlig dame i røret. Jeg blev nærmest skældt ud for at ringe og spilde hendes tid. Det var meget normalt at skulle vente 3 uger på at modtage sine varer. Jeg kunne ikke annullere mit køb, da de allerede havde sendt mig to magasiner. Til gengæld lovede hun mig, at jeg ville modtage min parafume ugen efter. - Det gjorde jeg ikke..
5 uger efter ringer jeg igen til M, for at få en status på min parafume. Den her gang får jeg advide at der vil gå 8-10 hverdage, før jeg modtager den..
Tak for en skod service M, at vende tilbage som kunde hos jer sker nok ikke.
Elendig behandling
Har haft to elendige oplevelser med M!
Første gang ringede de med et tilbud, hvortil jeg takkede nej, men at de kunne sende tilbuddet til min mail så jeg kunne kigge nærmere på det. Mailen fik jeg aldrig, men jeg fik derimod et abonnement jeg ikke havde bestilt, plus en regning som ikke engang svarede til tilbuddet. Oveni det kom der så også et par rykkergebyrer, da jeg selvfølgelig nægtede at betale for noget jeg ikke have bestilt. Og jeg kunne ikke få dem til at tilbagetrække abonnement, for selvfølgelig svarer deres kundeservice ikke.
Anden gang bestilte jeg rent faktisk selv et abonnement, i håbet om at jeg bare havde været uheldig sidste gang. Det var dog ikke tilfældet, for da jeg ville have fat i deres kundeservice for, at spørge hvorfor min pakke ikke var kommet endnu, så var det igen umuligt at få fat i dem.
Kundeservicen der aldrig svarer
Jeg har betaler for 6 måneders M! af gangen og ønsker at afmelde det.
Det får jeg gjort via deres hjemmeside. Men for at få udbetalt det resterende på fra saldo skal man kontakte kundeservice.
Har ikke hørt fra dem og skrev til dem 18. april. (Der står vist omkring 5 hverdage før svar)
Prøvede at kontakte dem igen og stadig intet svar. Venter spændt!
Ubehøvlet
Selvom jeg takkede nej til et abonnement, modtager jeg alligevel et blad med girokort.. Smagløst
Bondefangeri
Efter at have deltaget i en konkurence, bliver jeg ringet op af M! om tre blade til billige penge, det var okay med mig og ved same lejlighed udtrykkede jeg mig meget klart "bare de tre blade, ikke mere". Nu har jeg betalt for de tre blade og endnu et blad dukker på med en ekstra regning. kundeservice (der på ingen måde levet op til sit navn) kan ike gøre noget. Det er bondefangeri, jeg ønskede kun de tre blade ikke mere, alligevel valgte de at pisse på det. Det er faktisk noget svinderi !
Hos M! er der tilsyneladende kun et slags abonnement; livstid. Oplys aldrig dine kontakt oplysninger til M!
UDNYTTELSE!
Jeg får tilsendt et blad og besked om at de har fortsat mit abonnement efter det er udløbet og jeg har værsgo at betale for det blad de har sendt mig.
Jeg ringer og vil opsige abonnementet - dette er muligt, men jeg skal liiiige betale for yderligere næste måneds blad, da de ikke kan nå at trække tilbage (Det bliver først modtaget om 20 dage!!! I call bullshit!).
I alt 120 kr. for noget JEG IKKE VIL HAVE!
Den eneste hjælp fra kundeservice er, at jeg var jo informeret om at jeg selv skulle stoppe mit abonnement i tide.
Umuligt at slippe af med abonnementet (snyd og bedrag).
Som sagt komplet umuligt at komme af med abonnementet og deres kundeservice er ikke-eksisterende. Snyd, bedrag og et ringe blad i øvrigt.
Træls kundeservice
Det er et rigtigt godt blad, men deres kundeservice har ikke levet op til standard .... Kom til at betale for mere end de havde fortalt.
Vil du betale mere end du lige havde regnet med - Så køb M!
Magen til respekt løs og dårlig service skal man lede længe efter.
Efter at have deltaget i en konkurrence på mmm.dk bliver man ringet op, og tilbudt at få abonnement der igen, hvilket er fair nok da man jo har sagt ja til det at de må kontakte en.
