Overhoved ingen informationer efter bestilling! (Opdateret)
Jeg bestilte et produkt hjem fra denne side søndag den 2. december 2012, efter at have at have set en reklame for dem i fagbladet fra FOA. Efter at have bestilt via deres hjemmeside, forventer jeg selvfølgelig at modtage en bekræftelsesmail. Den dukker aldrig nogensinde op, ligeså får jeg hellere aldrig nogen mail om, at produktet er blevet sendt.
Jeg skriver derfor til dem om tirsdagen den 4. december, og da jeg intet har hørt fredag den 7 december, ringer jeg til dem. De siger at de har modtaget min bestilling, og at varen er på vej, samt at jeg vil modtage den i starten af næste uge.
Onsdag den 12. december får jeg pludselig svar på min mail, de siger at produktet først kan leveres om 2 uger, en hver kan hurtigt regne ud, at dvs. efter den 24. december, hvilket ikke går da det er en julegave. Jeg ringer derfor straks til dem, forklare hvad jeg fik at vide den 7. december, og hvad de nu skriver i mailen, dertil stiller jeg et ganske simpelt spørgsmål: Hvad skal jeg tro på?
Til det får jeg at vide at pakken er sendt, jeg spørg så hvornår den blev sendt, det kan de ikke svare på. Jeg spørg hvornår jeg kan forvente at modtage den, det kan de hellere ikke svare på, da jeg så kommenterer lidt på det, siger hende jeg taler med, at jeg burde få den i starten af næste uge, men at hun intet vil love, pga. snestormen i Sverige. Dertil får jeg at vide, at der vil komme et brev med posten, om at den kan afhentes på posthuset.
Jeg forventer derfor nu, at jeg får et brev med posten i morgen tirsdag den 18. december 2012. Hvis jeg ikke har fået noget brev, så ringer jeg til dem og klager, og indtil da så får virksomheden kun 2 stjerner. For det er simpelthen bare ikke i orden, der er overhoved ikke styr på noget som helst!
Opdatering 21.12.12:
Køkkenmaskinen ankom i dag med Post Danmark, så pakkede nåede frem inden jul. Dog så ændre det ikke særlig meget på min anmeldelse, og det er sidst gang jeg handler med det firma, samtidig så er der en venlig klage på vej til FOA, hvor jeg stærk vil anbefale dem, at de aldrig indgår et samarbejde med sådan et firma igen, da det i mine øjne ikke er i orden at tilbyde så elendig og informations løs en service, som dette firma har gjort. Derfor anbefaler jeg FOA, at de aldrig samarbejder med dem igen.
Mvh.
Ulrik Ulmer