Men efter at jeg udtrykte mig meget klar flere gange og sagde at "du skal ikke sende noget hjem til mig eller oprette et abonnement til mig nu" modtager jeg efter kort tid en mail med at jeg er blevet tilmeldt et abonnement, som jeg udtrykkelig sagde nej til. Det gjorde lige at jeg aldrig igen skal bestille noget ved jer igen eller have abonnement.
Jeg vil råde alle andre til ikke at købe dette magasin da du bare kommer til at betale for mere end du vil, og de opretter bare noget uden du opdager det.
Fik Inkasso regning, men mit abonnement var afmeldt
Jeg har altid været en stor fan af blevet M!
Derfor har jeg gladeligt abonneret på bladet gennem flere år, og jeg har været en glad bruger af det. For 3 måneder siden beslutter jeg mig for at afmelde mit abonnement ved Bonnier Publications, som er virksomheden bag M! bladet samt mange andre.
Beskrivelse af min episode:
1. Jeg ringer for over 3 måneder siden og opsiger mit abonnement gennem en telefonisk robot, som beder mig oplyse mit abonnements nummer, som jeg indtaster. Herefter får jeg beskeden: "Dit abonnement er nu opsagt!"
2. 1 måneds tid efter jeg har meldt mig fra bladet, får jeg endnu et blad, denne gang med en regning i omslaget. Jeg vælger igen at ringe til telefon robotten igen og indtaster mit abonnements nummer igen, og herefter får jeg igen beskeden "Dit abonnement er nu opsagt!" - Endelig tænkte jeg.. Så burde det være løst!
3. For en uges tid siden får jeg så en inkasso skrivelse fra Advis A/S, som er inkassopartner for Bonnier Publications, hvori der står at jeg ikke har betalt for mit abonnement hos Bonnier Publications på 105,- kr. Problemet er bare at jeg allerede har afmeldt mit abonnement, inden jeg fik det ekstra blad.
Inkasso skrivelsen indeholder en ny regning med følgende beløb:
Krav: 105,- kr.
Rykker gebyr: 250,- kr.
Inkassogebyr: 100,- kr.
Inkassoomkostninger: 350,- kr.
PRIS I ALT FOR ET BLAD JEG ALLEREDE HAR AFMELDT 2 GANGE: 805,- kr.
Jeg er en ambitiøs ung mand, som betaler alle mine regninger til tiden. Jeg ser ikke andre muligheder end blot at betale denne åndsvage inkasso regning på 805,- kr. for et blad jeg 2 gange har afmeldt, og 2 gange har fået bekræftet er afmeldt.
Jeg er målløs, føler mig snydt og bliver med stor sandsynlighed aldrig nogensinde kunde hos Bonnier Publications igen. Ærgerligt, da jeres indhold ellers er fedt at læse.
Venlig hilsen,
Jonas Donbæk
Vedvarende spam når du opsiger.
Produktet er sådan set godt til målgruppen. Men når du ikke vil have abonnementet mere af den ene eller anden grund skal du bare indstille dig på at blive ringet op hver 1-2 måneder. Og det kan du sådan set ikke blive fri for. Det er nu 7 år siden jeg havde abonnement og bliver stadig ringet op. De vil kun registrere at du ikke vil have det pt. men ikke et permanent nej tak. Det er jo bare dårlig stil. Man må da kunne indse at folk vokser fra sådan et magasin.
DK's bedste blad
Servicen, læsestoffet, damerne! alt er bare i orden! Thumbs Up...
Super god kundeservice!
Ja, jeg havde jo modtaget et blad samt et 6 måneders abonnement som en trøstepræmie, hvor jeg dog skulle betale portoen. Dette havde jeg fortrudt. Jeg ringede ind og spurgte om det ikke var muligt at opsige abonnementet og bare betale det ene blad. Det var absolut muligt og bladet kunne jeg bare beholde helt omkostningsfrit.
Super service!
Bladet!
Super fedt blad, og hvis man ikke er til hardcopy, så er der hjemmesiden, super fedt drenge!